Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosogepszerelo

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyen megtekinthető filmet találni a neten nem nagy kunszt. Jó filmet, ráadásul legálisan már kicsivel nehezebb. Összegyűjtöttünk 10-et utóbbiak közül...
A hazai VoD-piacon nehéz kibújni a Netflix árnyékából. Éppen ezért örömmel, de fenntartással álltam neki a hetifilm.hu tesztelésének. Nem lelőve a poént, annyit elárulok: nem sárgább, nem savanyúbb - szimplán, kicsit más...
mosogepszerelo 2016.07.05 09:46:12
@Rónarider: :-) köszi
mosogepszerelo 2016.07.04 10:39:07
@Koszper Gábor: azért ez erős túlzás. Egyrészt, ha megnézed a címeket, van, amelyik pár hónapja még mozikban ment - mire azok tv-be kerülnek, még legalább 1-2 év.
Másrészt, és ez már nem csak jelen cikkhez, hanem anblokk a bloghoz kapcsolódik, a VoD és a TV nem ugyanaz. Nem mondom, hogy "almát körtével" eset, mindenesetre a VoD-nak sok előnye van. Ahogy a neve is mondja, igény szerinti videó, azaz azt nézel, akkor, és ott, amit, akkor, ahol akarod. Konkrét példával, ha este nyolckor végzek a napi feladatokkal, és meg akarok nézni egy filmet, nekem hiába adja a tv este 11-től, vagy másnap délben, én akkor akarom megnézni. Aki nem így van vele, annak elég a tv. De a jövő egyértelműen a VoD-é.
mosogepszerelo 2016.07.04 11:02:29
@Koszper Gábor: nem szabad általánosítani. Különböző felhasználói szokások vannak, és mindenkinek meg kell találnia a neki megfelelő szolgáltatást.
Aki ledöglik este a tv-elé, és megnézi a híradót, aztán valamelyik valóságshow-t, annak a tv a pálya. Vagy aki felveszi a filmet, és másnap megnézi.
Aki szeret hosszan böngészni a VoD filmek között, annak egy Netflix, vagy hasonló nagy katalógusú szolgáltatás a megfelelő lehet. Ebben az esetben lehet, hogy át kell hámoznia magát néhán száz nézhetetlen ócskaságon is.
Aki pedig nem szeret hosszan válogatni, hanem egy előválogatott kisebb katalógust akar, annak jó lehet ez a hetifilm. 52x5=260 film évente azért nem olyan kevés. Ezért az árért meg pláne.
Egyszóval, szerintem van olyan, akinek pontosan kielégíti az igényeit ez az koncepció, látok benne fantáziát - ezért is írtam róla.
Rengetegen próbálgatták az ingyenes próbaidőszak alatt az új Netlfix szolgáltatást, a havidíj ellenében a korlátlan filmezést és sorozatnézést kínáló oldalt. Azonban rengetegen csalódtak az új lehetőségben, mert a szolgáltató oldalán a filmeknél, sorozatoknál magyar szinkron egyáltalán nem…..
Az Egyesült Államokban, és Nyugat-Európában már közismert a video-on-demand kifejezés, hazánkban azonban csak most ízlelgetjük. A blogon igyekszek minden ezzel kapcsolatos hazai vonatkozású hírt megosztani, és elemezni...
Kedves tagtársak!Mindennapjainkban eltávolodtunk egymástól, - már fizikális értelemben - és, hogy ne csak évente egyszer kétszer találkozzunk, itt a lehetőség, hogy szorosabb legyen újra a közösség. Aki, meghívót kapott jelentkezzen be, mert csak úgy látja mi folyik itt... ..