Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danci

11 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hollandiary Stul-stul, ajtóstul 2010.07.12 14:24:00
Ittlétem során több alkalommal élvezhettem a hollandok kritikáját. Legutoljára egész megdöbbentő volt.A múlt hétvégén bejelentettem E papának a döntésemet, ami mellesleg elég nehezen született meg. Augusztusi hazautazásom nem vakáció lesz. Nem jövök vissza, legalábbis…..
Szartalicskák rovatunkban ma: Golf V. GTIMint már talán említettem egy elég rongyrázós golfklub medencéjénél dolgoztam főképpen, az ilyen helyeken pedig elég magas a jó autók koncentrációja. Talán még annyit, hogy itt, ha valaki európai autót választ, akkor az tuti a…..
VÉGRE! Megérkeztem a jól megérdmelt (?:) szabadságomra. NY-ban kiadós gurulás után startoltunk el a menetrend szerint. Elképesztően jó idő volt, így NewYork városát teljes szépségében csodálhattam meg madártávlatból a már lefele tartó nap megvilágításában. Tényleg…..
  HelyzetjelentésA gépem a percekben landolt NewYork Newark repülőterén, természetesen a net itt fizetős, úgyhogy a publikálással várok SanJose-ig. Reggel kevesebb mint 3 óra alvás, továbbá n üveg sör után sikerül felébredjek a mélykóma-szerű alvásból. Nam volt mese, a…..
Danci is surfing USA reklám 2007.09.01 05:04:00
Most vettem egy Bose QuietComfort2 típusú fejhallgatót. Hát aki ismeri ezt az oldalamat az tudja: a jó hangzás a mindenem. Na a lényeg hogy nem tudom magamban tartani, hogy most éppen sokszoros orgazmust élek át. Nem is tudom mihez kéne hasonlítani... Talán mint amikor átülök a…..
Danci is surfing USA Niagara 2007.08.23 22:30:00
Na a történet úgy nézett ki, hogy tegnap 00.30 körül elindultunk, én aludtam elötte 3 órát, a többiek nem. Peti indított a vezetéssel. Felmentünk a 495ösön Haverhillbe, és felvettük Balázst, majd vissza ugyanarra, mivel nekünk a 90esen kellett menni, ami meg Framinghamnél…..
  Második napunk Boston környékén az Arboretum lakóparkban… Végre volt időnk kicsit szusszanni. Ágival felfedeztük a lakópark játszóterét, és néhány fotót is csináltunk a helyről. Már megérkzésünkkor feltünt, hogy a lakásban valami penetránsan büdös, bár…..
Meg is volt az alvás. Nem volt annyira szörnyű a matrac, mint gondoltam, és ezt a véleményemet azóta is tartom. Reggel jött értünk a csaj, és elvitt minket egy busz “pályaudvarra”. Inkább a helyközi megálló elnevezés illene rá. A csomagokat itt is be kellett csekkolni,…..
petyus blogja terra nován 2007.07.19 18:26:00
ideje írni valamit, több mint egy hetes az utolsó bejegyzés. hiába no, kezdek fáradni...pénteken hétfőn eljött Dani a két Ágival, és négyesben lementünk a tengerpartra, Salisbury Beach-re. gyönyörű idő volt, napoztunk (itt is), sétáltunk a parton, ismerkedtünk a helyi…..
Danci 2007.07.20 02:32:08
Na már többen kérdezték hol is vagyok(unk) pontosan, úgyhogy ezt most egyszer és mindenkorra tisztázzuk:) Már amíg ki nem rúgnak innen...Tehát a pontos cím: 14 Temple street apt#E307, Framingham MA 01702de a guggli örsz-be beírva a jefferson village framingham MA kulcsszavakat hasonló…..
Valahol egy messzi messzi galaxisban Danci úgy döntött meghódítja amerikát. Az ötlet Lengyel kollégától származik, a pénz a szüleimtől, az elhatározás meg saját magamtól. De talán nem is itt kezdődik az érdekes rész, bár volt egy két buktató a becsekkolásig is. Szóval…..
Bár úgy terveztem, hogy az élményeket az elejétől kezdve írom le, most mégis egy aktualitással kezdem. Ma Gino papa, és a híres páros: Ben & Jerry különleges élvezetekben részesítettek. Nem volt olcsó, de megérte:) Úgy is mondhatnám ismét bűnbe estem... A…..
Danci is surfing USA elso bejegyzes 2007.07.08 16:44:00
Na akkor most probalkozom mit lehet es mit nem ezen az oldalon... Eloszoris elnezest az ekezetek hianya miatt... a munkahelyem bufejenek a "penztargeperol" irok. Lassan 10 napja hogy megerkeztunk az USA-ba, ugyhogy elmenybol nincs hiany, csak legyen idom leirni. Na lassuk sikerult e ezt…..