Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deviANTmetal

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
deviANT Békés mindig király 2011.11.15 11:40:00
Békésre még soha nem mondtuk, hogy rossz hely, pedig megfordultunk párszor arra, lévén hogy egészen közel esik szülővárosunkhoz. Ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor azt is mondhattuk volna, hogy Békés mindig király. Az elmúlt szombaton hivatalosak voltunk az újabb Békési…..
Megint két beszámolóval rukkolok elő, már csak azért is, mert az egyiket csupán hallásból ismerem, ugyanis a mindenki által leggyakrabban alkalmazódó hátráltató ok, azaz a pénzhelyzet, nem tette lehetővé hogy az idei, immáron a hatodik Hódstock Fesztiválon személyesen is jelen…..
Na, most aztán úgy el vagyunk maradva mindenféle beszámolóval, képpel, meg aktualitással, hogy sima koncert összefoglalót nem is tudnék írni, még ha akarnék sem, mivel nem fedné le az eddig történteket. Persze a koncertkitika olvasók se aggódjanak, mert ilyesmi is jelen lesz ezen…..
Az a zenekar, aki azt mondja, hogy nem szeret szabad téren játszani, az nem is igazi zenekar szerintem, mert még a mi amatőr színvonalunkon is igazi élményszámba megy, mikor rendes színpadon, jó hangosításnál, színes fények között zenélhetünk.  Ezért is jó a nyár, mert…..
Egész életemben panaszkodtam a miatt a probléma miatt, melynek alapját a „senki nem lehet próféta a saját hazájában”, magyar bölcsesség képezi. Azaz, hogy soha nem tudunk összehozni a szülőföldünkön egy olyan koncertet, aminek értelme is van. Most kaptunk rá…..
Azok a zenekarok, akikkel eddig életemben dolgom volt, mind-mind kicsit számkivetettek voltak a saját hazájukban. Annak ellenére is, hogy Magyarország-szerte azért némi ismeretséget tudhattak magukénak. Nem tudom, miért van ez, talán az lehet a magyarázata, hogy egyfajta partizán…..
Igazából nem lehet már hosszú ódákat zengeni a szeghalmi Stone klubról, hisz már számtalanszor megtettük ezt, és most is csak magunkat ismételnénk, ha azt taglalnánk, hogy milyen remek az ottani közönség. Mert igenis kiváló csapat szokott összeverődni a fent nevezett helyen,…..
Én magam még a kilencvenes években sűrűn jártam a mára AvantGarde klubbá avanzsált, hajdani 48-as Klubba, ami annak idején a honi alternatív kultúra egyik fellegvára volt. Azóta eltelt sok idő és a klub is többször átalakult, míg mostanra ismét élőzenés klubként üzemel,…..
Örömmel jelentjük be, hogy sikeresen túl vagyunk az idei év legelső klub koncertjén. Kissé kimerülten, de izgatottan érkeztünk meg a túrkevei Lucifer Bárba este 8 óra körül,  a Dreadful Peace csapatával. Ha jól informáltak minket, a bár nem régen nyílt , emiatt …..
Korrekt volt a felhozatal a múlt szombaton megrendezett Kelet Underground Tehetségkutató karcagi fordulóján. Tizenegy zenekar, és szép számú közönség. A mi csapatunk a kezdés után, kb. fél hat felé ért a helyszínre, és ki-be pakolgatás után el is foglaltuk a helyünket a nekünk…..
Azt hiszem, mi mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általunk szervezett estek a lehető legjobban sikerüljenek, illetve a lehető legtöbben tudomást szerezzenek róla. Sajnos van úgy, hogy hiába erőlködünk, nem jön össze a kellő nézőszám. Szerencsére a legutóbbi…..
A Békés megyeieknek bizonyára nem kell bemutatni a nagyhírű Denevér Sörözőt, melynek épülete kicsit magára hagyottan, kiközösítve, de annál nagyobb népszerűségnek örvendve fekszik Békés város peremén. Mi is jártunk már ott többször is, még a régi tulaj idejében, és…..
Emlékezeteinkben úgy élt a Mezőtúri Lokomotív klub, mint a környék egyik legszínvonalasabb rockklubja, ahol a közönség is masszív rockerekből áll. Ebben a hiszemben indultunk útnak szombaton, hisz páran közülünk már megjárták Mezőtúrt, és mindegyikőnknek jó…..
  Én személy szerint még nem voltam a Budapesti Rocktogon nevű klubban, viszont sokat hallottam már róla, és alig vártam, hogy mehessünk. Első benyomásra egy jobb, rockeresebb időket megélt hely jutott eszembe, hisz a falak dekorációi, múlt közelebbi és távolabbi…..
Megváltozott a Szeghalmi Stone Klub, legalábbis ami a régi és a mai koncertek összehasonlítását illeti. De az is lehet, hogy csak mi változtunk pár év alatt, és mi látjuk másképp. Volt, hogy tele volt a hely, még sem volt hangulata az előadásnak. Manapság családiasabb a…..
Kétségekkel és reménytelenséggel indultunk útnak vasárnap délután, azt képzelve, hogy alig öt hónapos zenekarunknak esélye sincs a nyerésre, hisz már az is csoda hogy a nyolc, döntős zenekar közé besoroltak bennünket.  Olyan csapatokkal kellett ezen az estén…..
Egy érdekesre sikeredett, mégis fantasztikus estén vagyunk tool. Aki az est folyamán kilátogatott Martfűre a II. Utcafesztre annak nem is, de a többi embernek egy kis élménybeszámoló, miről is maradtak le. A válság számlájára ezt a bulit ne írjuk ugyanis ingyenes volt, én…..
  Furcsa mulatságban volt részünk Mezőkovácsházán, ami egyfeleől pozitív élményeket gyarapította, másfelől pedig olyan negatívumokat fedezhettünk fel, melyek majdhogynem lehetetlenné tették az egész kirándulásunkat. A történet a Worm zenekar meghívásával kezdődött,…..
  A pénteki koncertet a "halottak felélesztése" címmel is elláthatnánk, ha szükségünk volna címre. Ott kezdődött, hogy éppen az adott napon, azaz pénteken végeztünk a stúdiófelvételekkel, és mondanom sem kell három napos munka, és háromszáz kilométer után…..
  Igazából lehetett volna ez a koncert is ugyanolyan mint a legutóbbi Füzesgyarmati (mellesleg ez a város az otthonunk, és gyakorlatilag mindenkit ismerünk) mert szinte minden megegyezett. Szabadtéri koncert a Körösladányi Ladány-napok keretein belül, délutáni műsoridő,…..
  Ezúttal rövid lesz a beszámolónk az első hazai (Füzesgyarmati) koncertünkről, ugyanis semmi említésre méltó nem nagyon történt. Délután négy órás kezdettel elsőként léptünk a színpadra, és aki egy kicsit járatos ezen a területen az tudja, hogy ha van olyan…..
Múlt szombaton a szegedi illetőségű Mors Silens zenekarnak köszönhetően sikerült eljutnunk  Mezőberénybe egy koncert erejéig. Furcsa helyszín a Mezőberényi Tóthágas söröző. Nem csak az elrendezése miatt, hanem összetételében is. Az ottani lakosok elmondása szerint…..
Átlagos hely a Jenei Söröző, leginkább a Békési Denevér Rock Klubra hasonlít, ami az elrendezését illeti. Na, erre a helyre érkeztünk meg, péntek este fél nyolc tájékán, ami ugye koncert, meg kocsmázási időnek elég korai, de mivel türelmes emberekről van szó, szépen…..
Úgy kezdődött, ahogy szokott, mármint ami az indulást illeti. Azzal a különbséggel, hogy a deviANT formáció ebben a felállásban az első, és összesen a második koncertjére készült. Szóval ültünk, és vártuk a buszunkat, és bepakolhassunk, majd elinduljunk…..