Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Statler

192 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, még ilyet sem láttam. A hotel medencéjének szélén egy alig két éves kis szőkeség, úszómellényruhában. Vagyis rajta van egy hátul cippzáras trikó, amibe bele van építve a pufi úszómellény. Na, így könnyű...A napozóágyak közötti asztalkákhoz egy kis tábla van…..
Az elmúlt hétvégén elmentem megnézni a kiállítást, amit már korábban ajánlottam itt az olvasóknak. A Hölgyek palettával címet viselő kiállítás egy magángyűjteményből készült válogatást mutat be, nőnemű festők képeit, az időhatár pedig 1895-1950. A korábbiakban…..
A Népszabadság híradása:Elhunyt 98 évesen Louise Bourgeois francia születésű amerikai szobrásznő, aki pókszobrairól, valamint a nők szexualitással és szüléssel kapcsolatos legmélyebb érzelmeit bemutató alkotásairól vált ismertté, és akit a kortárs szobrászat legnagyobbjai…..
zúgaWolga HúsVÉT 2010.04.04 22:03:00
Áldott húsvétot mindenkinek, és sok locsolót holnapra annak, akit illet. A fiúk már készültek, tudnak verset is. Hús-vét, vagyis hús nélkül. Idén a nagyböjt nekem hús nélkül telt. Azt hittem nehéz lesz, és tulajdonképpen könnyű volt, csak néhány alkalommal…..
Ma, március 24-én van az Ada Lovelace Nap, ami egy új kezdeményezés arra, hogy láthatóvá és ismertté tegyen olyan nőket, akik a tudomány és a technológia területén alkottak maradandót. Én is csatlakozom a kezdeményezéshez, és mivel szerintem magát a névadót sem sokan ismerik,…..
Európai Női Akadémia (ENA) - feminista kerekasztal 2. óra A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség Szervezésében Nők a politikai döntéshozatalban Időpont: 2010. január 30. szombat 16 óra Helyszín: Tranzit Art Cafe, Budapest, Kosztolányi Dezső tér (Bukarest…..
KT Tunstall megmutatja nekünk, mit lehet csinálni élő adásban egy gitárral és egy sampling pedallal. Mókás. :) (És már amúgyis rég volt zene.)..
Tegnap kezdődött és december 10-éig tart. A programok: November 28. Szombat * Nyitónap, beszédek 15:00-16:00 Merlin Színház (Budapest, V. Gerlóczy utca 4.) A nők elleni erőszak helyzete 2009-ben: a résztvevő szervezetek beszámolnak az idei évről; megemlékezés az elmúlt 12 hónap…..
Ki írta ezeket a dalokat? És miért nem felejti el az ember? Bennem főzhetsz-süthetsz-melegíthetsz eleget, Mert a fenekem átengedi a meleget. Ó, ha tudnád az én nevemet: A nevem aluminiumedény. Még egy: Pisilek én ha felkelek, Mert éjjel mindig megtelek, Pisilek délben-délután, És…..
Statler 2009.10.31 13:04:28
@wolga: Hardver problémák adódtak, plusz kiégés, meg ilyesmik... És te mért nem írsz? :)
A Szivárvány Misszió nyilatkozataA Meleg Méltóság Menet megemlékezés az éppen 40 éve a New York-i Stonewall Inn melegbár transzvesztita és meleg vendégeinek tettéről, amikor is megelégelték a rendőrség zaklatását, és fellázadtak ellenük. Másfelől a szexuális orientáció…..
Továbbra is válság van, blogírási is, úgyhogy csak a sajtószemlélőt játszom.Itt van nektek egy halott és egy élő érdekes nő, előbbi, Eunice Kennedy Shriver ugyan kevésbé híres, mint családja férfi tagjai, viszont velük ellentétben sokáig élt és sokat tett sok értelmi…..
Bécsi Lét Százból... - ja... 2009.08.17 09:01:00
A hétvége abszolút említésre méltó ismereteket hozott, de mivel a blogíró magánélete maximum mint a mogyoró, nyomokban fellelhető, egyelőre csak ezt a videót tudom idetenni. ..
Vannak a kétfürdőruhások. Pontosabban ők vannak többen. A következőképpen megy ez: napozás a vízparton, s amikor már túl meleg van, be a vízbe. Rövidebb-hosszabb úszás után aztán törölközővel elvonulnak a kis faépületbe, ahol átöltöznek a száraz fürdőruhába, mely az…..
Statler 2009.08.11 15:02:26
Az előző borzasztó zene ellensúlyozására gondoltam, beteszek valami jót, 1966-ból.Van, aki csak az Atlantis című számát ismeri, én szeretem ezt is, de akit érdekel egy női verzió is, ötletes és kissé pszichedelikus klippel,  nézze meg Julie Driscoll…..
Az ÉS legutóbbi számában két érdekes írás is található prostitúció témában. Az egyik Betlen Annáé a MONA konferenciája kapcsán felélénkült prostitúció-vitára (vagyis inkább néhány publicisztikára) reagál, az önkéntesség-kényszerítés vitára, íme egy részlet (az…..
Tiltott szavak honatyák 2009.07.08 08:17:00
Na melyik az a lista, amelyben Lesotho, Kirgizisztán, Uganda, Kuba, valamint Trinidad és Tobago is megelőz minket? (Többek között Írországról, Hollandiáról, és Svédországról már nem is beszélve.) Igen, (Ön jól tippelt) a nők aránya a parlamentben. Mint ahogy azt kitűnő…..
Statler 2009.07.22 12:41:43
Legújabb előfordulása:
www.bruxinfo.hu/index.php?lap=dokument/dokument&dok_id=25996
Külön vicces, h a honatyák szó használata utáni részben szinte csak női képviselőkről esik szó. :D
Igen, nagyon elmaradtunk a blogírással, főleg én, utoljára május elején dugtam ide az orrom. Azóta volt németországi tanulmányút, sok munka, könyvhét, fesztiválozás, nyárias tavasz, tavaszias majd őszies nyár, most éppen nyárias nyár. Meg kormányváltás, EP-választás,…..
Még tavasszal, amikor véletlenül hétvégére esett a nyári időjárás, felkerekedtünk Bettyvel, plusz mindkettőnk gyerekével, hogy hajózkázzunk egyet Bécsben. A helyszín az Alte Donau, azaz az "Öreg Duna" volt, ami a Dunának az egyik holtága és a bécsiek előszeretettel…..
Először is szeretnék minden ügynöknek gratulálni, aki nálam sűrűbben ír ide, sajnos nagyon nehezen sikerül nekem kideríteni az útközben olvasókról, mit is olvasnak.A mai nap azonban olyan sokk ért, hogy ezt mindenképp meg kell írnom.Egy ötvenes férfi a kisföldalattin…..
Bécsi Lét Kukucs! 2009.06.26 22:21:35
Vannak még csodák, újra itt. Köszönöm az érdeklődő emaileket és szóbeli rákérdezést - meglátjuk meddig tart a lelkesedésem és főleg: a mondanivalóm. Ez utóbbival lesz talán több gond, mivel az utolsó bejegyzés óta eltelt időben inkább belül éltem.Vicces volt ránézni a…..
Statler 2009.06.30 09:49:39
Anyák napja van, álljon hát itt pár kortárs?, modern? vers anyákról, nem afféle "Orgona ága"-stílusban.Tóth Krisztina: Anyai listaGalambra légpuskával sose lőj.Ne találj halat üres kádban.Süket telefont ne szorongass,fülkében hajnal ötkor sose állj.Ne láss…..
Az UNIFEM-ért Magyar Nemzeti Bizottság, valamint a nők elleni erőszakkal foglalkozó civil szervezetek (NANE, Stop-Férfierőszak, Patent, Női Érdek, Amnesty International) mindenkit szeretettel várnak Zséda és más neves magyar énekesek ingyenes koncertjére 2009. április 25-én 15…..