Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dick laurent

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Halálos iramban vasa annyira meleg, hogy nem lehet nem ütni. És ha franchise-ban gondolkodunk, kell egy márkanév, és a Need for Speed az... és elnézve a trailert az is marad, mert hogy ennek az egésznek annyi köze lesz a játékhoz, mint tavaly a Csatahajónak. Cserébe tele lesz jó…..
Nyilvánosságra hozták a játékfronton az egyik legrangosabb díj, a (korábban Spike TV-ként ismert) Spike VGX jelöltjeit. A nomináltak listája túl sok meglepetést nem okozhat, mint ahogy maga a játékipar sem, másrészt maga a díjátadó (erre idén december 7-én kerül sor)…..
A héten kerül a mozikba a világ jelentős hányadában, így Észak-Amerikában és Magyarországon is az esztendő egyik legünnepeltebb filmje, a Gravitáció. S minthogy ünnepelt filmről van szó, szárba is szökkent nyomban a spekuláció, mi több, a meggyőződés: Alfonso Cuarón filmje…..
Niki Lauda (Daniel Brühl) és James Hunt (Chris Hemsworth) rivalizálása, amely az 1976-os Forma 1-es évadban csúcsosodott ki, remek táplálékul szolgál egy kompakt sportfilmhez, ugyanis van benne tragédia és diadal, ellenségeskedés és barátság, no meg sebesség minden mennyiségben,…..
Május 16-án (egy nappal a cannes-i filmfesztivál megnyitása után) debütál a magyar mozikban A nagy Gatsby, és az újabb karakterplakátok (valamint két új tévészpot) mellett a film zenéjével kapcsolatban is tudunk egy friss hírrel szolgálni: azt már eddig is lehetett tudni, hogy Baz…..
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
A Viasat újdonságait taglaljuk ismét, nem azért, mert nincs jobb dolgunk, vagy a minket nyakig elborító ajándékok miatt, hanem azért, mert január/február környékén ők azok, akik ennyi újdonsággal jelentjeznek. Ettől még persze felfújhatós Homer Simpsonst lehet küldeni nekünk.…..
dick laurent 2007.12.12 15:01:07
dick laurent 2007.12.12 15:01:42
comment:com 300 epizódnyi belezés 2007.12.07 13:33:00
A magyar tévéfüggőknek is kikerülhetetlen Vészhelyzet mérföldkőhöz érkezett tegnap este: immáron 300. alkalommal hangzott fel a jól ismert szignál, és ugyan mára már búcsút inthetünk a normális főcímnek, de ki ne emlékezne az első évadokban bejátszott diadamas Benton…..
Az MTV válaszolt a Talmageddon című produkcióról írt rövid kis posztunkra. (Tényleg, mondja már meg valaki, hogy miért Talmageddon volt a műsor címe? Elmagyarázta valaki Talmácsinak, hogy az Armageddon az nem egy film Bruce Wilis-szel?). A lényeg, hogy pontosítunk, leközöljük az…..
dick laurent 2007.11.28 14:54:26
Zalatnay Cini az A la carte-ban. Ilyet se láttunk még. Szerepel még rajta kívül Rockenbauer Zoltán, Bauer Tamás, Faur Anna, Czeizel Endre és Lázár Vilmos is, de hát mégis csak Zalatnay itt a nagy kakukktojás (m1, 21.10). Persze ne feledjük, hogy előtte még Szempont, amiben szó…..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
comment:com L’art pour l’art 2007.11.10 20:47:00
Hát persze, hogy úgy lett, ahogy sejtettem: hajnali fél háromkor, amikor hazaértem, még vicces állatokról készült szemcsés videókat néztem a fotelról lelógott fejjel. De hagyjuk a vallomásos lírát, inkább nézzük, mit nézhetünk ma este: 21:55-kor ugyebár Mesterséges Értelem…..
dick laurent 2007.11.10 20:51:04
Lévai Balázs, a Társulat című valóságshow [1] (a műsorban az István a király című rockopera szereplőit keresik) zsűritagja és kreatív producere szépen csendben otthagyta a műsort. Az október 30-án sugárzott adásban már nem szerepelt a tévés személyiség, a stáblistára sem…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.07 08:51:00
Sztrájk van, lásd később a sztrájknaplóban, hír nagyon kevés, tessék szépen hozzászokni, ez most így megy egy darabig. A CBS kilátásba helyezte, hogy ha a helyzet nem normalizálódik hamarosan, akkor a Big Brothert nyár helyett már januárban visszahozza, ami annyira nem is…..
Egy magyar vállalkozó jegyzi az Absolute Man című havilapot, ami mellek és pinák nélkül akar olvasókat szerezni a férfimagazinok egyre szűkülő piacán. A lap kreatív igazgatója Árpa Attila, akit jól meg is interjúvolnak az első számban. Plusz férfidivat, New York és London…..
dick laurent 2007.10.25 20:24:44
comment:com Bekerültünk a Borsba 2007.10.24 11:34:06
Azon most ne akadjunk fenn, hogy a Bors még mindig nem érti az internetet, hogy ugyebár vannak a blogok, meg a hírportálok, és közben meg vannak fórumok is. És nem minden komment fórum, de minden fórum komment, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy a Comment:comról idéztek, köszönet…..
dick laurent 2007.10.24 21:40:30
Tegnap este sem vártuk, hogy legyen valami, ma este sem így indulunk neki, de ki tudja, jobb óvatosnak lenni, ezért a cím. Tehát, ha ma este nem az autóborogatós-molotov koktélos brigád uralja a főműsort, akkor az alábbi műsorok közül válogathatunk. Az m1 ünnepi műsorfolyama…..
Akiknek tegnap mázlijuk volt, láthatták, ahogy egy piros gitárt tart a fogai közt a Lánchíd oroszlánja, vagy ahogy gitárral a nyakában csápol Petőfi mellszobra a Vígszínház előtt. De gitárt ragadott Bibó, Nagy Imre és még közel négyszáz bronzba öntött vagy kőbe vésett…..
1997 október 4-én indult a Tv2 műsora, ami még egy elégséges matematikaérettségivel is azt jelenti, hogy idén tíz éves az igazi kereskedelmi tévézés Magyarországon. (A Szív tv-t most inkább felejtsük el!) Persze örülhetnénk is, pezsgőt ihatnánk Jakupcsek Gabriella…..
William Jefferson Clinton, akit William Hickok pisztolyhőshöz hasonlóan a nép előszeretettel nevezett csak Billnek (igaz, Clinton a Wild jelzőtől legalább megmenekült, bár hozzá inkább a "Szopatós Bill" vagy "Szivaros Bill" passzolna jobban) azt találta mondani…..
dick laurent 2007.10.03 20:53:23
comment:com Hírek kávé mellé 2007.09.27 09:09:00
A tegnapi infóval ellentétben (5 napos elzárásra ítélhetik) nagy szarban van Kiefer, mert az ittas vezetéssel megsérette 5 éves próbaidőre felfüggesztett korábbi ítéletét, így akár egy évre is lesittelhetik - ez pedig betenne a 24 forgatásának, nem is kicsit. Tűkön…..