Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volutx (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Te kondiznál Auschwitzban? 2012.01.04 09:30:00
Óriási felháborodást váltott ki egy dubai edzőterem Facebook-os reklámkampánya, melyben képi illusztrációként a hírhedt lengyel haláltábort, Auschwitzot használták. A fotón a következő szlogen volt olvasható: „Ints búcsút a kalóriáknak!” A képet pár…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
A legfrissebb közvélemény-kutatások szépsége: ha ma valaki alapítana ezzel a névvel egy pártot, 2014-ben ő lenne a miniszterelnök. Jó, ez így persze csúsztatás, de ettől még rögvalóság: az nt/nv oszlop erősebb a Fidesznél.A helyzet röhejesebb, mint bármi, amit valaha is…..
volutx (törölt) 2011.01.27 17:56:12
@is: Kedvesem MIRŐŐŐL BESZÉLSZ TEEE???

FIDESZ 4EVER!!!

1 év sem telt bele, és kezd az ország kikecmeregni a xarból TE IDIÓTA !!!!!!

Lassan nem leszünk a mocskos zsidó IMF gyarmata, mert kifizetjük az a tengernyi adósságainkat, a gyerekeink jövőjét nem infláljuk el, és 1 év alatt kvázi helyrehozzuk amit 8 év alatt lqrtak!!! Ennél hovA kell jobb alternatíva modjad már meg szépöcsém???

Az álrokkantak meg SEGÍLYES sokgyerekes G..K szépen mennek melózni, vagy éhendöglenek.
Úgy hogy Te gondolgodol gyerekesen!!!

PS: remélem ezek után meg jön az ERMII és az EUR.
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..