Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinnye-helly

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már ilyen, de a jelek szerint az Intrum nem unta meg, hogy egy adatvédelmileg aggályosan megszerzett (azért jó lenne tudni, ki köp a behajtónak) - esetünkben titkos - mobilszámra értelmetlen felszólításokat küldözgessen:Kaptam ma egy SMS-t az INTRUM JUSTICIÁTÓL a következő…..
Az Engadget bloggerei a saját szemeikkel látták, hogy feltörtek egy iPhone-t egy szoftverrel. Ez azt jelenti, hogy most már bármilyen SIM-mel használhatjuk a mobilt, akár magyar szolgáltatók kártyáival. Bár nagyon sokan próbálkoztak vele, félmegoldások is születtek, az igazi…..
dinnye-helly 2007.08.25 15:41:20
Van olyan, hogy a végén kibékül az ideges vevő és az önjelölt pedagógus eladó. Ez történt Rolanddal, aki olyan levélben számol be az örömhírről, amiben spontán szerepel a "sárbobálás" szó. Tisztelt Homár ! „A hangnem miatt törölt rendelés„ című…..
dinnye-helly 2007.08.21 00:36:46
Csak hogy érzékeltessük, mennyire durván uborkaszezon van, körbefutottuk a hírt, miszerint Pekingben találtak egy kifőzdét, ahol felvizezett kartonnal ütötték fel a disznóhúsos gőzölt gombócot, az ízvilágot pedig jobbára zsír hozzáadásával érték el. A Peking TV Life Channel…..
dinnye-helly 2007.07.19 11:40:05
dinnye 2007.07.08 18:15:00
Az egész úgy kezdődött, hogy a méhecske rászállt a virágra. A többit már mindenki sejti.Ha erre a képre nézek, mindig kicsit elérzékenyülök:Ő az anyám. Soha nem láttam, nem is találkozhattam vele, hiszen életét adta értem. Születésem előtt elhervadt.De legyen egy kép…..