Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inta omri

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pétertől kértem és kaptam kölcsön ezt a könyvet. Figyelmeztetett ugyan, hogy nehéz olvasmány, de nem vettem komolyan. Látatlanul besoroltam a könyvet abba a kategóriába, amit magamban „amerikai beat irodalom” címen tartok nyilván, és amibe nálam (nyilván teljesen pontatlanul)…..
Polaris Újabb álmok 2010.11.30 11:52:00
Furcsa dolgokat álmodtam össze már megint. Először is arról, hogy egy ismerősömet (egy jámbor, többgyerekes családanyáról van szó), rábeszélem, hogy próbálja ki, milyen egy (női) prostival. Érdekes módon rá is harap az ötletre. Egy másik ismerősöm (nem mellesleg a…..
Polaris Mετανοια 2010.11.29 10:26:00
    Most a vasárnapomról mesélek. Elmentem misére. Van itt katolikus templom, egy aranyos, pici kis fakápolna. A hívek között pedig érdekes módon nem csak színesbőrűek és (lengyelnek tippelt) fiatal házaspárok voltak, hanem pár norvégnak látszó idősebb bácsi és…..
Inta omri 2024.01.16 16:30:57
Húúú gyerekek! Tegnap este fergeteg parti volt Stefani Bruni-éknál, és azt hiszem még most sem józanodtam ki... soha többé nem iszok!Mi a legjobb a másnaposság ellen? VALAKI " HELPMIPLIZ" !Ezt az érzést nem lehet elviselni.....
Inta omri 2024.01.15 05:53:01
Egy pár nap kikapcsolódás nekem is jár...de szombaton az Elemi Ösztönök éjszakáján, ott leszek.:):) Már nagyon várom!Újra kékes-fekete lett a hajam. Úgy nézek ki, mint egy indián...:) De azt mondják, ez vagyok én!Letörtem a kocsim tükrét...szűk volt az utca és hapciznom…..
Inta omri 2024.01.15 05:49:38
?
 A következő aki átver és hazudik, legyen az férfi vagy nő...igy fog járni!Ezúttal nem viccelek! Értve vagyunk?!!!Mostantól senkinek nem hagyom, hogy hülyének nézzen!( ...pont az előbb írtam arról, hogy megbékéltem a világgal...csoda, hogy neurológiára járok??!!!:):)…..
Inta omri 2024.01.15 05:22:50
?
(Szolgálati közlemény: elindult a Moped blog Facebook-oldala, lehet nagy lendülettel lájkolni és interaktívkodni.) Amikor februárban egy szép Honda Camino szólított Gödre, már érezni lehetett a tavasz biztató közelségét. Most pedig az egyik utolsó (novemberi) őszi napon egy…..
(Szolgálati közlemény: most már nem csak itt a blog.hu-n lehet követni a blogot, de időközben a Moped blog Facebook-oldala is elindult. Szóval lehet nagy lendülettel lájkolni és interaktívkodni.) Mai alanyunk egy belpiacos és japán Suzuki, ami valószínűleg a 90-es évek első…..
Már régóta töprengek azon, hogy honnan a fenéből szerezzek Honda Wallaroot a Moped bloghoz. Ez a probléma most megoldódott, Gergő ugyanis jelentkezett a felhívásra, hogy lenne egy Olaszországból származó szalonállapotú Wallarooja. Tényleg szalonállapotú Ha elmondanám,…..
Néhány hete a Mopedmetal felvonuláson szúrtam ki a kék-fehér mopedet, látszott rajta, hogy nem mai darab, de az is, hogy egyébként hibátlan állapotú. Mikor a tömegben gurultunk végig a városon, próbáltam időnként úgy helyezkedni, hogy fel tudjam mérni, mivel van dolgom. És…..
  A luxustól könnyű megcsömörleni. Amikor napok óta olyan autók veszik körbe, amelyekből otthon egy is megállítaná az életet, eltelik az ember. Tudják, jó dolog a rántott csirkemell, de ha napokig csak azt eszik, valahogy már nem is olyan finom. Hogy egy kicsit csökkentsem a…..
Két éve lett az enyém. Megmentettem. Kiégett a fényszóróizzó, elgyengült a motor, nem mért a sebességmérő. Kettesben, harminccal közelítettem meg a lakásunkat. Szánalmas volt. Nem fogott a fék, kihagyott a gyújtás, kiakadt a gázbovden. Estig szereltem a parkolóházban. Az első…..
Ma Ciprus felé vesszük az irányt, természetesen a válságról lesz szó, arról, hogy az ottaniak miként élik meg ezt a nem könnyű időszakot. Nagy hálával tartozom a ciprusi országfelelősnek, Orsinak, mert kérésemre villámgyorsan megírta a mai posztot, melyből egyebek mellett az…..
Az Égéstér mai adásának kommentposztja. Letöltené az egészet? Erre találja a Direktlinket. Gróf Miklós első cikke a Totalbike-on. ..
Múlt pénteken Portugáliában bóklásztunk a Skoda Octavia nemzetközi bemutatója miatt. Egy apró tengerparti faluban fotóztam a csehek új személyautóját. Miután elkészültem a sorozattal, megindultunk a hegy felé. Az utolsó házakat elhagyva ez fogadott mindet. Igazából nem…..
Amikor eladtam a két Babettámat, minél hamarabb szerettem volna helyettük egy szaladgálós ötvenest, amit tavasztól őszig használhatok a városban. A keresésnek csak két szempontja volt: a motor olcsó legyen és működőképes. Aztán amikor a Simsont először megláttam a pince…..
Minap már beszámoltunk Roberto Rossi egyik legújabb motorjáról, amely úgy tűnik, nem nagyon képez metszetet a magyar közízléssel – olvasóink inkább kritizálták, mintsem lelkesedtek volna érte. Most itt egy korábbi építés, amely aktualitást nyert, hisz a decemberben…..
Újabb demonstrációt tartanak a hallgatók a kormány oktatáspolitikai döntései ellen. A délután négykor kezdődő hallgatói fórumot a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szervezi.  ..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Robogó Robogó 60-ért? 2012.06.22 15:11:00
Hallgatom az égésteret, és azt mondja a Winkler: jobban szeret Vinózni, mint a Cougarral krúzolni. Először is arra gondoltam, hogy valahol mélyen teljesen kettyós, így aztán azonnal felhívtam, amikor a Choinori hozzám került, mert ezt látnia kellett volna. Tudom, hogy a máig…..
Pár napja Fischer Ubul barátommal anyagbeszerző körúton voltunk, egy majd később, a kisautóblogon megéneklendő projekthez kerestünk mindenféle alapanyagot. Kellett tépőzár is, így Ubul, aki egyébként becsületes polgári nevén Pista, azonnal mondta, hogy menjünk az…..
A motorépítés nem csak a bőrrojtos keménycsávók hobbija – azok is hódolnak a mesterségnek, akiket a versenypálya, a szúk kanyarok és a tizedmásodperces gázreakciók hoznak lázba, igaz, ők nem is nyújtott villával és tankfestéssel kísérleteznek. A spanyol Radical Ducati…..
Az ember fiatalkori hülyeségeivel gyakran az a legnagyobb gond, hogy nem marad róla fénykép. A fillérekből, műhely, szerszámok és szaktudás nélküli motorépítés pont ilyen kellemes emlék, így nagyon örültem, hogy ráakadtam erre a pár papírképre. Persze jobban örültem…..