Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raverem

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A marihuánáról sok szempontból lehet beszélni. Az alábbi írás tudományos igényességgel járja körbe ezt a témát. Előtte azonban néhány szó a marihuána, illetve a thc rövid és hosszú távú hatásairól.A marihuána hatóanyaga a D9-tetrahidrokannabinol, közismertebb nevén a…..
Raverem 2011.03.04 20:14:10
Akik az ilyen, és ehhez hasonló tudományosnak beállított cikkeket /írják/ összeguglizzák, nagyon tudom sajnálni, hogy szegényeknek, nincs más dolguk, mondjuk ha jól keresnek vele az más... mert akkor én is írkálnék magyar nótát is. Vajon a cikk szerzője, leült valaha is és kizárólag tudományos kísérleti céllal elszívott egy szál viccescigit? Nem hiszem. Ugyanis, a rövidtávú hatásait biztosan nem ismeri, a hosszútávúakról meg nem is beszélve, csak ugyan azokat a közhelyeket puffogtatja, amit általános iskolában hallott megelőzőórán, egy olyan nénitől vagy bácsitól, aki még parlagfüvet sem látott egész életében nemhogy kendert. Egyébként, ez csak egy gaz, olyan mint a dohány meg a káposzta vagy a pálmafa levele, és hogy én, vagy más ember ezeket a növényeket hogyan, és mire használja fel, abból nem kell egészségügyi meg politikai, meg jogi vitát fabrikálni, hogy az ilyen cikkíróknak, meg kutatóknak meg húdeokosvagyok vetítektemegcsaknézel embereknek legyen munkájuk meg pénzük webcam sexre mert szerintem még kurvát sem látnak élőben szóval ez csak terelés az egész, az a gondja az országnak hogy a fű forgalmából nem jut bevételhez, legalizálni meg nem meri mert kilógna a sorból... inkább azzal kéne foglalkozni, hogy mindannyian miket szívunk be minden egyes lélegzet vétellel olyan toxikus anyagokat amitől 1-2 éven belül rákot lehet kapni.

Meg milyen depresszió? Az van anélkül is inkább a fű az ami kitud egy kicsit zökkenteni, a hozzászokásról meg annyit, hogy na és? mindenkinek kell egy szenvedély de valami miatt megakarnak fosztani mindenkit a szenvedélyétől mert akkor nem lesz hasznos tagja a társadalomnak... a munkamániai is káros szenvedély azért mégsem csuktak még be senkit... akkor ellehet gondolkodni... amúgy én azért is ütnék, ha a kedvenc ásványvizemhez nem jutnék hozzá, nem csak drogtól lehet függni, és akkor még nem beszéltünk a THC gyógyhatásairól pl. a fájdalom csillapítóhatása aminek nemrég vettem nagy hasznát mert már fetrengtem a fogfájástól,
vagy pedig az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásáról, valamint a méregtelenítő hatásáról, ami egyrészt annak köszönhető hogy kicsit megmozgatja a szívet az meg ugye az egész belszervet még a zúzát is. Az amotívációról meg annyit hogy beszívva motiváltabb az ember mint egyébként és az érzékei is kiéleződnek a helyett hogy tompulnának, de ha ennek csak a fele igaz akkor is jó mert rohadt jó érzés, mikor mindenki be van feszülve, én meg szemberöhögöm... beszívva meg vezetni egy élmény, a mellet hogy gyorsabban reagálsz mint egy vadászpilóta még a sebesség is ráadja, sajnos eddig csak NFS-ben próbáltam mert jogsim nincs.. de nem ez akadályozott meg hanem az hogy kocsim sincs, mert füvet vettem az árából.