Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BNSfoto

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tudomány jelenlegi állása szerint a Gólem hamarosan visszacsúszik a második helyre. Legalábbis méret tekintetében biztosan. Azért tömegben még ő a marad bajnok. Egyelőre ennyi van belőle, de szép lassan elkészül. Merbau, szálhúzott rozsdamentes acél, stb. Szép, könnyű,…..
A keleti blokkban az autóellátás folyamatosan akadozott. A befizetett autóra akár 10-15 évet is várni kellett, sőt volt, ahol még ennél is rosszabb volt a helyzet. Hiánygazdaság volt a javából, ahol sosem tudtak annyi négykerekűt gyártani, amennyit a kereslet megkívánt volna. Azért tervek, álmok…..
BNSfoto 2014.02.01 14:47:56
1962. Erzsébet-híd építése..
BNSfoto 2014.02.01 14:31:55
A Gólem 4,5 kilogrammos saját tömegével már önmagában is elég impozáns jelenség. Azonban van aki ezt némi fantáziával és nagy adag szteroiddal tovább tudja fokozni. A 680-as Fujira a világ valószínűleg legdrágább keresőjét építette a tulajdonosa. A teljes szett 10,5 kilót…..
Egy pillanatra megszakítjuk a szabadságot. Egyszercsak lett egy ilyen szerkezet az asztalomon. Fujinak Fuji, de csak 645-ös. Meg távmérős. És nem utolsó sorban könnyen cipelhető.  Mivel működni látszott, tettem bele filmet, és elvittem magammal Kölnbe. Chevrolet Cruze kombi…..
BNSfoto 2013.08.05 14:51:11
Tegnap befutott az alkatrészlista legdrágább darabja. Ki sejti, hogy mi lesz a sorsa ennek a kis szépségnek?  Szerző: Földes Attila..
Mióta 2003 januárjában megvettük az első digitális tükörreflexes Canont - a mindössze hat megapixeles D60-as akkor egy kisebb vagyonba került - nem nagyon fényképeztem filmre. Aztán tavaly vettem egy tekercs kisfilmet, kölcsönkértem egy EOS30-as vázat - néhány objektívemet még…..
Az egyik Ráday utcai étteremben szidtuk a közepesnél is gyengébb kiszolgálást, amikor a fülledt nyárból hirtelen kiszippantott a vihar vagy tíz Celsius-fokot, majd fél perccel később óriási orkán csapott le a városra, villámok és hatalmas eső kíséretében. Ekkor már a házunk…..