Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ANTOR

292 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok, sétálgattam, a járdán. Miközben eme igen fontos és egészséges tevékenységet végeztem, arra lettem figyelmes, hogy a jobb lábam valamivel nehezebb lett. Nem tudtam hirtelen mi lehet ez a furcsa súly növekmény; az első reakcióm az volt, hogy oda néztem, na és mit láttok,…..
Azt a hétszentségit! Nincs már sok hátra és élvezhetjük a House of Cards 3 évadját, hisz február 27-én elérhetővé válik az összes rész egyszerre, így az elszántak egy nap alatt letudhatják az egészet. Addig is kedvcsinálónak rögtön itt is van egy nagyon jó ajánló. ..
Korrekt akció mozi, de semmi több. Nem támasztottam semmi elvárást a film elé, hisz tudtam, legyen bármennyire is sablonos történet Denzel Washington-ban meglehet annyira bízni, hogy kihozza a legjobbat magából. Így is lett, hisz a film tényleg sablon témára épül, de nem…..
Olivia Wilde kis költségvetésű horrorban mutatja meg, hogy tud ő gonosz lenne, ha a szerepe úgy kívánja. Márpedig egy szerencsétlen esemény után, rajta tesztelik kollégák azt az új forradalmi eljárást, amivel vissza lehet hozni az embert a halálból. Csak nem várt…..
Film4ever Ant-Man trailer! 2015.01.07 13:06:36
No, meg is érkezett az Ant-Man első trailere és ezzel a lendülettel be is állt a földbe nálam. Főszerepben Paul Rudd fog virítani Evangeline Lilly társaságával kiegészülve. Egyébként nem akarok teljesen negatív lenni, csak a trailer alapján nem sokat mutat meg magából a Marvel…..
Misem természetesebb, hogy egy újabb résszel fog bővülni a COD sorozat. Nincs ez másként most sem. Mivel minden évben menetrendszerűen érkezik a suterek koronázatlan királya (hahaha), amihez dukál egy királynak hit ajánló is (na jó, néha azért sikerült tényleg izgalmasat…..
Hiába, néha magamon is megdöbbenek hogy mondhatom egy ilyen filmre, JÓ! Előzetesen semmit nem tudtam, ami mondjuk összességében jót is tett neki, csak egy valamit, jobban mondva valaki miatt próbáltam be, Chloe Grace Moretz-ről lenne szó. Sometimes you make choices in life, and…..
Szórakoztató mese nem csak fiataloknak! Aki szerette az első részt, az rögtön ugorhat is neki a családdal a másodiknak, mert a folytatás sem szégyenkezhet megbújva a sarokban. Az animációk rendben vannak, még a történet is tartalmaz elegendő fordulatot, szóval a figyelem sem fog…..
Film4ever Trailer: Big Game Finnish 2015.01.05 17:25:42
Micsoda! Samuel L. Jackson, mint az USA elnöke. Rögtön ide vele! Na jó, Jacksont, mint elnököt nem igazán tudom komolyan venni, de gondolom meg fogja oldani színészileg a dolgok, még ha a trailer nem is ezt sugallja. A tovább mögött a poszternek kinéző .... na mindegy, szóval…..
Na jó, kész, ez tuti biztos hogy ütni fog! Már most tetszik az egész koncepció, ezért remélem, hogy nem kell majd csalódnom.  ..
Film4ever Trailer: Gone Gril 2014.07.07 18:58:40
A napokban kezdtem el olvasni a könyvet, meglepő, de nem rossz. A történet alapján nem is lenne érdekes, de nyilván lesz az a fordulat, ami miatt érdemes lesz nem csak a könyvet, de filmet is megnézni. Másik indok nyilván David Fincher, aki eddig megbízhatóan hoz egy elfogadható…..
Jason Statham megint akciózott egyet és azt kell hogy mondjam, hozza a szokásos formáját, amit megtett már a közelmúltban itt és itt, na meg itt is. Az a közös ezekben a filmben, hogy biztosan hozza a tökös, a kemény, nyomban meghalsz, ha rám nézel figurát. A Harcban élve viszont…..
Nem fogok hosszan értekezni róla, mert szerintem egyáltalán nem rossz film, csak éppen írni sincs sok mindent róla. Az eredeti RoboCop-ra már nem is emlékszek, csak az tudom, hogy anno láttam, de konkrétan miről is szól, arról csak haloványka emlékek derengenek. De nem tévedhetek…..
Film4ever Godzilla trailer 2014.04.06 12:44:03
It is going to send us back to the stone age! Mondanom kell még valamit? Inkább nézzük az új trailer, ami még mindig nagyon látványosnak néz ki, mondom, nagyon látványosnak. ..
Várjuk? Micsoda kérdés ez, hát még jó. Az öreg fiuk megint rendet raknak. Nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz az utolsó, egyben a befejező rész, ezért nagyon remélem, hogy a beleadtak mindent a legjobb lezárás érdekében. A teaser eddig engem meggyőzött, mondjuk, tegyük hozzá,nem…..
Most kerültem alkotó válságba, mert erről a filmről - romantikus/időutazós mivolta miatt - mindenképp rosszat akartam írni, erre meg olyan szinten megleptek, mondjuk miután megnéztem ki írta/rendezte a filmet, nem is volt kérdés, hogy dobhatom sutba a negatív felhangokat, mert…..
Mi lesz a pókkal, ha megcsapja a kettő húsz? Válaszra még várni kell, de addig is itt van három friss ropogós plakát, közben meg azon gondolkodom, hogy nem is láttam ennek az első részét. Skandalum, pótolni fogom. A pókot Andrew Gardfield hozza ismét, női partnere Emma Stone, az…..
Film4ever Photo: Jupiter Ascending 2014.01.06 20:51:52
Wachowski testvérek ismét jelentkeznek egy sci-fivel, ugye nekik köszönhetjük a Felhőatlasz tavaly előttről, de ha ez nem lenne ismerős, a Mátrix már biztosan, hisz ők rendezték. Szóval az első hivatalos kép Jupiter Ascending-ből, a képen jól láthatóan(?) Channing Tatum egy…..
ANTOR 2014.01.07 14:18:19
@Sandokohn - a maláj jiddis: ja, tényleg, arra én is
Az utóbbi időben láttam pár közepes filmet, de szerencsére a Mellékhatások minden szempontból pozitív csalódás, mert Steven Soderbergh (Magic Mike) megint megtudott lepni, nem is akárhogyan. Miről van szó? Emily (Rooney Mara) élete kisiklik, a férje börtönbe kerül bennfentes…..
Oh yeeh! Francis Underwood (Kevin Spacey) visszatér a fő manipulátor szerepében, ott folytathatja a hatalomért mindenkin átgázolok politikáját, ahol abba hagyta. Ez az a sorozat, amit nem érdemes kihagyni, főleg Spacey játéka miatt, a start február 14. A Netflix…..
Na tessék, ebbe trailerben össze van szedve milyen filmek lesznek a mozikban 2014-ben, a teljesség igénye nélkül néhányat megemlítek:  22 Jump Street, Muppets Most Wanted, Bad Words, The Lego Movie, Captain America: The Winter Soldier, Noah és How to Train Your Dragon 2.…..
Tényleg csak röviden, mert hogy is mondjam, nem egyszerűen emészthető, szóval, nem áll fel könnyen ember utána. Miről is van szó? Chris (Emile Hirsch) a tartozása miatt életveszélyes helyzetbe kerül, az egyetlen lehetősége a kalamajkából kikerüli, ha megszerzi az anya…..
Egy negyvenes nő, aki úgy érzi elmegy mellette az élet, de ez nem mehet így tovább. Mit lehet ilyenkor tenni? Jönnek az új trónkövetelők, munka szar, férfi nincs, szex, uhhh kényes téma, aha, megvan, felszedünk egy hozzánk képeset fiatal srácot, akivel lehet bizonyítani, na ki is…..
Film4ever Barely Lethal képek 2014.01.04 11:23:43
Kémkedés, Titkok, Beszivárgás. Mind ezeket egy erre szakosodott köziskolába tanítják az erre fogékony tanulóknak, hogy a későbbiekben a kormánynak dolgozhassanak, mint ügynökök. A főszereplő (Hailee Steinfeld) azt a megbízatás kapja, hogy épüljön be egy normán…..
Ugye kint április 4-én érkezik a mozikba Amerika kapitány folytatása, addig is viszont érkezett néhány kép, lehet sasólni a galériára kattintva. A színészek többsége vissza fog térni: Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson,  új belépő Robert Redford…..