Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanyaG

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn azzal kezdte Kulbant, hogy pénteken valaki csokit tett az autójára, ki volt az. Nem jelentkeztem, természetesen. Utána odajött hozzám és mondta, hogy tuti én voltam. Megörült neki. Mondanom sem kell, egész héten dolgoztam, egy másodperc sem maradt ki. Ma azért húzós volt,…..
Sokat gondolkodom mostanában, érdemes-e maradni. Nem egyértelmű a helyzet, de kezd egyre egyértelműbbé válni. Ágit eddig azért nem küldtem haza, mert az az igazán kidobott pénz, ha ő megy repülővel, én pedig egy-két héttel később. Pedig jövő héten el kell dönteni, hogy…..
Nem akartam írni mostanában, de ma olyan dolog történt (már most várom a kommenteket...), hogy muszáj megírni. Ezek az angolok nagyon hülyék, buták - igaz, ellenkező véleménnyel még nem is találkoztam -, megint bebizonyosodott. Tudom, megkaptam már, hogy felsőbbrendűnek képzelem…..
SanyaG 2010.10.08 14:24:13
Szevasztok!
Csak azt tudom mondani, hogy kitartás!
Most járjátok az élet nagybetűs iskoláját ti is. És ez bizony sokszor szívás, nem kicsit, nem nagyon, hanem úgy isten igazából! De innét már csak feljebb vezet az út! Ti is megtapasztaltátok, hogy kint sincs kolbászból a kerítés, és azt, amire mindig utaltam a kimenetel előtt, hogy azért ott is érlelődnek bizonyos dolgok, főleg a saját energiahordozók fogyása miatt. Szóval ott is megszorítások lesznek januártól(?) ha jól veszem ki a szavaitokból. És igen, ilyen időkben mindig a hazai nemzetiségű élvez előnyt, legyen bármekkora "zseni" is.
Minden tanácsot fogadjatok meg, még azt is, ami első olvasatra bántónak tűnhet, de zömében azért itt a kommenttelők között mindenki jót akar nektek, és szorít értetek. De sokszor van úgy, hogy bizony le kell adni az igényekből, és nyomatni kell azt a bizonyos kollégista "teszkóminimáltúrán vagyok öreg" életérzést. Nem egy álomutazás, de minden kezdet nehéz!
Szóval kitartás, és nagy kalappal nektek! Remélem elindítottad a diplomahonosítást is, mert tanárként a fuvarozás után (ha minden papír meglesz) mindenképpen jobbak ez esélyeid, és csak addig kell szívni a fizikai munka megszerzésének nehézségeivel.
És írjál a lengyelekről, mert legyen bármennyire is az alap alatt a nyelvtudásuk, ők bizony összetartanak, és egymást segítik. Persze egy nálunkénál kevésbé megosztott, majdnem 40 milliós nemzetből sokkal nagyobb a kivándorlók, vendégmunkások száma, és a szórásuk is.
Kitartás!!!
Gergő blogol Kiakadtunk. Nagyon. 2010.09.20 23:11:00
Szar ez az egész. Az elkeseredett harc a túlélésért.Ma nem keltünk korán, ennek ellenére nem aludtam valami jól. Bementünk a Citizen Advice Bureau-ba. Ami állítólag egy elég kemény iroda. Nem vettük észre. Azt mondták, szerdán menjünk vissza. Utána rendőrség, kiderült, hogy…..
Reggeltől kettőig megint Lewisra vigyáztunk.Utána elmentem az orvosi rendelőbe, ahol a magyar csaj a recepciós (nem nővér). Megtudtam, hogy az orvosomat T. Jogarajah-nak hívják (f@sza). Ugyanis tegnap olyan hülye voltam, hogy el sem kértem, mondjuk nekik kellett volna odaadni vagy…..
A - tőlem - korai posztolás oka az, hogy Ági az előbb baromi finom krumplis lángost sütött, úgyhogy újabb egy hét mandátum-hosszabbítást nyert - többet nem szabad, nehogy ne süssön sokáig:) Ja, elsőre - bár pár hete is volt egy sütés, azt nem egyedül csinálta és a recept sem…..
A mai nap bébiszitterkedéssel indult, a landlordék gyerekére vigyáztam, tündéri a kissrác.Utána felhívtam egy ismerőstől kapott telefonszámot, mert van egy közeli ügynökségnél dolgozó, segítőkész csaj (angol), aki állítólag tud segíteni. Tök jól elbeszélgettünk, de nem…..
SanyaG 2010.08.17 10:39:24
Már épp kezdtem pesszimistább hangulatba kerülni, tudnillik a gyomrom összeszorul attól, ha arra gondolok, ha netán rosszul jönnek ki a dolgok és vissza kellene menni Magyarországra, és hát nem alakulnak fényesen.Viszont ma megjött az NI számunk és felhívott a srác, akit még…..
Nem jelentkeztem pár napja, de valahogy mindig volt programunk.Szerdán megnéztünk egy jó filmet (ritkán hallani ezt tőlem mostanában), a Brooklyn mélyén címmel. Pénteken pedig sofőrködtem Leventének és a főnöknek, elvittem őket Szentendrére egy étterembe. Ha már ott voltunk,…..
Gergő blogol A szolgálati gép 2010.05.05 12:14:00
Már a történet legelején úgy volt, hogy Levente feleségének autóját fogjuk használni pesti munkánk során. Nem így volt múlt hét végéig, mivel Levente kölcsönadta azt egyik barátjának. De már vissza tudtuk adni anyukámnak az övét, úgyis viszi majd szerelőhöz.A gép az…..