Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ps7x

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé. A fenti országokban egyébként érthető, hogy a…..
A Kellesz- Korrupcióellenes Szövetség és a korrupciós bűncselekmények elévülési idejének meghosszabításáról  sikeresen népszavazást kezdeményező Vágó Gábor korábbi LMP-s képviselő szervezésében készülnek tüntetni civilek a miniszterelnök és a milliárdos gázszerelő falujában, mint fogalmaznak, azért,…..
Most, hogy az orosz medve is ölelgetni kezdi, nincs mit csodálkozni azon, ha lassan-lassan teljesen felőrlődik. Sokan fogadták csalódással Török Gábor gyors visszalépését a veszprémi országgyűlési képviselői helyért induló küzdelemből. A politológus bejelentését kommentáló hozzászólások tömegét…..
Fröhlich András újabb cikket küldött a blogomba. A veszprémi időközi választással kapcsolatban osztja meg gondolatait. Újpesten nem várt magabiztossággal nyert a szocialista jelölt, így a veszprémi időközi választáson dől el, hogy marad-e a kormányoldali kétharmad. Az itteni,…..
ps7x 2014.11.26 16:20:45
xxx
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Gizelladalma írása Múlt vasárnap hosszú idő után először mentem ki tüntetni, elsősorban kíváncsiságból. Nem reméltem, hogy ez a tüntetés más lesz, mint az utóbbi évek megmozdulásai, de szerencsére az események felülmúlták a várakozásaimat. Az Opera előtti tüntetés…..
ps7x 2014.11.07 16:30:43
Kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjét, akit a magyar bulvárújságírás egyik megteremtőjének tartottak. Utódja Szalai Vivien lesz, aki eddig is a Story magazinnál dolgozott, de főleg bulvárkönyveivel, többek között a Stohl Andrásról és…..
Varánusz RTL híradó kontra Bayer 2014.06.16 08:44:15
Bayer Zsolt is felébredt a lármára. Körbenézett, pislogott kicsit, majd a fogd, csibész! - parancsnak megfelelően leszaladt a Széles Birodalom lépcsőjén, és az összes arra járót megugatta: faszhelikopter! Faszhelikopter! Faszhelikopter! Fasz, fasz, faszhelikopter! Majd felemelt…..