Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurvamagyar

24 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoztam nektek egy szemcsapdát. A lényege az, hogy nézzétek a kis fekete pontot a kép közepén, egészen addíg amíg alul be nem tölt az a bigyó (ezt jó' megaszontam! :]). A tapasztalatokat kérem a kommentekhez beírni! :) ..
Ezt az E.T. és a tábor emlékére! Laci! A szemcsapdát pedig : ITT megnézheted! :D És akkor a videók:   Sajnos most több nem jut eszembe. :)..
És FankaDeli válasza. Hát azért a kettő között óriási a különbség!!! Ha az alábbi honlapon egy picit lejjebb tekertek megtaláljátok a "Mr.Busta - az utolsó válaszom" c. bejegyzést. http://www.fankadeli.hu/index2.htm   ..
Hát Lacika itt is "utol ér a végzet"! :D Itt is szeretnék nagyon boldog névnapot kívánni (csak azért 'Mindenhol.', hogy biztos hogy megkapd.)! :D <3 Kerestem névnapi videót is, de nem találtam semmi értelmeset, így ez most elmarad.  ..
És a szöveg: [Altare] Na, ez Riddler, ez Korridor Ez Riddler, ez Korridor Ez Riddler, ez Korridor Csapd fel a borítót Magyar repp vénára csukló szorító Nincs kóstoló, kutyaszorítóba bekóstolás Testament a posszi, minden track hangrobbanás Ez koszos, ez forró, ez durva, ez friss cucc…..
Egy szép szerelmes szám, a mai napra.  ..
A fent megnevezett bank undorító magyargyűlöletről tett tanúbizonyságot! A lentebb olvasható cikket, megintcsak a Kuruc.info nyomán tárom az olvasók elé. Ebben a cikkben megemlítik, hogy minnél többen forduljanak az OTP bankhoz 'Sajátkártya' igénylésével, ilyen és ehez hasonló…..
Sziasztok!Régen írtam. De most Laci "fiúnyálcsöpögtetős" videója után kénytelen vagyok egy kicsit kedvezni a lányoknak is!!!! Megjegyezném, hogy egy focicsapatban 11-en vannak, nem pedig 5-en, valamint megnézném én azt a pályafelügyeletet (gondolom, van ilyen) amelyik…..
Levelet kaptunk Stohl András ügyvédjétől. A hölgy azt követeli, hogy azonnal távolítsuk el ügyfele telefonszámát a "blogunkról", különben bíróság, hatóság stb., ugyanis nem kaptunk engedélyt a telefonszám közzétételére:     Tisztelt…..
“hát nem v.mi jo mert orákat kell várni mig elküld egy sms-t ja meg persze elöször 8sms utána már csak kettö:( ez a buli skacok nemmmm??” Ezzel a szöveggel reklámozza magát a mobiltelo.hu. Nem tudom miért!? Ennyire amúgy nem rossz. Az alábbi linken tudsz\tudtok…..
Ma tartják a 2009. július 4-i törvénytelen tömegoszlatás kapcsán Vona Gábor tárgyalását. A Jobbik elnöke az Erzsébet-téren csatlakozott békésen ücsörgő gárdistákhoz. A diktatúra rendőrsége tárgyalás nélkül 30.000 forintos bírságot szabott ki Vona Gáborra, akinek jogi…..
A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot!..
kurvamagyar 2010.06.09 20:18:20
Sziasztok!        Holnap NAGY nap lesz :)              Még úgy is tudom, hogy nem fiú vagyok :) Bár, zárójelben megjegyzem, SZÉGYEN, hogy erről a témáról egy lánynak kell írnia, kedves szerkesztőtársaim :) FOCI VB!!!!…..
 Zuhanyrózsa... meglepetés... gáz... ebből elég vicces dolog sülhet ki a jelenleg érvényben lévő holotanok alapján - írja olvasónk..
A következő szöveg az iwiw ről lett átmásolva. Mivel én is a zenekar tagja vagyok, ezért nekem is lehet szólni ha esetleg valaki tényleg ennyire elvetemült lenne és jönne (az iwiwen megtaláltok; aki esetleg nem ismerne az Lacikánál érdeklődhet utánam!)!  Helló…..
Szombaton az állatkertbe jártunk a barátnőmmel. Ott láttunk Téged Laci. Képekkel is bizonyítom (ezt csak Neked, csak akkor fényképeztem le!!!)…..
Ez a szöveg a Kuruc.info nevű szélsőséges és kirekesztő honlapról lett ide "átemelve" (ja és mielőtt még elfelejteném ideírni, ez a honlap neonáci is többek között!!!). :D E hét végén tartják az idei NBI utolsó fordulóját. A magyar szurkolók már…..
Részemről megszeretném köszönni Lacikanák a bulit és itt is szeretnék Neki Boldog születésnapot kívánni!És még annyit tennék hozzá, hogy innen már csak öregszel. Használd ki, hogy 18 éves vagy. Persze ezt nem rossz értelemben kell érteni. Hát üdv a (az…..