Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doctorúr

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..
doctorúr 2010.05.14 09:15:18
Kedves Zsolt!
Nagy csodálója vagyok írásaidnak, ezt is élvezettel olvastam, csak a videót ne láttam volna! Úgy indítani egy bármilyen motort, hogy az olajszintet (meg a hűtőt) előtte nem ellenőrzöd? Ez milyen szakmai útmutatóban szerepel? Rettenetesen fájdalmas volt, bocs!

Az ügyvéd kollégának meg ajánlom a veteránautós szövetség, a Mavamsz (
www.mavamsz.hu) segítségét kipróbálni az OT-sításhoz, ha olyan sok más embernek segítenek, akkor pont neki miért ne tennék, még ha Te, kedves Zsolt, annyiba sem veszed, hogy néha megemlítsd. Ott már nem kizárólag karcos hangú katonatisztek vezénylik a parádét, ha érted, kire gondolok.
És azért lejárt forgalmis angol rendszámmal az Andrássy úti rendőrök előtt korzózni kicsit ciki, nem? Vagy a média hatalma minden alól felmentést ad? Nem lenne szerencsés, ha az öreg járgányokat hülye felelőtlenkedés miatt tiltanák ki az utakról.
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
doctorúr 2010.05.05 23:20:39
Kedves Tibor, élveztem a cikkedet, ezért tanulságul átadom a saját tapasztalataimat.
Budapesti közlekedési feladat: Falk Miksa utcából a Fogaskerekűhöz kell vinnem a 6 éves lányomat reggel 8-ra, persze, hogy autóval, 8-tól vissza a Nádor utcai munkahelyemre. Fél tíz előtt soha nem sikerült beérnem, akármelyik hidat próbáltam.
Időpont: 1990.
Szóval nincs új a nap alatt, de a sok változáshoz képest lehetett volna sokkal többet is rontani (és még számtalan lehetőség van).

Megértem a kiköltözést, sajnos mindenki nem fér el a szentistvánparkban, így magam is kénytelen voltam szétnézni a nagyváros környékén, miután hajléktalanszállóra kezdett hasonlítani az egykor szebb napokat látott, Róth Miksa-lépcsőházas Falk Miksa utcai bérházunk bejárata és udvara és a város lakói a rendszerváltásról alkotott véleményüket a kutyáik végtermékeivel fejezték ki nagy mennyiségekben. És elsősorban a közlekedési kockázat miatt választottam én is Hunniát. Azóta is itt figyelem a MÁV menetrendjét Veresegyházról a Nyugatiba, hogy mikor tudnék váltani, és 50 perc hivatalos menetidő nem is sok (bár óránként csak egyszer)! Aztán egy alkalommal feltűnt a helyi vasútmodellezők kiállításán egy száz éves plakát (talán ismerős némelyeknek), amely a fővárosi honpolgárt invitálja a veresegyházi strandra, direkt vonal a Nyugatiból és a menetidő csak 40 perc. Hát így fejlődünk...