Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cikkcakk

0 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor RT született, a kórházban nagyon koncentráltam, hogy semmi olyat ne írjak alá, amivel hozzájárulok az adataink reklámcélú felhasználásához. Pont azt szerettem volna elkerülni vele, ami azóta mégis van, azaz hogy mindenféle biztosítók és befektetési tanácsadók…..
Katy Perry-nek a Grammy Awardson sikerült valami botrányosan felöltöznie. Talán a riói karnevál, vagy a farsang jegyében, de Katy Perry jelmezbe bújt, méghozzá egy csöcsös búvárnak öltözött. Értem én, hogy valamivel fel kell hívnia magára a figyelmet, és hát a haja most már…..
cikkcakk 2013.02.12 13:23:45
Sokszor emlegettem már, hogy mennyire kedvelem a Reserved üzleteit, kínálatát, mert egyrészt gyakran találok náluk kedvemre való ruhadarabokat (többek között mókás, mintás pólókat), másrészt elég baráti az árfekvése. A tavaszi kollekciót Cara Delevingne szemlélteti. ..
Újabb magyar lány, újabb Vogue-sorozat. Ezúttal Rajzák Kinga a lány, akiről a spanyol Vogue januári számában jelent meg egy terjedelmes divatanyag. Kingát egy kopár hegyvidéken Jason Kibbler fotózta. Remek fényképek, ráadásul a Rajzák Kingáról megjelenő fotóssorozatoknak…..
Újabb fejezetéhez érkeztünk a 2013-as tavaszi/nyári divatkampányokkal való ismerkedésnek. A mai posztban lesz Fendi, Gucci, Chanel, Giorgio Armani és Salvatore Ferragamo divatfotó egyaránt. 1.) Salvatore Ferragamo Modell: Raquel Zimmermann Fotós: David Sims    2.)…..
A minap már láthattuk az alig felöltözött Rihanna GQ magazinos címlapját (itt), de én már akkor feltételeztem, hogy nem csak ennyit mutat meg Rihanna a melleiből. Nos, igazam lett, tényleg nem. A magazin hasábjain más szögekből és más pózokban mutogatja tovább magát, sőt az…..
Hippi, tálib harcos, Batman és Robin, matróz, Catwoman, Morticia és Gomez Addams... és még számos más jelmez - nézzük, minek öltöztek be a sztárok halloween éjjelén! Kate Moss & Jamie Hince Addams family :)     Chloe Moretz     Gwen Stefani Gwen…..
Anna Dello Russo (aki többek között a japán Vogue kreatív munkatársa is) egy kiegészítő kollekciót tervezett a H&M számára, amelynek darabjai október 4-től lesznek megvásárolhatóak világszerte 140 H&M üzletben. A többnyire arany és türkiz színű kiegészítőket maga…..
cikkcakk 2012.09.12 10:08:03
... ahogy a költő mondaná. De ezt most én is elmondhatom magamról, mivel tegnap betöltöttem a 32. életévemet (húú, ezt kimondani is szörnyű, de leírva még ijesztőbb!). Na mindegy, kár siránkozni, hiszen attól sem leszek már fiatalabb, a születésnap pedig mindig remek alkalom…..
cikkcakk 2012.09.03 19:42:58
A Victoria's Secret szupermodellje, Alessandra Ambrosio második terhességének utolsó időszakában több alkalommal is fényképezőgép elé állt még. Készült vele például ékszerreklám, amelyen ízlésesen, ám meztelenül népszerűsíti ékszereket (itt) egy brazil cégnek, most…..
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
Marc Jacobs 2013-as cruise kollekciója elég eklektikus lett. Természetesen a nyaralások alkalmával szeretünk lazábban, lezserebben öltözködni (ha esetleg máskor nem így teszünk), mint a szürke hétköznapokban, de Marc Jacobs talán egy kissé túl lőtt a célon. Sok szín és minta…..
A világhírű ökölvívó, Muhammad Ali unokájával, Curtis Muhammad Conway Jr.-ral szerepel a Louis Vuitton "Core Values" elnevezésű reklámkampányának legújabb divatfotóján. Az alig három éves kisfiú nagyapja box-kesztyűjét…..
Rihanna a brit Esquire magazinban hálós melltartóban, mini farmersortban egy síppal a szájában mutogatja magát, a címlap kedvéért pedig még az egyébként sem sokat takaró melltartótól is megvált. Hmmm... ... merész képek, de hát Rihanna imádja mutogatni magát, gondoljunk csak a…..
A Burberry máris kiszivárogtatta őszi/téli kampányának első fotóit. A képek gyönyörűek, igazi mesterművek, akár a nappalink falára is illenének, annyira nem reklámszagúak. A fotós Mario Testino volt, a modellek pedig Gabriella Wilde és Roo Paynes (végre valahára lecserélték…..
Kaptunk már jócskán ízelítőt a nyárból az elmúlt napokban, hetekben, így lassan készülgetnek az összeállítások az idei nyári sláger színekről, mintákról, ruha- és kiegészítődarabokból, de előtte íme egy kis szösszenet arról, hogy mit ne és hogyan ne viseljünk. 1.)…..
Vörös szőnyeges eseményről következik képes beszámoló, ugyanis idén is megrendezésre került a Costume Institute Gala, amelyet hagyományosan New York-ban, a The Metropolitan Museum of Art-ban tartottak. Elsőként nézzük, mit viseltek az eseményen résztvevő modellek. Anja Rubik…..
cikkcakk 2012.05.10 11:23:44
@topankablog.hu: és Lagerfeld szerint ez a jó, meg Freja Beha dosoledachuva.blogspot.com/2010/10/freja-beha-erichsen.html (szép képek)
A Vero Moda 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját - hasonlóan például a tavalyi karácsonyihoz - Alexa Chung népszerűsíti. Nem tudom, van-e valamilyen információtok a cégről, nekem a minap tűnt fel, hogy az Aréna Plázában lévő üzletük végérvényesen bezárt. Ha tudtok valamit,…..
Egy kis időutazással megismerhetjük a hetvenes évek Victoria's Secret angyalait :)Nagyon mókás, nem igaz?                   via Highsnobette..
cikkcakk 2012.04.25 10:20:23
Az örök kaméleon Rihanna az amerikai Elle májusi számának címlapján még szőke hajjal látható, azóta persze már ismét más színű haja és más frizurája van, de most a magazinban látható képsoron felidézhetjük, hogy milyen is volt szőkén. A hatvanas éveket idéző, poros…..
cikkcakk 2012.04.24 15:35:30
@l2njpx: +1
cikkcakk 2012.04.24 15:40:36
@The Strange: Észrevettem, sokat szerepel a blogban.
A tavaszi H&M magazin címlapján Abbey Lee Kershaw és Josephine Skriver láthatóak. Természetesen készült róluk egy helyes fotósorozat is, amelyen kizárólag a H&M tavaszi kollekciójának darabjait viselik. A fotós Terry Richardson volt. ..
cikkcakk 2012.03.01 18:09:41
@Nekroteka: Igen, én is ezt tapasztaltam, hogy a ruhák anyaga magától kilyukad hordás közben. Még kimosnom sem kellett ahhoz, hogy tönkremenjen. Kicsit kiábrándító, szemfényvesztés az egész.
Meryl Streep Bár elnyerte a legjobb női főszerep díját (The Iron Lady) és imádom is őt, ez a ruha (Lanvin) kiborított. Nem csak a tömény arany színe, hanem a fazonja is, ami talán még rosszabb. Mindehhez pedig még több arany cipő és ékszerek formájában... nagyon sok.  …..
Egy szuper kampány keretében népszerűsíti Fatima Siad és Ieva Laguna a Herve Leger tavaszi/nyári ruháit és kiegészítőit Camilla Akrans hangulatos képein.A divatfotók gyönyörűek, igazi vizuális élményt nyújtanak...
cikkcakk 2012.03.01 11:11:44
Mire számíthatunk, ha ellátogatunk holnaptól egy Zara üzletbe, azon belül is a fiatalosabb részlegre? Körülbelül erre:…..
cikkcakk 2012.03.01 11:09:09
@The Strange: Én sem járok menetrendszerűen, arra volt dolgom gondoltam benézek. Kár volt. Gondolom Barcelonában más a választék. Én csak Bécsig jutottam, de már ott is más volt a választék mint itthon.