Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dörzsi

33 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre többször hall az ember hajmeresztő vádakat a liberális oldal részéről. Nem is furcsa, hiszen a médián keresztül óriási nyomást tudnak gyakorolni a lakosságra, a népre! Hiszen a sajtó teljes egészében a birtokukban van, úgy forgatják a híreket, álhíreket,…..
Dörzsi blogja Miért van? 2011.08.30 22:54:04
Megtörtént a kormány váltás. Eltelt egy év. Több minden változott ez idő alatt, és vannak tervek, amikből néha kiszivárogtatnak információkat. Had csemegézzenek az emberek. Mennek a találgatások, barátkoznak az emberek a tervekkel, vagy elrettennek tőlük. A kétharmados…..
Így augusztus utolsó napjaiban, szinte elviselhetetlen melegben egy kicsit nehezebben forog az agy, lelassulnak a mozdulatok, és azon kapja magát az ember, hogy eszébe jut, miféle folyamatok mennek végbe a világban, hogyan alakul át a természet, hogyan lesz egyre elviselhetetlenebbé a…..
Húsz év telt el az életünkből az úgynevezett rendszerváltás óta. Az eltelt idő csak annyira volt elég, hogy mostanra már a legoptimistább és bizakodóbb emberek is leszámoltak mindenféle illúzióval. Minden generációnak szembe kell nézni a valósággal. Az időseknek a…..
Dörzsi blogja stolandrás 2011.08.23 22:05:36
A Tiszaeszlári per / Aki még nem olvasta, feltétlenül tegye meg! Nagyon tanulságos és ijesztően félelmetes is egyben. / jut eszembe erről a cirkuszról. Sokáig reménykedtem, hogy majd példás büntetést kap ez a disznó, a tettével arányosat. Mint visszaeső, meg is érdemelné! Na,…..
Hónapok óta nem írtam, nem mintha nem lenne miről. Az a helyzet, hogy kicsit elkedvetlenedtem. Az általam szerkesztett „újság” is szünetel. Erőgyűjtés folyik….  Egy két dolog jut eszembe, és máris az az érzésem, hogy nincs értelme a szónak, és értelmetlen…..
Dörzsi blogja Ezt is megértük! 2010.05.30 17:55:01
Szabad az országház tere! Bármikor, bárki arra sétálhat, nyugdíjas, fiatal, családok kisgyermekkel! És nem zaklatja őket rohamrendőr, akinek más, komolyabb dolgokkal kell majd foglalkoznia! Például visszaszorítani a "megélhetési" bűnözést! Szerencsénk van! Jelenleg…..
Hihetetlennek tűnik, de tíz év telt el a „szörnyű” tragédia óta. Mintha csak tegnap történt volna. Még nem mentem haza a munkahelyemről. Egyszer csak megcsörrent a telefon. Egy kollégám hívott fel otthonról, nézte a tv-t, és szinte kiabálva mondta, hogy mi történik a…..
Magyarországnak nem kell szinte semmit sem tennie, máris támadások kereszttűzébe kerül! Pedig csak annyit szeretne, mint bármely ország a világon. Saját magának, törvényeket hozni! Senki ellen! Nem teheti meg. Betapasztott szájú disznók röfögnek ellene. Érdekes, hogy a szlovák…..
Eddigi tudásunk szerint három fiatal lány lelte halálát a West Balkán disco-ban. Így is lehet gyilkolni…. Tizenévesen egy ember gondolhatja, gondolhatná, hogy minden különösebb kockázat nélkül elmehet szórakozni, hiszen ez életkori sajátosság. Gondolhatná bár ki, hogy a…..
Dörzsi blogja Elmúlt az év… 2010.12.23 22:50:12
Megrágott ez is bennünket, akár az eddigiek. Most is mint annyiszor, megvillant a szemünk előtt egy kis remény, de aztán csak a szokásos duma jött megint: Türelem… türelem…. Eladósodott ország, eladósodott emberek. Türelem… Elodázott számonkérések.…..
Dörzsi blogja Miért nem? 2010.11.26 19:30:00
Lehet, hogy szimplán csak türelmetlen vagyok, és még sokan mások is, hiszen nem sok idő telt el tavasz óta, de valahogy nem nagyon észlelhető a változtatások jelenléte a mindennapokban. Fogalmazhatnék egyszerűbben is, nem történik semmi. Azért tavasszal ennél élénkebb…..
Dörzsi blogja Vörös iszap!!!!! 2010.10.14 09:38:00
 Nagyon sokszor megtörténik az életben, hogy olyan történik, ami addig még sohasem. Nem nagyon lehet rá felkészülni. Mennyire megviselt bennünket a Romániai cián szennyeződés, amikor a Tisza szinte elpusztult. Borzasztó volt. Azóta szerencsésen regenerálta saját magát a…..
A Magyar október is vörös, csak nem a festett lepedőktől mint a volt szovjet, hanem a Magyarok vérétől… A ma embere nem mindig tudja, hogy kire, kikre lehet büszke, és kit kellene megvetnie? Egész évben sok - sok alkalom adódik mifelénk a megemlékezésre, büszkeségre,…..
A minap mondta be valamelyik adón a televízióban a bemondó, természetesen szenvtelen hangon, merev pofával, hogy: Valószínűleg most a napokban fogyott a hazai Magyarság lélekszáma tízmillió alá. Úgy mondta, mintha azt mondta volna, hogy leesett egy szilva a fáról. Pedig nagy…..
Remélem, elkezdte tenni a kormány, amit tennie kell! Persze én itt nem arra gondolok, hogy belőlem milliomost csinálnak öt perc alatt, mint ahogy ezt várja egy két primitív ökör. Akiknek persze a realitás érzékük a nullával egyenlő. Nagyon rövid idő telt el a kormányváltás…..
Dörzsi blogja Hírlap ajánló 2010.07.18 17:32:04
Csak annyi, hogy mindenkinek a figyelmébe szeretném ajánlani a Kárpátia legújabb, júliusi számát! Nagyon érdekes, értékes írásokkal van tele, nagyon sok új ismeretet szerezhetnek azok is belőle, akiknek vannak valóság közeli ismeretei a Magyarság eredetével kapcsolatban.…..
Dörzsi blogja IWIW - röhej! 2010.07.18 16:55:00
Ahogy haladok az életkorban egyre beljebb, egyre ritkábban történik velem hülyeség. Kicsit szégyenkezve be kell vallanom, hogy ezúttal mégis történt. Amikor számító gépet vásároltam, ismerkedtem a használati lehetőségekkel. Szerintem kicsit idős korban kezdtem, de a…..
Dörzsi blogja Veszélyben! 2010.07.15 22:34:25
Azthiszem nem kell senkinek bizonygatnom legalább mostanában, hogy valami nem stimmel szegény szerencsétlen Föld nevű bolygónkkal! Igaz ugyan, hogy szinte semmit sem tehetek a megmentéséért, de minden nap ébresztgetik bennem a lelkiismeret furdalást a médiákban, hogy egy perc nyugalmam…..
Dörzsi blogja A vágy villamosa... 2010.07.08 20:04:00
 Minden reggel monoton, ugyan az, ugyan az. Félig elalélt állapotban lohol az ember a járművek után, vagy eléri, vagy nem. A kőrúti Combino sárga hernyó is egy ilyen remek tákolmány, a liberális városgazdák szeme fénye. Kemény sprint után sikerült felugrani rá. Beleestem a…..
Dörzsi blogja Szegény Buci. 2010.05.31 21:08:00
Amikor egy ország egyik vezető celebje sokadszor bukik el, reméljük, hogy most már végre megkapja megérdemelt büntetését! Igaz, hogy munkáltatója / RTL Klub / a mai napig támogatja, fizeti őt, csak átmenetileg vették le a képernyőről. Nem is tudom miben bíznak? Az…..
Már nagyon sokszor megfogadtam, nem fogok szennylapot a kezembe! Sajnos azonban nem vagyok elég következetes, és olykor hibába esek. Csak egy pillanatra tévedt a tekintetem a polcra kihelyezett 168 óra névre hallgató orgánumra, és majdnem szétvetett a méreg. Még meg sem alakult a…..
Dörzsi blogja Szabadidő! 2010.05.24 10:53:23
Ma remélem úgy alakul az időjárás, hogy sikerül a kis postás társasággal kimenni focizni a városligetbe! A múlt heti összejövetelt elmosta az eső. Most sem fogunk napszúrást kapni, de az nem is baj. Nagyon kellemes foci idő van most ebben a pillanatban, csak ne változzon! A…..
Dörzsi blogja Nem kötelező.... 2010.05.24 10:41:59
Biztosan sokan megtapasztaltátok már, ha valaki a közösségért igyekszik tenni valamit, akkor általában a kritikák özönével kerül szembe. Akik legnagyobb pofával támadnak ilyenkor, azoknak annyi eszük, jóakaratuk sincs az esetek többségében, hogy saját magukért tegyenek valamit.…..