Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudi_

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A budapesti rendőrfőkapitány határozatában megtiltotta, hogy a melegfelvonulást a Hősök tere - Andrássy út - Erzsébet tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Kossuth tér útvonalon tartsák meg. Az indoklás szerint a tiltás oka az, hogy a közlekedés más útvonalon nem…..
  A tavalyihoz és a tavalyelőttihez hasonlóan idén is megkérdezzük kedves olvasóinkat, mi a véleményük a Mandinerről. A kérdőív itt érhető el néhány napon keresztül, köszönjük mindenkinek, aki kitölti. A válaszok kiértékelésével a blogon…..
  Hol Polt, hol nem Polt, szombaton nagygyűlésre utaztatta tagságát a szocialista párt. Az Orbán-kormány eddigi összes intézkedése, vagy ahogyan a szocik mondják: ámokfutása elleni Bajban van Magyarország – Itt a helyed! fantázianevű óriásdemonstrációt már egy…..
  „Bezzeg a szocik így, úgy, amúgy…” nos ez az érvelés teljesen értelmetlen és irreleváns most. Tisztában vagyok azzal, hogy miért jutott ide az ország. Én is, ti is, de lelkük mélyén még a hardcore szoci szavazók is tudják, hogy ekkora trutyi nem jöhetett…..
Múlt héten vasárnap (2010.10.18.) csapatunk néhány tagja is részt vett önkéntes munka keretében az október negyedikei iszapkatasztrófa helyszíni kárelhárításában. A feladatra a Katolikus Karitász szervezetén keresztül jelentkeztünk, a munkánk sárlapátolás, talicskázás,…..
  Rég nem volt olyan jó külföldi sajtója a jobboldali magyar kormánynak, mint az elmúlt napokban: nyugati lapok sora számol be elismerőleg a katasztrófahelyzet kezeléséről, és a kárt okozó céggel szembeni fellépésről.  A történetben azonban van egy pikáns csavar:…..
  Nem kisdolog miatt kértek eltávot a bokorba, mint Cool Hand Luke. Nem gázoltak át egy trópusi dzsungelen, mint Pillangó. Nem szimuláltak mint a Profi. Nem bontották ki a falat Rita Hayworth mögött, mint Tim Robbins a Remény Rabjaiban. Nem párologtak a fűtőcsövön, mint…..
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..
Sajátságos kivétel nemzeti ünnepeink sorában augusztus huszadika. Egyrészt sokak (talán megkockáztatható: a többség) számára ez a későaugusztusi nap a nyári szabadságolások és a vakációszezon miatt - az átadható üzenetek szempontjából nem túl szerencsésen - egyfajta…..
  Úgy kezdődött, hogy egy hónapra kivezényeltek a gátakra homokzsákot pakolni és ürgéket gyilkolni, mostanság pedig tök véletlenül befújt a szél a mintegy 700 állandó lakossal bíró bakonyaljai település, Homokbödöge környékére, ahol pontosan egy hete másfélezernél…..
Kinek mi jut eszébe a szombati csapattúráról? Nekem a nedves idő, a köd, a sárdagasztás, a rég nem látott királykúti táborhely, és persze sok-sok farkaskölyök. No meg a körülmények ellenére is vidám hangulat. Két kép ízelítőül.S itt van a többi fénykép is!!!  …..
  Mivel a vízhelyzet változatlanul fokozódik, ráadásul a kollegák folyton buzerálnak, hogy szakmailag nyilatkozzam árvíz/gátvédelem ügyben, így most elérkezett a kegyelmi pillanat, amikor a Tisztelt Olvasóközönség is bekukkanthat a gátvédelem rejtelmeibe, közben pedig…..
Mandiner blog Hello, Fico! 2010.05.26 18:11:00
  A mai nap alkalmából a fenti videót küldi a Fico-gárdának a Mandiner szerkesztősége!..
Mandiner blog Búcsú 2010.05.23 17:45:00
  Ahonnan most nézem, Csíksomlyó borzasztó messze van. Viszont nehéz nem észrevenni az erdélyi zarándokhely fontosságát: több egy vidéki búcsúnál, és több a Hargita megyei magyarok összejövetelénél. Figyelmet, megbecsülést érdemel.  A Somlyó-nyereg rendkívül…..
  Ebben a témában rendezett konferenciát a katolikus, az evangélikus és a református egyház a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán május 6-án és 7-én.   Szabó Csaba, a Magyar Országos Levéltár (MOL) főigazgató-helyettese a konferencián…..
  A pénteki retrobejegyzésben azt néztük meg, mihez kezdett a baloldali újságírás mértékadó része a Fidesz 1998-as győzelmekor, ma az lesz a kérdés, mit szólt a 2010-eshez, vagyis (mint azt már Zsigmond & Péterfy is feltette) milyennek néz ki eddig az ellenzéki…..