Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piqq

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség már csütörtökön kivette a részét az áldozatok mentéséből. Lászlóék Facebookon terjedő kalandja során a mostanában sztenderd bírsággal találkoztak miután a hóviharban felborultak autójukkal. A tegnapi nap termése... Sok más autós társammal együtt a tegnapi…..
piqq 2013.03.16 21:08:07
@igi1: Olyan a rendőrség,amilyen az ország vezetése.Mindent meg tudnak magyarázni...
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
Zsófitól már a második tömbjegyét tulajdonította el egy ellenőr arra hivatkozva, hogy nem lyukasztott. A Homárnak csak ködös emlékei vannak, de mintha dátumot is nyomtatna a gép a jegyre, vagy azt csak a metróban? Így azért elég egyszerű lenne ellenőrizni, vagy túl egyszerű…..
piqq 2011.06.20 19:14:02
Sebestyén elkövette az egyetlen hibát, amit használtautó vásárláskor el lehet követni: nem vitt saját szerelőt az autó átnézéséhez, hanem egy nyíregyházi Mercedes-szalont bízott meg az állapotfelméréssel. 25 ezer forintért kiderítették, hogy tulajdonképpen semmi baja - naiv…..
piqq 2011.05.25 00:36:14
@hagyma: Gondolom nagyobb problémák esetén áll ez fenn.Én a Kossuth rádió azt hiszema "napközben" című műsorában hallottam erről.
Türkménbasiés a Homár szerint sem teljesen normális, hogy a Palace Cinema szerint végig kellene állni a bombariadót, ha például egy ilyen miatt elmarad az előadás, és csak utána lehet a pénzt visszakérni, másnap már késő:Gondoltam egyet és úgy döntöttem beizzítom a…..
piqq 2011.04.20 08:11:12
@Rosszindulatú Vászka: Az nem "Türkménbasiés" te! :) Csak Türkménbasi,csak egy szóköz lemaradt az "és" előtt :)
A tavalyi felhördülés az alábbi beszámoló szerint nem lehetett teljesen alaptalan, minthogy még mindig rinyálnak a Mongolian BBQ-ban, ha valami nem tetszik a pincérnek:A Mongolian BBQ-t ért sok negatív felhang előtt értetlenül álltam - tegnapig. Már három éve járunk egyetemista…..
piqq 2011.01.26 22:04:18
@Megics: Ez jólneveltség kérdése? Ne viccelj :) Ez egy idióta szokás,nem jólneveltség.Meg a sok szemét vendéglátó tulajdonos kapzsisága,mert ennyivel kevesebbet ad a pincérnek,és elvárja,hogy majd a vendég szánalomból ad borravalót a melósnak,mert tudja,hogy leginkább abból élnek,nem pedig a fizetésükből.
A Homár még nem találkozott a jelenséggel, ettől függetlenül nem kizárt, hogy tényleg szervizdíjat számolnak fel a parkolóautomaták a Westendben: Érdekes és egyben megdöbbentő jelenségre szeretném felhívni a Westendben parkoló autóstársaim figyelmét. Már több alkalommal…..
piqq 2011.01.18 12:58:19
piqq 2011.01.18 13:05:14
@Eugéne Tribulet: Én kérek elnézést :)
A kedves posztoló miért lepődik meg azon,hogy ilyen piti módon (is) lehúzzák az embert,amikor ennél nagyobb lehúzások is vannak ebben a szép országban? Persze ez nem jelenti azt,hogy el kell tűrni.Szólni kell,bár ha nem is ér vele el az ember semmit,de legalább látják,hogy az ember nem hülye,és észreveszi ha átvágják...
Jégkorong Fehérvár–Villach 1-4 2010.10.31 20:42:00
Nagyszerű első harmadot produkált a Sapa Fehérvár AV19 a liga egyik élcsapata ellen, de a folytatásban kiderült, hogy a Villach egyelőre jobb nálunk. A meccs az előnyök tökéletes kihasználatlanságán és a hátrányok gyenge kivédekezésén ment el, hiába kaptuk a fórokat…..
piqq 2010.10.31 23:03:20
@Szoljanka: Én is így gondolom!
Pláne akkor kell bíztatni őket,ha nem úgy megy a játék ahogy szeretnénk. mordok:Nem a szurkolókra fogtam hogy nem játszottunk jól,én ilyet nem mondtam.
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
piqq 2010.09.02 17:56:11
Dolgoztam az Újpest központ metrómegállónál lévő Spar közelében és tényleg elég leprán nézett ki, de azt azért nem gondoltam volna, hogy odáig jutnak, ahol a kérdés már csak az, hogy mikor petézett bele a légy a termékekbe. Éva alant tombol:SPAR vezetőség részére!Ha lenne…..
Végre az Index is megírta, úgyhogy nekünk nem kell részletesen, hogy a jelek szerint teljesen alaptalan volt a világjárvánnyal riogatás. Illetve annyiban nem, hogy a gyógyszergyárak elsózhatták még a múltkori kamu madárinfluenzajárvány alatt felhalmozott készleteiket, és az új…..
piqq 2010.06.10 21:44:30
@AdyBaby: Igazad van,hogy szükség van a gyógyszerekre,de az a másik véglet,hogy minden bajra csak vegyél be egy gyógyszert,és minden rendben lesz.A fájdalomcsillapító például úgy működik,hogy az agy egyik pontját kikapcsolja.Amikor hat a gyógyszer,akkor pl. a fejed,vagy a derekad ugyanúgy fáj,mint mielőtt beszedted a gyógyszert,csak "nem veszel róla tudomást".Remélem érthetően írtam le.És lehet,hogy valaki hetekig elvan a fájdalomcsillapítókkal,holott lehet,hogy kivizsgálásra lenne szüksége az embernek.A fájdalom egy jelzés,hogy valami nincs rendben.Amerikai filmekbe is marékszámra zabálják az aspirint pl.Lásd Die hard összes részébe.
Tavaszi bizsergés a vasúttársaságnál: Mártont és utastársait egész egyszerűen ott hagyták Baracskán, miután - anélkül, hogy az okokról informálták volna az utasokat - mindekit leszállítottak a fehérvári személyvonatról. Pontosabban beígértek egy pótlóbuszt, az azonban nem…..
piqq 2010.05.10 15:27:54
@eml: Azért vártam két órát,mert abba bíztam,hogy jön a busz amit ígértek.Gondoltam én is,hogy a következő vonatra megpróbálok felszállni,de arra gondoltam,ha felmegyek az állomásra és nem jön a vonat,viszont a busz meg elmegy,akkor biztosan ott éjszakáztam volna :)
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..