Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.7kerulet.com

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Gyönyörű zombik 2010.10.21 10:30:00
Tíz nappal a hivatalos premier előtt kiszivárgott/kiszivárogtatták a The Walking Dead pilotját, igaz, nem a legtökéletesebb minőségben, de bőven a nézhető küszöb fölött. Az AMC a sorozattól azt várja, hogy a Mad Men, a Breaking Bad és az idén bemutatott Rubicion mellé egy olyan…..
www.7kerulet.com 2010.10.21 23:06:42
Az urbex, vagyis az urban exploration, világszerte elterjedt hobbi. A lényeg, hogy eljussunk a városban olyan helyekre, ahova tilos vagy nagyon nehéz eljutni, mert magasan vagy mélyen van, esetleg be van zárva. Furcsa módon Magyarországon egyáltalán nem terjedt el, sőt nem is nagyon…..
Egy lányos anya tette fel az alábbi kézenfekvő kérdéseket: milyen jogokkal élhet egy kiskorú, ha rendőrségi fogdába kerül, és miként tudja érvényesíteni őket? Hogy érvényesülnek ezek a jogok a valóságban? Kedves Zugügyvéd!Aggódó lányos anyaként fordulok hozzád a…..
www.7kerulet.com 2010.10.08 19:54:07
@drazsé:
bocs, ez mit jelent?

első héten beszabadult a rockyba - onnantól onnan ki se szabadult, minden esete zárásig
8ker Reklám 2010.10.05 12:10:00
Ahogy múlik a gazdasági válság, egyre több cég próbál ismét a netes piacból megélni - néha vicces ajánlatokkal. Vagy vicces oldalakkal.Képre kattintva megnő, és akkor látszik rendesen a bal felső sarkában: Terézváros - 8.Kerület, VIII.kerület cégkereső. Ezek után nem…..
Olvasói levél - Ti küldtétek!   A mai napon ismét olvasóim által beküldött levelekből szemezgettem. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik időt szántak arra, hogy elküldjék az álltaluk legjobbnak tartott repcsi leírását, segédletét. Továbbra is várom…..
www.7kerulet.com 2010.09.13 22:26:55
László nem érti, a volt monortelesek körzetében miért kerül az 1mb/s ADSL annyiba, mint máshol a 15 megás kábelnet? Mert nem fejlesztik arrafelé a hálózatot?A UPC általában kirívó reklámjaival hívja fel magára a figyelmet. Most egyszerre két szolgáltatást is hirdetnek. Az…..
Kedves Mindenki! Nekem is volt egy iolyan főnököm, mint amiről a http://munkahelyiterror.blog.hu/2010/08/19/nyomult_a_fonok posztban olvashattunk.Pici iroda, 4-en ültünk, és minden napra volt valami (De el tudnék veled szórakozni, milyen szép hosszú lábad van, nem megyünk le…..
Varánusz Zuglói cetlivadászok 2010.08.28 15:35:00
Javában zajlik a kampány, gőzerővel gyűjtik az ajánlócédulákat az önkormányzati helyekért aspirálók. Kommentelőink beszámolói alapján kiderült, ilyenkor a Bosnyák téren gyűlnek össze a jelöltek, itt kaphatnak a választópolgárok egy közös képet, kézfogást, jó szót…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
A Wikipedia szerint gyűjtőnév, lényegében bármiből lehet tapas, amit kis adagokra lehet osztani: szendvicsekből, sonkákból, kolbászokból, húsokból, zöldségekből. Először Németországban, a Grand Hyatt egyik éttermében ettem tapast, a négyféle étel körülbelül 25 euróba…..
Mindenki ismer olyan dalokat, aminek akár még a szövegét is fújja kívülről, viszont ha az élete múlna rajta, akkor sem tudná megmondani az előadó nevét. Lehet ilyen persze egy igazi sztárelőadó is, ami valamiért kiesett a látókörünkből, de a legtipikusabb az, amikor egy-egy…..
www.7kerulet.com 2010.07.23 13:28:12
A Napola és A hullám (Die Welle) rendezője, Dennis Gansel vámpíros filmet készített. A történet főszereplője egy 18 éves Lena nevezetű lány, akit megharap egy háromfős vérszívó csapat vezére. Ennek hatására vámpírrá változik, aminek a lány kezdetben még örül, de a…..
www.7kerulet.com 2010.07.19 19:45:36
Volt már olyan, hogy az amerikai válogatott adidasban futott ki a pályára, ráadásul pont a hazai rendezésű világbajnokságon, a franciák is régóta adidasban játszanak, az olaszok meg most egy ideje Pumában. Szóval, nem példa nélküli, hogy egy csapat nem hazai sportszergyártó…..
Sportpszichó Piros - tilos? 2010.06.14 14:44:00
Brit kutatók ismét belevetették magukat a tudományos életbe. Chichester Egyetemen górcső alá vették, hogy milyen kapcsolatban van a kapusok rucija és a bekapott gól között. Tehát fogtak 40 focistát és szembeállították ugyanazzal a kapussal. Minden lövő játékosnak 10 kapura…..
www.7kerulet.com 2010.06.16 16:55:18
@cso zsi:
ráadásul az angol kapust Greennek hívják, és zöld mezben volt....
Az F/X nyáron visszahozza nekünk a legviccesebb és egyben legtragikusabb sorsú tűzoltót, Tommy Gavint, a Rescue Me főszereplőjét. Persze a többiek is ott lesznek mellette szépen sorban. Először egy plakát, az ugrás után meg egy előzetes. ..
A Konzervatórium új sorozatában megpróbálja kommentár nélkül bemutatni azokat az eddig kevésbé ismert jobbikos országgyűlési képviselőket, akikről úgy gondoljuk, nagy karriert fognak befutni - legalábbis a médiában mindenképp. Sorozatunkat a magyar politika egyik új…..
Mióta a Fidesz nyert, egyfolytában szar idő van. Tán már a Jóisten is megbánta, hogy hagyta őket kétharmaddal nyerni.Kurva fideszes idő. ;-)(thx zsazsu)..
Áprilisban kezdték vetíteni az amerikai mozik a The Joneses című filmet, ami egy túlságosan is ideális, kizárólag gyönyörű és okos emberekből (Demi Moore, David Duchovny, Amber Heard, Ben Hollingsworth) álló, jómódú családot mutat be, vagyis ahogy ők bepottyannak egy kisvárosi…..
www.7kerulet.com 2010.05.06 08:56:12
Komoly reklámhadjárat és várakozás előzte meg az ABC újoncát, azonban a David S. Goyer neve által fémjelzett műsor csúnyán alulteljesített. A világ 2 perc 17 másodpercre elveszítette az eszméletét, mi pedig alig bírtunk felocsúdni, főleg amikor a negyedik részben magyar…..
www.7kerulet.com 2010.05.06 08:53:36
Mindannyiunk kedvenc répaföldszimulátora és facebookos spamforrása 4,4 millió júzert veszített egyetlen hónap alatt. Ez a fő tanulsága az Insidesocialgames májusi toplistájának, ami szerint azért annyira nem kell pánikba esnie a fejlesztő Zynga igazgatótanácsának, hiszen a…..
Jótett helyébe Nemzeti Ölelés 2010.05.05 20:14:00
A Down Egyesület által életre hívott "Mindenkinek becsengettek!" integrált nevelési és oktatási projekt célja lehetőséget adni arra, hogy ép, iskolás gyerekek megismerkedhessenek különféle problémákkal élő társaikkal, ezáltal elősegítve az elfogadásukat. Ennek…..
www.7kerulet.com 2010.05.06 08:47:40
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..