Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pytta

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap írtam a Valami Amerika 3.-ról, meg is kaptam a szokásos mantrát miszerint nekem semmi sem jó. Ez olyannyira nem igaz, hogy sokakkal ellentétben úgy gondolom, nem csupán jó filmek, egyenesen világraszóló munkák készültek a rendszerváltás óta itthon. Lássuk a listát! Csinibaba Ez nem csupán…..
A Tiloson futó Régen minden jobb volt James Bond-adásai után újabb műsorba kaptam nemrég meghívást: ezúttal a Klubrádió Popfilterében Csepely Adrienn faggatott ki a kedvenc rajzfilmjeimről. Valamint arról, hogyan hatja át a jövőre már 110 éves animációs műfaj a popkultúrát – sőt, a mindennapjainkat...
Magyarországon 1989 óta beszélhetünk mobiltelefonálásról és bár már 24 éve létezik itthon ez a lehetőség, mégis sokan csak jóval később kapcsolódtak be az infósztráda ezen szegmensébe. Azóta mindenkinél eltelt jó pár év és a szolgáltatói csereberék mellett a…..
Rendkívüli módon megtervezett és összerakott videó a mobiltelefonok fejlődéséről.Nektek milyen készülékek porosodnak otthon a fiókban? :) Nálam fellelhető egy Siemens C35, egy Nokia 3310, egy Erricsson A2618, egy Nokia 6230 és egy Acer Liquid S100, no meg a…..
Két Oscar-díjas filmet is műsorra tűz az HBO ebben a hónapban, a Félszeműt, ami egy John Wayne-klasszikus remake-je a zseniális Jeff Bridgesszel és Matt Damonnal a főszerepben, a másik pedig a Király beszéde, amiben a nem kevésbé tehetséges Colin Firth - Geoffrey Rush páros…..
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
pytta 2012.02.17 11:00:12
@Yooha: szerintem az a Psycho.
Bigyóblog Jön a Star Trek Catan 2012.01.23 09:22:00
A népszerű stratégiai játékból, a Catanből még nem készült más tematikájú változat. A Star Trekes lesz az első ilyen. A Catan telepesei különböző bolygókon keresnek alapanyagokat, a városok helyett űrállomások épülnek, a rabló pedig a Klingon Bird of Prey hajó lesz. A…..
 Kedves barátaim,   ameddig a szakma szerencsétlenkedett az epub körül (szabványossága ellenére  sincs két platform, ami ugyanazt a publikációt ugyanúgy adná vissza, nincs teljes generáló eszközkészlet stb.) addig az Amazonnál sem pihentek. A mai bejelentéssel már régóta…..
pytta 2012.01.12 16:47:08
@penumbra1984: persze, meg kell ezt is tanulni, mint a facebook-ot (igen, én 25 évesen már az a generáció vagyok, akinek tanulni kellett :)) ). Csak reméltem, hogy egyszerűbb, de majd egyszer rászánom magam, aztán meglátom mi lesz belőle.
pytta 2012.01.12 17:00:24
@Dworkyll: én kb 1000-2000 forintos könyveket szoktam venni (használtan is), van könyvtárjegyem, tehát amit nem nem merek elsőre megvenni azt onnan olvasom, és hébe-hóba ajándékba is szoktam könyvet kapni, plusz szüleim könyvespolcai még mindig tartogatnak meglepetéseket :). Szóval ne ebből vond le, mennyi könyvet olvasok évente (kb 20 és 30 között egyébként).
pytta 2012.01.12 17:31:20
@Dworkyll: hát... az a baj, hogy én ezt elsősorban nem kulturális kiadásnak tekintem (mármint pénzkiadás, érted). Ezért még magasnak tartom az e-könyv olvasó árát. Barátkozni kell vele, nem sietem el semmiképpen mert most a 'várólistámon' legalább félévre való "papírkönyv" van, amik már tulajdonomban vannak, tehát majd ha azokat elolvastam, akkor gondolkodom ilyesmin :)
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.10.13 09:30:00
A tegnap esti amerikai X-Factor elmaradt, mert esőszünet volt a felvezető baseballmeccsen. Ma kerül adásba a tegnapra szánt, Rihannás epizód, vasárnap este pedig a mai.Bármennyire is kutyázták Tim Allen új sorozatát a kritikusok, a nézők szerették, legalábbis az első két részt,…..
A nálunk Ki vagy, Doki? néven ismert klasszikus brit sci-fi-sorozat új évadának második fele elé készített a BBC egy videót, aminek elméletileg az lenne a célja, hogy felzárkóztassa az évad első felét kihagyó nézőket a történésekből. Nos, én megnéztem, de még mindig nem…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.06.03 10:00:00
Michael Cera vendégszereplő lesz a Simpsonsban. Örülünk, Vincent?Teen Wolf: The Comic Book9000 tévéállomás logója itt. Jobb minőségben meg itt.Annyira azért nem változtatott imidzsén Paris Hilton, hogy új reality műsorához ne forgasson le egy habfürdőzős jelenetet.Donald Trump…..
pytta 2011.06.03 10:23:20
...persze nagyon sokadlagos kérdés, de a 9000 logóhoz vezető helyes link ez ustelevision.com/2011/05/26/9000-tv-channel-logos/ (remélem nem minősül spam-nek), amik a posztban vannak, az első "csak valami 2000-et tartalmaz, a második még kevesebbet. Amúgy geg aki ezt így összeszedte :)
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
pytta 2011.03.10 16:53:41
comment:com Hírek kávé mellé 2011.03.10 09:30:00
Katie Couric egy szindikátusi sugárzásra szánt talkshow-t akar magának az NBC-n.Vajon a Survivor játékosait sminkelik a szigeten? Tegnap írtuk, hogy Charlie Sheen gyakornokot keres, nu, 74 040 fő jelentkezett a felhívásra. Itt bővebben. Tegnap egyébként sikerült belerúgnia Jon…..
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
A park a Danubius-kúttal. Az Erzsébet téri parkról tulajdonképpen két posztot lehetne írni. Egyrészt adott egy szép és érdekes kortárs park, amit különösen izgalmassá tesznek bizonyos régebbi elemek (Danubius-kút, autóbuszpályaudvar). Másrészt a park (különösen a régebbi…..
pytta 2010.07.20 14:11:59
@brlv24: én egyébként emlékszem, amikor olyan 2003-2004 környékén osztálytársammal át akartunk menni gördeszkával a téren, és odajött egy biztonsági őr (!), hogy ez magánterület (akkor egyébként a "régi tér" még nem is volt megcsinálva), és hogy menjünk ki (vagy legalábbis ne gördeszkázzunk). Akkor ezen kicsit kiakadtunk, ma már azt mondom, bár így lenne most is. Mert gondolom azóta a tulajdonviszonyok megváltoztak, és azóta jól tönkretették a gördeszkások (is) a burkolatot. És persze most már a régi biztonsági őrös megoldás sem működne, hiszen azóta már mindenki "odaszokott"...
[Ezzel együtt (bár ez nem ide tartozik tudom) én azt mondom, hogy egy rendes skate-park is nagyon hiányzik ebbe a városba, pedig nem kéne sokat rákölteni, és mégsem menne tönkre az Erzsébet tér/Hősök tere, meg sok más hely.]
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
Pontos dátum még nincs, csak az a tuti, hogy a pilotot Scorsese rendezte, a sorozatot pedig a Maffiózók egyik írója, Terence Winter készíti. Mára is jutott egy fasza promó belőle. ..
A Maffiózók Tony Sopranója a mérföldkőnek számító HBO-sorozat óta nem nagyon csinált semmit, ami valahol érthető is, hiszen annyi pénzt keresett egy-egy évadban, hogy istenigazából dolgoznia már nem is nagyon kellene ezek után. Gandolfini azonban úgy tűnik, beleunt a…..
pytta 2010.05.06 13:33:53
@sixx: jó, akkor elbeszélünk egymás mellett, nekem a "történet" lezárása és a sorozat lezárása más, és ahogy írták mások is, ezt még akárhogy lehetett volna folytatni... Ami lezárt sorozat nekem az pl a Six feet under (azt is lehetne folytatni persze valahogy, de azért frankón lezárták :D )
pytta 2010.05.06 15:05:11
@Thrasher: tényleg ennyire nem vagyok érthető???
Én tudom, hogy a Sopranos-nak vége, SOHA nem fog folytatódni, ez biztos; csak valaki megkérdezte, hogy miért nem folytatják, én meg arra válaszoltam... Ennyi. Idiótázást másnak kérem, köszi.
pytta 2010.05.06 16:20:29
@Thrasher: melyik része volt a hülyeség? Most már teljesen elvesztettem a fonalat...