Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repatarurgyán

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
Matykó polgármester bácsi legitimálni szeretné egy népszavazással a hajléktalanokat bírságoló rendeletét. Ok. Jó gyerek ez a Máté, de tényleg, hát frankóra rend kell és fegyelem az utcán virgonckodó hajléktalanoknak…nem de?Hát van itten szociálpolitika vagy mi……..
Április 12-én ünnepli 65. születésnapját Ed O'Neill, aki minden idők legtahóbb cipőboltosaként, Al Bundy művésznéven írta be magát a mozgókép-történelembe. Legismertebb sorozata, a Rém rendes család összesen 11 évadot élt meg 1987 és 1997 között, de a színész nem kapott…..
Biztos elfelejtette már Royaljerry, hogy beküldte ezt a viccet, ojan régen volt, és most már talán nem tenne ijet, annyira eggyszerü, de épp ezért mekkapó. Mi a szakállamtitkár ellentéte? Hát a bajszomtitkárnő...
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
Repatarurgyán 2011.02.22 09:51:56
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Bernie Ecclestone szívesen látná családjában a világbajnokot. "Egyáltalán nem lenne probléma, nagyon jó vejem lehetne. Vicces, normális, vannak céljai, és keményen dolgozik, hogy elérje azokat. Kedvelem őt, bepróbálkozhatna náluk" - válaszolta a Bildnek az F1-főnök…..
Repatarurgyán 2011.01.28 16:35:07
A magasságkülönbség oka a kedves anyuka, Slavica Radic ( en.wikipedia.org/wiki/Slavica_Ecclestone ), a maga 188 centijével. A lányok közül pedig jöhet bármelyik:)
Subba Parlament: Érdemi munka 2011.01.19 14:14:00
szmr 2011.01.19. 14:19:17 Összeesküvést sző... vagy inkább kompromisszumot köt? ..
Előtte: holnap este 7-ig még lehet szavazni, tessék klikkelgetni!A Sátán kapuja  - The Gate (1987) Rendezte: Takács TiborErre a gyöngyszemre még az előző posztban, Róka-Rudi nevű kommentelőnk hívta fel a figyelmemet. Pontosabban már egy ideje megvolt, de még nem vitt rá a…..
Repatarurgyán 2011.01.17 17:11:19
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
Repatarurgyán 2010.12.22 13:34:15
Miért? 1./ Mert választott hazája Magyarország. 2./ Mert megtanult magyarul és úgy is ünnepli a sikereit.* 3./ Mert keményen megdolgozott azért, hogy mi magyarok büszkék legyünk rá. 4./ Mert az anyja szerb, az apja meg horvát, ennyi erővel simán aradi vértanú is lehetne, de ő…..
Repatarurgyán 2010.12.09 21:53:23
A napokban történelmi események zajlottak. Magyarország első igazi nagy politikai gangbang partija, a csoportos politikai beszívatás, és minden, ami ezzel járhat. Résztvevői: Kövér László, Kósa Lajos, Meggyes Tamás és az egész esztergomi Fidesz-frakció.-Csitu van Tomi, há' de…..
Repatarurgyán 2010.10.29 17:05:18
Subba A kétlábú malac 2010.10.04 12:14:00
RIPPEL MALAC!Zhu Jianqiang, a tízhónapos kismalac két lábbal született. Első körben ki akarták dobni <könnycsepp> aztán egy cirkusz akarta lenyúlni, de a gazdája ragaszkodott hozzá, és megtanította két lábon járni. Éljen Kunkori! (Ja, farka sincs, oh well) ..
Évi harmincezret szeretnének eladni a Lexus CT-ből Európában. Nem túl szerény terv. De ha abból indulunk ki, hogy a nekem kevésbé tetsző autók sikeresek szoktak lenni, még össze is jöhet nekik. Azt szokták mondani az ilyen dizájnra, hogy vannak szögek, ahonnan jól néz ki. Van is…..
Egyszer már bemutattuk a Snopp Dogg-féle GPS hangot, de most a Tom Tom cég még nagyobb neveket húzott be a reklámkampányába, hiszen az alábbi reklámokban Darth Vader és Yoda mester mondja fel a vezetés közben hallható instrukciókat. Minden elismerésem, ILYEN egy reklám! ..
Nagy meglepetést okoztak a hétvégi Hungaroringi 1000 km-es verseny (Le Mans-sorozat) szervezői, amikor a szerda délutáni sajtótájékoztatón bejelentették: újra versenyautóba száll Baumgartner Zsolt!Az első magyar F1-es pontszerző (Amerikai GP, 2004) sajnos nem a hétvégi hungaroringi…..
Repatarurgyán 2010.08.18 21:58:18
@!MegaStorm: Fúúú, öcsééém, te viszont nagyon nagy király vagy! Meg 990 nálatok az USB hub. Zsoltit meg az fikázza, aki legalább fele annyira jól tud vezetni mármilyen négykerekűt, és eljut legalább a GP2-ig.
Repatarurgyán 2010.08.18 21:59:23
@Repatarurgyán: mármilyen=bármilyen
A Művelt Alkoholista Hőguta 2010.07.20 06:00:00
Ebben az alkotmányellenes időjárásban borügyileg nem nagyon lehet jobbat tenni, mint fröccs kísérleteket végezni. Az arányokkal mostanában nem igen szoktam variálni: a kis adag nálam cseppet több, mint fél deci bor háromszor ennyi szódával, a nagy adag pedig másfél deci bor…..
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
Megadeth, Devildriver, 3 Inches Of Blood @ Petőfi Csarnok 2010.06.20 Mikor bementem a PeCsába, éppen a 3 Inches Of Blood játszott a közel teltháznyi ember idegeivel, hiszen a frontember egy élő, lélegző emberi sziréna, olyan magas hangon énekel. Nyilván Vancuver elöljárói,…..
A japán fiatalok furcsa, rájuk jellemző kicsit beteges játékkal ünnepelték csapatuk történelmi sikerét. Japán tudósítónk természetesen ott volt, és most mindenről beszámol. shibuya party Tegnap ahogy hazafelé tekertem a meccsről benéztem Shibuyába, nincs-e valami…..