Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heldentor

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl sok idő telt el, és amúgy is történelmi szükségszerűség volt a diktatúra, aminek mindenki működtetője volt - az ellenérvek nem állnak meg. Lusztrációra igenis szükség van. (Fotó: MTI archívum) A Jobbik egy lusztrációs alkotmánymódosítás segítségével azt akarja…..
Vastagbőr Schmuck dalra fakad 2010.08.24 15:35:00
Minden idők legkeményebb kampányanyaga. Ennyi. Nem hiszem hogy ezt valaha is sikerül túlszárnyalni ... Köszönjük, hogy feltalálták az Internetet, köszönjük, hogy felfedezték a PC-t, és köszönjük, hogy megalkották a Youtube-ot, így láthatjuk ezt a mesterművet: Mára…..
Gabesz levele rövid és lényegretörő. Olyasmiről szól, amiről azt gondolnánk, hogy aki járt már valaha városban, annak egyértelmű józan paraszti ésszel végiggondolva is. Ahol jobbra mutató zöld nyilacskás kiegészítő lámpa van, az önmagában nem jelenti azt, hogy a szélső…..
heldentor 2010.08.22 11:47:27
@Anti Anyag: ugyanezt a példát akartam felhozni, v a Fogarasi-Róna kereszteződést, 100 m-ről látszik, h van kiegészítő lámpa, tehát van idő besorolni. Ennek ellenére mindig akad néhány baromarcú, aki mégis a szélére áll, pedig a belső néha tök üres, mikor meg a kiegészitő zöldre vált, úgy tesz mintha ott se lenne, behuzza a nyakát, nehogy a visszapillantóból látni kelljen a neki szóló anyázást.
A jelek szerint nem változott a UPC kilépési protokollja. Olvasónk 3 hete hiába várta felmondólevelét, ezért saját kezüleg vitte be a vevőegységet az ügyfélszolgálatra. Természetesen még ott is küzdenie kellett, hogy lemondhassa az amúgy 3 hete felfüggesztett, de azért…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
heldentor 2010.08.10 13:34:05
@Ártatlan Méz Előd: Mr.Brooks valszeg az emlékezetes 2008-as siófoki bodzagyüjtő felvonulásra utalt, mikor többek közt Cozma gyilkosai is a késekkel, kardokkal felfegyverkezett tömeggel vonultak, persze 0 rendőri ellenőrzés mellett. Valszeg bátor rendőreink akkor is épp hatos csoportokban a parkban rejtőztek és orvul vizelőkre vadásztak, ami jóval veszélytelenebb, mint az utcán szamurájkardot lóbáló kisebbségtől megérdeklődni, h mi a rákot is keresnek ott felfegyverkezve.
heldentor 2010.08.10 13:46:07
@Ártatlan Méz Előd: lehet, h volt összefüggés, mikor az orkfelvonulás volt, dicső rendőreink vélhetően maguk alá vizeltek és az utcára sem mertek lépni.
Félre ne érts, nem helyes dolog a közpark fáit levizelni, csak azt vélem kicsit furának, h ebben az esetben n+1 rendőr előront a bozótból a köztéri orvpisilőt egreciroztatni, mig a a bodzagyüjtő-karneválnál egy darab se merészkedett elő.
heldentor 2010.08.10 14:03:17
@Kulics: nem kétlem, teljesen igazad van, de , mint egyszerű állampolgárban felmerült a kérdés, h lehet, h rosszul sáfárkodnak az adófilléreinkkel,ha a siófoki rendőrség ekkora erőket mozgósit egy olyan borzalmas- és a társadalom számára veszélyes büncselekményre, mint az éjszakai brunyálás a parkban, akkor igazán küldhetett volna egy járört a felvonulásra is. Ha másért nem, legalább, h integessenek a felvonulóknak, mivel a helyi lakosok közül elég kevesen tették.

Másrészt elég nehéz lehet olyan férfit találni, aki még nem vizelt egy buli után a közterületen...az más kérdés, h ilyenkor azért körbe is kellene nézni, h van -e közönség
"Januártól Magyarország átáll az egykulcsos személyi jövedelemadóra, hogy az átállás hány évet vesz igénybe, az egy másik kérdés" Ezt mondta Orbán Viktor az MTV esti műsorában. A 16%-os egykulcsos, kedvezmények nélküli adórendszer valóban közelebb visz Orbán…..
heldentor 2010.07.28 00:17:03
@lastoneleft: a helyzet ennél rosszab, a török kebabos pédádnál maradva, most ugy néz ki, h mindenki uazt a girostálat kapja, ugyanolyan körettel, de van aki ingyen, van, aki 100 Ft-ért, az átlag 800-ért, a többet keresők viszont esetleg 3000-ért, a még többet keresők meg akár 20000 is ki kell, h pengessenek érte...
heldentor 2010.07.28 00:35:52
@BISMARCK: sántit sajnos, a magasabb jövedelmhez magasabb életszinvonal is társul, igy az önfenntartásra is többet fordit. Egyébiránt az államnak is hasznosabb, ha magasabb az életszinvonal, hisz a javak és szolgáltatások vásárlása ujabb adóbevételt generál.
A kommunizmusban valszeg ok a példád, ha ugyanazt a terméket és ugyanabban a boltban venné a min béres és a jobban kereső delikvens.
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Szeged nem volt, hanem nincs. - mondta állítólag Ferenc József az árvíz sújtotta Szeged megtekintése után borzalmas magyarsággal. Mindenesetre az tény, hogy a város mai arculatához nagyban hozzájárult a Tisza kiáradása, hogy gyakorlatilag a semmiből kellett felépíteni a…..
heldentor 2010.07.23 12:43:31
@pucros: lényegesen olcsóbb :), de egy t-t lehagytál
heldentor 2010.07.23 15:48:02
@xcrow: erre tippeltem én is...
Mindenki jól jár, aki kiadja a melót a vállalkozónak, az zsebbe kap vissza, a vállakozónak zsiros megrendelése van, a felső hangon 1 millát érő putri tulaja egy 10 millás házat kap, csak mi adózók fizetjük a vircsaftot. Akinek meg volt biztositása az a fejét verheti a falba, h miért nem akart inkább élősködni.
Arról nem is beszélve, h a 10 milla értékű ház, a beköltözök függvényében az átadás napján már 1-3 millás piaci értékkel bir.
Ha a kertben a garázsom összedölne az esőtől széltől, v akármitől, ezzel az erővel én is püfölhetném az asztalt és sirhatnék, de valszeg hiába várnám, h az állam egy tizszeres értékűt épitsen ingyen a helyére nekem ( ez fikció, mert voltam olyan lúzer, h olyan biztositást fizetek, ami a garázsra is él :)...
heldentor 2010.07.23 16:48:03
@Jucimama: egy pár százezer Ft értékű putri biztositására tutira futná a segélyből és a családi pótlékból.
Az más kérdés, h az önkormányzat miért hagyta őket oda épitkezni
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
heldentor 2010.07.22 14:31:11
@inci-finci: mi baj inci-finci, miért hisztizel?
a társkeresőkön az emberek 90%-a összevissza irkál, mind a pasik, mind a csajok, ha mindenki magánnyomozót fogadna, akkor a világ összes magánnyomozója is kevés lenne. A csaj sik gyagyás, ha egy ilyesmiért tizezreket kidob, a delikvens meg örüljön, h nem jött komolyabban össze vele és nem később derült ki, h elmebeteg a nő ( mondjuk ő is sáros, mert nem vette észre az elején kivel jön össze )
Piroslap Rogán Antal KISZ-titkár 2010.07.09 06:22:00
Van egy pár olyan interjú, illetve műsor melynek alkotói a politikus-vendég gyermek- és kamaszkora felől érdeklődik. Ezekben elmesélik az első szerelmüket, jó vagy rossz gyerkőc volt-e, illetve rendre azt, hogy soha nem érdeklődtek a politika iránt. Sokan azt gondolnánk, hogy a…..
heldentor 2010.07.09 13:47:58
@Bundili: ez nem igaz, én sem léptem be ( a huszonx fős osztály negyedével együtt), sosem piszkált senki miatta. Az osztályfőnököm csak egy érvet hozott fel, h lépjek be, h akkor mehetek épitőtáborba, mondtam, h a fater bátyja kőmüves, nála szoktam nyáron melózni, ő még fizet is érte, utána békén hagyott, a 89-es felvételinél se kérdezte senki, h a komcsikeltetőbe beléptem-e, vagy sem, semmi hátrányt nem jelentett.
A párt ökle kemény dolog. Ahogy az ősi dakota közmondás tartja: aki a bölény fülszőrét kitépi, azt hamarabb utolérik, mint a sánta sakált. Vegyük ez komolyan, és ne poénkodjunk öncélúan államtitkárokkal akkor sem, ha az impresszumban megjelöljük mennyire vegyenek minket…..
heldentor 2010.07.02 21:24:32
@Boli: rákosiék is igy kezdték, először ujtöbbségiek( bolsevikok ) lettek, majd alkotmányoztak 49-ben, rá egy évre meg már el is vitték a humorkodókat
heldentor 2010.07.02 21:40:22
@Boli: ha egy szutyok 1-2 hetes apparatcsik ekkora hisztit elnyom egy viccért, mi lesz, ha valaki népünk tanitómesterét és vezérét fikázza? kikapcsolják az internetét örökre, vagy kétheti apehellenőrzésre itélik?
Subba Aki mindenhol ugyanazt látja 2010.06.30 12:30:00
A tegnapi Ossianos poszthoz. Amúgy ha bárkinek van valami laza régi sztorija a hőskorból pl. Katona Főnökről, ne fogja vissza magát, mehet a kommentrészbe!  ..
heldentor 2010.06.30 13:39:22
@t0thl: először azt hittem ez a kerecsenizé valami vicc, de ezek tuti komolyan gondolják, nagyon bejött a betyárgatyás gitáros, meg a debilarcú furulyás gyik, aki gitározni is próbált a pikuláján...az viszont komoly talány, hogy mi a rákért dobálták tele száraz levéllel a kiscsaj orgonáját
heldentor 2010.07.01 00:46:53
@Rod: szerintem ez a lepattant alkesz ossiános faszi k--ra nem sok ideológiával bír, gondolom a lóvé nem dobja fel ezt a már vagy 10 éve kikopott párszázas fantáborral rendelkező zenekart, így csak egy lehetőséget látott, hogy hátha emiatt az eddig konstans 30-40 helyett elmennek 50-en is a koncertjeikre, ha félrészegen magyarkodik egy jót. Legfeljebb beruház egy árpádsávos zászlóba, meg letölt egykét wass albert verset, amit megpróbál eldanolni a gyenge képességeihez mérten.
Egyébként ez a lepusztult paksi 4-5 kisfröccsért a leninösszesből is épp olyan boldogan énekelne, mint a meinkampfból
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
heldentor 2010.06.28 20:53:44
@mijezmán: rendelj pizzát otthonra, ott senkit nem zavar, vagy szoptatás után menj étterembe.
Azt sem tudtam soha felfogni, mi a ráknak kell 2-3 éves gyereket vinni étterembe, az ugyan nem szopik, de üvöltve rohangászik, vagy vuvuzela hangjával vetekedő hangerővel visit, az anyján, meg annak 1-2 hasonszőrű barátnőjén kivül mindenkit irritál, a faterja is csak azért van kussban, mert fél az akaratos gyerekközpontú anyucitól. A nők többsége szerencsére intelligens és belátja, általában az ilyen nagyon öntudatos anyucikkal van a gond, akik még a szomszéd asztalon is képesek lennének pelenkázni a kölköt.
heldentor 2010.06.28 21:05:11
@Droidfigyelő: olvasd el a kommentet, ne hisztizz, láthatod, a 2 tevékenységet még koordinálni is lehet, s az se rossz, ha tekintettel vagy másokra, lehet, Te erre kattansz, de nem biztos, h mindenki rötyis pelenkák, visitozó-böfiző gyerekek és szoptatós mamák társaságában szeret ebédelni...na jó a krisnások konyháján ok, az ingyen van, de az ember az étteremben nem erre vár a lóvéjáért.
Amúgy meg a nöi cicikkel semmi baj, tőlem aztán grasszálhatnak félpucér pincérnők, vagy üldögélhetnek félmeztelen nők ( na persze lehetőleg normális idomokkal:)
heldentor 2010.06.28 21:06:34
@lófő: az enyém tescos zacsiba gyüjtötte az asztal lábánál, aztán a pincérnek adta, mikor a tányérokat szedet össze:))
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
heldentor 2010.06.04 16:36:12
@hallenbeck: hidd el, nagyon nem kapcsoltak senkit, nyolcadik kérésre sem, bár én nem konkrétan csoportvezetőt kértem, hanem elmondtam a női hangú droidnak, h "kapcsoljon már olyat, aki nem csak egy bemagolt szöveget ismételget, hanem döntési kompetenciával is bir", erre mondta, h nem kapcsolhat ilyet. 2 lehetőség van: vagy a csop vez sem dönthet, v a programja még annyi asszociativ képességgel sem bir, h a "döntéshozó"- t csop vez-ként értelmezze.
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..
Pilu Gyors matek #X 2010.05.12 20:41:00
 24 milliárd forint eszeveszetten sok pénz. Annyira sok, hogy picinyke országunk büdzséjében is komoly tételnek számít. Hja, melyik minisztérium ne örülne annak, ha idén hozzávágna a kormány + 24.000.000.000 HUF-ot. 24 milliárd volt a MALÉV tavalyi vesztesége,…..
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
heldentor 2010.05.06 12:02:01
@Stock: a lakcimkártyáján Páty szerepel. a keéglije Pátyon van, akkor ne vergődjön már a főcímben is, hogy őt "budai polgárként" szivatják, mikor nem is az, hanem irja azt, h "gáz bejárni a pátyi otthonából Pestre"...
Az elmúl 20 évben, mióta Budapesten autózom, mindig is az volt a helyzet, hogy határidőre sosem készülnek el az utak, mindig is össze-vissza zárkáltak, szóval tudhatta előre, hogy ez lesz.Lehet, hogy álmodozott és hiába várt egy Páty -Bp gyorsforgalmira, az nem jött be. Egyébként ugyanigy járt egy csomó vidékre költöző exbudapesti, most meg jönnek visszafelé, ha tudnak, mert nekik is leesett, hogy a falusi feeling nagyon tuti, de árnyoldala is van.
heldentor 2010.05.07 00:04:13
@Csumpi Hálidéj: azt senki sem vitatja, hogy a bp-i városvezetés és közlekedésszervezés nemhogy béna, de még szándékosan kárt is okoz. Azonban, aki egy környékbeli faluba költözik és ráadásul közlekedési ujságiró, az igazán gondolhatott volna arra, hogy szivás lesz a vége. Így járt, lúzer, ha megnyerte vigye, de ne nyüszögjön, hogy nem ilyen lovat akart...