Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Végtelen Szellem

6 bejegyzést írt és 543 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Corey és David közösen írt helyzetjelentésükben az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....
Végtelen Szellem 2016.11.11 17:46:51
@Zolf: Látod mennyi ember szeret Téged, csak ezen a fórumon? :)) Én azt hallottam, hogy az a környezet ami megbetegít, abból ki kell lépni. De az is lehet, hogy mi értünk valamit félre?!
Kívánom Neked, hogy megtaláld azt a közösséget amiben Örömödet leled!
A Fény töltse el Szívedet és Szeretet kísérjen utadon! :)

www.youtube.com/watch?v=whAFLhSWdsA
www.youtube.com/watch?v=9Gx7Bgxjmdk
Az Agarthai kapcsolat újabb fejezetében olyan bilokációs technikákról hallhatunk, amik segítségével nagy lépést tehetnénk a bolygó felszabadítása felé. Ezekkel a technikákkal - igaz, feltételekkel - már ma is biztonságosan elérhető a kapcsolatfelvétel bizonyos belső földi kultúrákkal és ha sok ember…..
Végtelen Szellem 2016.11.06 16:19:16
@anathea: ezért javallott védelemmel utazgatni! :) És az ilyen sérülések elkerülhetők! :)
Végtelen Szellem 2016.11.08 20:14:20
@Lacza01: A Dragon meg a stb. vonal nálam se nagyon "működik".. Igaz álmomban egyszer meglátogatott egy hüllő szemű lány és egy fiú.... :)

Na de mesélj! :)
Corey Goode augusztusi helyzetjelentésének folytatása.....
Végtelen Szellem 2016.11.06 16:45:17
A különböző lények láttán bekövetkező érzéseknek szerintem is nagyon nagy köze van a tudatalattiba ültetett implantoknak, és erre kitűnő eszköz többek közt a tv is! Persze emlékek is felbukkanhatnak!!

Anathea ez mindenképp így van szerintem is! Valami hasonlót akartam én is írni erre xyronnak! :)
Nem egyszer lehet látni, hogyan hergelnek például... De a reklámok alapműködése is ez lett sajnos...
Columbo sorozat valamelyik részében nagyon részletesen bemutatják miként működik. Olyan rövid ideig villantják fel a colát, hogy Te a szemeiddel nem is láttad, de a tudatalattid már érzékeli, aztán már innád is! Már aki issza...
A másik brutál manipulálás az érzelmi alapú szövegkörnyezet...
Néha szokott olyan is lenni, hogy pillanatnyi adás szünet, na akkor váltanak valamit frekvencia szinten...
Lényegében kőkemény hipnózis az egész úgy ahogy van, én ezt látom, de már bizonyították is...

"Ezen a bolygón az ember az alapvető faj, és ebben nem is lesz változás.
Akárki akármit is mesél az - egyébként létező - drakón "királyról", meg mindenféle hüllőkről, a piramis csúcsán egyértelműen humanoidot érzek."

Ahogy mondjuk egy galaxisnak van szellemi vezetője, úgy van a naprendszereknek is külön külön, a bolygóknak is külön külön egészen az emberig, állatig stb. ... nem tudom nem e ezt érzed? De még vannak az adott korhoz kapcsolódó "korszellemek" is.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/10/kozmikus-kozzetetel-vi6.html    ..
Végtelen Szellem 2016.10.31 09:06:40
@Valiant Thor: Meglehet, hogy ez is érdekes lesz számodra!? :)
www.youtube.com/watch?v=enIyR-Ow_RI
Végtelen Szellem 2016.11.01 16:30:50
@Valiant Thor: Valami hasonló Kisfaludy György is mesélt! :)
www.youtube.com/watch?v=Q70MrmN8DkU
Az ausztrál Mary Rodwell az ufológia területének bizonyos szempontból talán az egyik legfontosabb ma élő kutatója. Gyerekekkel folytatott kutatásai, és terapeutaként végzett tevékenysége ma már igen jelentősnek mondható, hiszen világszerte több mint 2000 esettanulmány áll rendelkezésére. A katonai…..
Végtelen Szellem 2016.10.25 15:29:03
Jó értem amit írsz és ez teljességgel így van szerintem is, hogy aki azzal kezdi, Ő Felemelkedett mester ott azért körül kell nézni... Én itt nem is erre értettem amit írtam... Úgy látom a sok tudatlan csatornázó amiről ti beszéltek, akik nem veszik észre kivel áll szóba, (van belőlük bőven szerintem ) azok miatt lehet ez a téma így felkavarva!?? :)

Jézussal való kapcsolatom során sose kellett bemutatkoznunk egymásnak, mert ahogy írtad is érezzük egymást, tehát nincs is erre szükség! :)

Viszont nálam is volt már olyan, hogy Saint Germaint próbált valaki eljátszani..., lebukott...:) (én az ilyet is beavatásnak, veszem olyan értelemben, hogy rájössz e kivel beszélsz)
Tudomásom szerint közel 100 olyan lény van aki Jézust "játszik" és kb. 150 aki Mihály Arkangyalt...

Tény, hogy nálam messze mást jelent a felemelkedett mester mint ahogy azt a köz kezeli!! Én messze másképp kezelem ezt!!
Ahhoz jóval közelebb áll ahogyan Te fogalmaztad meg...

"Ha megpróbálom szó szerint értelmezni, akkor felemelkedett, mert a létezés alsóbb szintjeiről indulva, tapasztalatai révén eljutott a magasabb szintekre, mester, mert - a mondat elejére visszautalva - rengeteg tapasztalatot szerzett, tehát egy adott létezési frekvenciasáv mesterének tekinthető.
Na most, ilyenek ezen a bolygón vagyunk nem is kevesen, főleg ezekben az érdekes időkben.
Az ilyenek alatt értem, hogy azok, akik ezt a folyamatot valamikor, valahol egy másik teremtésben már végigjárták"

Szóval meglehet, hogy egyet értünk ebben, is !? :))
Végtelen Szellem 2016.10.26 10:37:24
@anathea:

Az előre megírt jövőben én sem hiszek, de abban igen, hogy tervezett dolgok azért vannak (sors). Mindenkinek van úgynevezett életterve ami a sorsa amit szeretne véghezvinni, aztán ehhez jön még a "batyu", tartozás, karma, kinek, hogy szimpatikus a megfogalmazás. Ez az én meglátásom! :)
Ebben a témában Orosz Zsolt, Metamorfózis című könyve segítség lehet annak akit érdekel ez a dolog. Persze nyilván van más segítség is...

"A lehetséges legvalószínűbb jövővariációt pedig érzésszinten is be lehet hozni, mint lehetőség."
DETTÓ ! :)

A jövő az mindig a jelen döntéseink következménye, tehát nem előre megírt, persze be lehet tekinteni, hogy ha így vagy úgy döntünk az hová vezet, ettől "képlékeny", előre csak tervek vannak szerintem... :)
Cobra friss helyzetjelentéseinek összefoglalása implantátumokról, az űrháborúk műveleteinek alakulásáról, és a közzététellel kapcsolatos eseményekről. Tanulság: társteremtő tudatosságunk messze a legfontosabb tényező az emberiség jövőjének alakításában...
Végtelen Szellem 2016.10.20 21:34:54
@Angyalszem33: Rajta vagyunk!! :)

Talán emlékeztek a Star Wars-ból a magas szürke klón készítőkre.? Hasonló kinézetű lények az orromra helyeztek 12 éteri implantot.
De vannak egyéb érdeklődő lények is akik magasabb rendű célzattal figyelnek meg valakit hetekig, hónapokig... Van, hogy Lényed bizonyos aspektusai érdeklik őket...

Aki-k ezeket látják, érzékelik Ő nekik ezen dolgok teljesen nyilvánvalók, viszont akik csak ilyen helyeken olvasnak róla persze, hogy kételkedve fogadhatják..

Volt, van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Végtelen Szellem 2016.10.20 21:38:44
@Lacza01: csak és kizárólag azt ami abban a tartományban van amit ezek a műszerek érzékelnek, vagyis jobbára a mi általunk megszokott anyagi félépítésűeket.
Tehát Kedves Lacza01, eléggé szűk tartományt lehet ily módon "meglátni"! :)
Végtelen Szellem 2016.10.22 12:58:13
@Angyalszem33: Mivel nem feltétlen egy faj számára lehet érdekes valaki, ezért előfordulhat, hogy egyszerre akár 20-30 ketyere is lehet az illetőn.... és, abból a fajtából miért 12-t helyeztek el, jó kérdés..., de úgy emlékszem nem éppen segítő szándékkal kaptam....
megannyi faj megannyi alkalmazás....

Visszanéztem a pontosítás végett, és rosszul emlékeztem, nem a halántékomat hanem a nyakamat lőtte 3 ketyere ami földies megnevezéssel "nyílpuska" nevet kapott...

Van pl. olyan is, hogy "műhold".... rajtam 5 darab volt!

Aki közbe közbe úgy érzi, hogy valaki-k megfigyeli-k az általában úgy van... tapasztalataim szerint...
Ilyenkor érdemes azonnal feltenni a kérdést, hogy "ki van itt" és aki titkolózik, nevét ill. szándékát nem fedi fel azt én elzavarnám! :)
A Rob Potter közreműködésével készített interjú folytatásában szól lesz a mesterséges intelligencia jel megtisztításáról, a Naprendszerünkben zajló energetikai folyamatokról, a Galaktikus Kódexről és ehhez kapcsolódóan a „pozitív” és „negatív” földönkívüli szövetségek viszonyulásáról valamint a…..
Végtelen Szellem 2016.06.14 17:25:07
Rob Potternek sikerült összehoznia Corey-t és Cobrát egy közös interjúra, amelyben számos kérdéssel kapcsolatban elmondhatták véleményüket. Kifejthették saját nézőpontjukat a jelenleg zajló és a közeljövőben várhatóan bekövetkező eseményekről, kapcsolatfelvételekről és a velük kapcsolatban álló…..
Végtelen Szellem 2016.06.09 16:20:10
@anathea: "Ha sikerül eggyéválnod önmagaddal, akkor a fogalmaknak már nincs akkora jelentősége. Nyugodtan elfelejtkezhetsz róla... "

Igen ez így van, csak sokan az "egoval" azonosítják magukat. Pontosabban a Világot azon keresztül érzékelik. Düh, harag, birtoklási vágy, félelem....stb. ezek az ismertető "jegyei".

Azonosulás önmagammal, vagy Én vagyok, nálam ugyanannak a kifejezése csak más szavakkal. :) ( ja, és ki az aki azonosul önmagával? :) ) Költői volt.. :)

És valóban, amikor magamban vagyok a fogalmaknak már tényleg nincs jelentősége! :)
Ha az Én tudat egy lenne az egoval akkor nem tudna váltakozni a forgás iránya. www.spiritiszta.hu/cikkek/agyfelteke-teszt.html
Végtelen Szellem 2016.06.09 21:30:50
@anathea: Tudod ezt "is" Lélekben kell megfejlődni, hogy Tudatosan Jelen (nem csak időbeni jelen hanem az "égi jelen" is) legyél. Akkor válik igazán külön amikor a Fényességes Tudatunkban vagyunk. (ilyenkor nem tudnak félelmekkel vágyakkal stb. manipulálni)
Ugyanis az ego akkor lép működésbe ha a Tudatunk nincs jelen, nem irányít (alszik). Így már biztos hallottad "Te nem vagy magadnál!"
Azaz ilyenkor az egon keresztül nyilvánulunk meg, aztán pl. megy a tv-ben a reklám és a végén odateszik "mert nekem ez kell" "mert megérdemlem"... ez mind az egonak szól és ha nem vagyunk Magunknál, Tudatosak azaz Jelen, akkor rohanunk pl. az új okos telefonért pedig valójában nincs rá szükségünk de "megérdemlem".... :)

Van valaki, aki nagyon nagyon mélyen tanít erről (A Tudatos-s-Ágról) )havi lebontásban és meg vannak Neki is hozzá a megfelelő Szellemi tanítói, súgói. Olvass bele aztán ha úgy érzed, hogy ad valamit, még közelebb visz Én Tudatodhoz, lapozd fel a többi hónap tanításait is. www.kristalycsakra.hu/index.php/aktualis-valtozasok/429-2015-december-a-felvallalas-ideje-igy-van-ez
Szeretnénk jelezni felétek, hogy az oldalunkon hamarosan - akár néhány napon belül - komolyabb átszervezés várható.....
Végtelen Szellem 2016.06.04 22:28:45
@(101010101): Nagyon röviden: "Magyarnak nem dolga a pénz!"
Én-Is-Ten, És Ten? SZER 2015.09.20 12:40:42
Szer! Az egyetlen önmagát fenntartó Rend, melynek nincs szüksége külső, bárminemű forrásra! Ebből adódóan nem tud energiavámpír lenni. Szívünk ezt a RendSzert szívja át ebbe a világba, ez a Te Belső Fényed mely maga az Élet! Képzelj el egy egyenlő szárú keresztet, függőleges tengely a Szívás míg a…..
Végtelen Szellem 2015.12.14 18:47:28
Végtelen Szellem 2016.05.23 08:23:25
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
A sumér szövegek meglepő részletességgel tájékoztatnak Inanna (Istár) utazásainak elökészületeiről. Pontról pontra leírják, hogyan készül fel az istennő az utazásra a csillagok közé. Walther Andrae 1903-1914 között Assurban az Istár templom romjai között találta meg azt a…..
Végtelen Szellem 2016.01.12 18:21:49
Végtelen Szellem 2016.01.13 20:34:24
@Baltazár.: Én meg egy Bakos Attila előadásban hallottam, talán ebben: www.youtube.com/watch?v=h38sImKXHjE
De itt is érdemes olvasgatni...: emf-kryon.blogspot.no/2015/07/hold-holt-nagyboldogasszony-spiriteve.html
Lényegében fején találtad a szöget! :)
Én-Is-Ten, És Ten? Kísértés 2015.12.14 18:50:20
Hogyan hozunk kísértésbe másokat! A Mi felelősségünk! Ezért Mi is leszünk számon kérve!!..
Corey hamarosan olyan információk sorát fogja nyilvánosságra hozni, amik szerinte igencsak próbára fognak tenni mindannyiunkat és ellentmondanak majd számos, sokunk által elfogadott és tutibiztosnak mondott elméletnek és hitrendszernek. A belső földi csoportokkal történt…..
Akik megértették, mit jelen az, hogy: "Én Vagyok a Világ Világos-s-Ága!" ..
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Én-Is-Ten, És Ten? HIT 2015.09.20 13:00:25
Öntsünk Tiszta vizet a pohárba! Sokan még még mindig abban a tévHitben élnek, hogy a Hit az egy vallási irányúltság. Nem és Nem! A Hit az nem más mint a megvalósulást megelőző képsor, érzelmi töltéssel! SpiRituális körökben Teremtő Képzeletnek nevezik, nem véletlenül!…..
A dimenziókban és az elmékben való megnyilvánulásunk, szorosan összefügg és erről a Magyar Szent Korona pontos útmutatást ad! Hamarosan...  ..
Én-Is-Ten, És Ten? TEN 2015.09.09 20:31:29
 TEN, Tevő, Ténykedő.... TENni... vagy nem TENni A TEN valójában Teremtő Erőt jelent, Én-Is-Ten vagyok, ahogyan Te-Is-Ten vagy! "segíts magadon, s az Is-Ten is megsegít" Hajlandó vagy segíTENi Magadon? Hajlandó Vagy TENni valamit Magadért? Terem-T-Ő, Az Én Terem (térem)…..
A Soho felvételén, a Nap mellett, ismét megjelent egy nagyon érdekes dolog, ami kísértetiesen hasonlít az ősi ábrázolásokon látható szárnyas tárgyra, amiben az Úr tartózkodik. ..
Földünk minden népének vannak, voltak titkos hagyományai az előző Aranykorról ­– így őseinknek, a régi magyaroknak is. Az egyik legszebb, és legépebben megmaradt magyar Aranykor-mítoszt Erdélyben találták néprajzkutatók, a székelyeknél, de hasonló tradíciói voltak a…..
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
emailben kaptam, jópár felkiáltójelet kiszedtem, mert irritált.. a poszt közepén a gyógyszerészek reakciója erre az elmebetegre. AMBROSIUS László írása : "NaCl" ! Döbbenetes ami itt és most folyik 2010. 11. 17. Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik....pedig…..