Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem regisztrált felhasználó

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A matracvásárlás a legtöbb ember számra nem egyszerű feladat, ami érthető, hiszen egyre tudatosabban vigyázunk az egészségünkre, így azt is tudjuk, nagyon nem mindegy, milyen matracon alszunk. Ma már ráadásul hatalmas a matrackínálat: különböző szerkezetű, alapanyagú matracok…..
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
Subba Ikertornyok: Rákóczi G 2011.04.11 11:40:00
Ha eddig nem vetted volna észre. Több itt...
Nem regisztrált felhasználó 2011.04.13 19:47:56
Szerintem a Czapkó Tönira jobban hasonlít.
www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=165379
Ok kéne a szemüveg meg a körszakáll, de a szódásszifon fej meg van mind a kettőnél. A Rákóczi inkább egy zsírosabb kiadás.
Jeb Corliss, bázisugró és az Empire State Building örök persona non grata-ja. ..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
firkák kurt vonnegut 2010.06.25 21:43:00
 "Első szabály. Ne használjunk pontosvesszőt! A pontosvesszők transzvesztita hermafroditák, amik az égvilágon semmit nem jelentenek. Mindössze azt jelzik, hogy leírójuk járt egyetemre."  ..
Nem regisztrált felhasználó 2010.06.26 09:29:36
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
Nem regisztrált felhasználó 2010.06.17 12:50:08
Az első találat a buzira a gugliban:
image.hotdog.hu/_data/members3/947/872947/images/buzievagy.jpg

A bibliás részre válaszolva: Gugli biblia + buzira keresve: http://www.youtube.com/watch?v=Uuu6rmlokbA&feature=player_embedded#!

Erre utána kerestem rá, miután thwartertől: ("jol fel van szerelkezve egy rakas alaptalan eloitelettel") ezt kaptam az arcomba.
Ez előítélet? Vagy a buzik tényleg ezt a képet alakították ki magukról? A másságot a buziknál senki nem reklámozza jobban! Csak az a baj, hogy erre sokan nem vevők, mert ez undorító.
Nem regisztrált felhasználó 2010.06.17 13:35:32
@thwarter: A két linket csak azért raktam be, mert ezekkel szaerettem volna alátámasztani, hogy amiket írtam azok nem alaptalanok. Persze az első csak vicc, mégis a legjobban szemlélteti, hogy nagy általánosságban milyennek gondoljuk a buzikat. A bibliázást pedig azért hozam fel, mert ennél provokatívabb dolgot nem nagyon lehetne találni az "átlag" ember megbotránkoztatására.
Leszögezném, hogy az első hozzászólásban sem álltam a verőemberke oldalára...
amúgy ennek az országnak így kéne együtt működnie: kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
(csak a képeket nézve)
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Érthető okokból nem írta meg a mai Blikk, hogy pontosan kikről is van szó, de nekünk azért kommentben megsúghatnátok: ki volt a kokainostálba (kokainstohlstálba, aucs) hányó 50-es színész, és ki a fűfüggő sorozatszereplő?! "Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..