Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d'alma

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol voltunk, hol nem voltunk, már beszámoltunk róla, hogy a The Body Shop három limitált és csodás családdal jön ki a karácsonyi szezonra. Egészen konkrétan mi függőek lettünk és örülünk, hogy végre már az üzletekbe is megérkeznek a termékek. (A sajtótájékoztatón…..
d'alma 2012.11.02 18:19:49
Teljesen kezdek megőrülni, ugyanis két hét múlva a Prada group megtartja a minden évben szokásos karácsonyi partyját a divatház minden Londonban dolgozó alkalmazottjának. Viszonylag sokáig eszembe sem jutott az azóta egyre égetőbb probléma, hogy miben jelenjek meg ezen a csodás…..
OurFashion Növessz szempillát! 2011.08.15 17:34:00
Most érkezett meg a MACtől az újdonságaikról szóló ismertetőanyag, és nekem a legjobban a Prep+Prime Future Length Lash szérum tetszik, amelyik azt ígéri, hogy napi két használat mellett, 8 hét után szemmel láthatóan hosszabb, vastagabb és erősebb szempilláink lesznek. Egy…..
1. Túl világos száj Mert az a szín, amit tavasszal használtál, nyáron már valószínűleg nem lesz jó 2. Bundesliga frizura Időnként visszajön a divatba és azután hónapokig növesztheted le 3. Visszatükröződő smink Ami csak vakunál bukik ki 4. Túl sok bronzosító Ez lehet az…..
Végre, végre, végre! Így tudom összefoglalni az örömömet, amikor hétvégén megtaláltam (egy külföldi blogon) Cséfalvay Fanni diplomamunkájához készült fashion videót. Nagyon örülök, hogy egyre több magyar videó alkotás születik egy-egy kollekcióhoz. Van még mit…..
d'alma 2011.06.27 13:02:51
OurFashion Meztelen Maroon5 2011.01.07 13:52:00
Igaz, hogy Adam Levinen nincs ruha ami egy divatblogon elvárható lenne, de mivel olvasóink többsége nő, gondoltam megosztom mindenkivel a brit Cosmopolitan hererák elleni kampányát. A képek a megelőzésre hívnák fel a figyelmet, de hát valljuk be, nekünk lányoknak…..
d'alma 2011.01.07 14:46:15