Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anett - Danubius Health Spa Resort Bük

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valami, hát a Törzsvendég Parti egy olyan esemény, ahol kivétel nélkül mindig történik valami! Rendszerint augusztus végére időzítjük, úgyhogy már rég neki is álltunk a szervezésének, reméljük, idén is hasonlóan vicces lesz, mint az előző években. Ilyenkor egy nagy,…..
Egy jó szállodás mindig mindenben igyekszik a vendég segítségére lenni, ez a szakmánk és ezt szeretjük benne. De azért előfordulnak néha olyan különleges, mondhatnám azt is, hogy bizarr kérések, amiken bizony még mi is, tapasztalt szállodások is elcsodálkozunk. A kollégák…..
Ha a szállodaszobák mesélni tudnának... Ami azt illeti, ha a szobák nem is, a dolgok, amiket vendégek ottfelejtenek, sokszor igen-igen beszédesek. Csináltam egy kis összesítést saját történetekből és sok más kolléga elmondásai alapján vicces, érdekes, néha bizarr tárgyakról,…..
Örülök neki, hogy így beindult a blog. Nemrég egy bejegyzéssel olvasói csúcsot döntöttünk. Köszönjük ezúton is az olvasóknak a hűséget! Én pedig külön köszönöm azt, hogy mióta írjuk a blogot, nyitottabbá váltam mindenre, ami körülöttem történik, olyan apróságokra…..
Egyik kolléganőm írta meg nekem az alábbi tanulságos történetet.Anett“Egy szép tavaszi hétvégén egy szerelmespár, egy csinos fiatal nő és egy jóképű férfi ellátogattak egyik wellness szállodánkba. Nincs ebben semmi különös, hiszen ilyesmi minden héten megtörténik. A…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én egyszerűen imádom az esküvőket, különösen, ha itt, a mi hotelünkben rendezik meg őket. Ilyenkor tényleg mindig történik valami, amire később jólesik visszaemlékezni… Ezek közé tartozik az esküvői torta esete is, ami először…..
A múltkor ott fejeztem be, hogy Mr. Tapír (aki persze csak tolmács híján, kitűzőjének köszönhetően kapta meg a cuki ormányos nevét, a könnyebb beazonosítás végett) sokatmondóan nyújtotta át nekem névjegykártyáját, melyen első ránézésre is több titulus szerepelt, mint…..
Tegnapelőtt jól itthagytam az olvasókat, mert éppen három perc alatt meg kellett volna tanulnom kínaiul (bár mint tudjuk, a szállodások számára nincs lehetetlen…) :). A busz és az idegenvezető elviharzott és itthagyott minket a huszonöt kedves, kínai üzletemberrel, tolmács…..
Csak néhány percem van bloggolni ma, mert az élet megint ellátott minket kalandokkal… ugyanakkor a szókeresőket ezúttal sem akarom játék nélkül hagyni, ezért gyorsan leírom mi a helyzet nálunk, és egy nyerő szót is elrejtek benne.Amikor megtudtuk, hogy egy kínai csoport…..
Kedves Olvasók!Anett vagyok, a bükfürdői Danubius Health Spa Resort Bük vendégszolgálati menedzsere. Kollégáimmal (akik közül sokan egyben barátaim is) már régóta gondolkoztunk azon, hogyan oszthatnánk meg másokkal azt a rengeteg kedves történetet, ami nap mint nap megesik…..
Máris egy fantasztikus hír: a blog ötletét annyira komolyan vették a menedzsmentben, hogy egy igazi kincskereső nyereményjátékot is kapcsoltak hozzá, ami reméljük még több olvasót csalogat majd ide!A játék menete egyszerű:Minden olyan bejegyzésben, aminek a címe alatt - mint…..
Furcsa lények vagyunk mi, szállodások, bizonyos fokú megszállottság elengedhetetlen a munkánkhoz, hiszen akkor dolgozunk, amikor mások pihenni szeretnének, és azon dolgozunk, hogy ez minél tökéletesebbre sikeredjen. Persze olykor-olykor előfordul az is, hogy valaki nemcsak pihenni…..