Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bergluft szakal zsolt

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Normál zárbetét – ide sorolnánk az Elzett 751/757 sorozatot, ami egy sima fogazott kulcsos réz zárbetét, ebből évente még mindig több tízezer darab kerül eladásra. Mindenképpen a Titan K1-es típust is ide sorolnánk, habár ennek már van fúrásvédelme, tehát biztonságosabb. Az a közös ezekben, hogy…..
Csak nálunk Magyarországon divat, hogy az ajtót legalább öt zárral látjuk el, főzár, felső zár, alsó zár, rászegző zár, és a hatás kedvéért, még egy hevederzárat is felszereltetünk. Mindezek tetejébe az ajtó előtt még egy vasrács is található két különálló zárral. Az, hogy mennyibe kerül, nem…..
Olvasóink közül biztosan jó néhányan megfordultak már különböző hotelekben, szállodákban.  A hotel szobájának ajtaján már nincs kulcsnyílás, nincs több zár rajta, csak egy elektromos szerkezet. Ez az ún. kártya-olvasó, amellyel tudjuk az ajtót nyitni. Ez egy okos kis kütyü, ami strapabíró, át…..
A történet ismerős lehet: John Doe biztonsági ajró vásárlásra adta a fejét, ki is nézett egyet Baumaxban. Az eladó szerint német ajtó annyira kínai volt, hogy se alkatrészt, se importőrt nem találtak hozzá, miután fél éven belül akadni kezdett a zár. Ráadásnak viszont egy…..
WPMaster Üdvözlünk a blog-on! 2017.07.10 23:21:23
Ez az első bejegyzés. Az idők során a következő témákról fogunk nektek írni:      - Webáruház készítés árak, buktatók  - Wordpress optimalizálás  - Webdesign  - Felhasználói élmény  - és még sok más érdekes téma   Addig is nézzétek a főoldalunat: wpmaster.hu HelloSeo..
2017-et írunk, egyelőre a zárak hibernált állapotban alusszák mély álmukat a fa-, fém- és műanyag ajtókban.   De míg mi a mindennapok harcát küzdjük az egyszerűbb zárakkal, ám már látjuk a jövőt, fel vagyunk rá készülve.   Ez egy olyan új dimenzió, amikor nem lesz…..
Hogyan védjük meg otthonunkat a betörőktől, amíg a család önfeledten nyaral? Íme 5 hasznos tipp, amit ha betartasz, megnehezíted a betörők dolgát:   1: Ne posztoljuk ki a Facebookra, hogy mikor megyünk és hová nyaralni! A képeket feltehetjük nyaralás után is. 2: Nézzünk körbe a kertben és amit…..
Zárszerkezet A zárszerkezet egy olyan mechanikus eszköz, amelynek a segítségével a nyílászárókat, ajtókat, ablakokat záródóvá tudjuk tenni. Ennek tekintetében beszélhetünk ajtó- és ablak zárszerkezetekről. Leírása Az ajtózár-szerkezet lehet egy- vagy többpontos. Alkalmazható fa-, fém-, műanyag-,…..
Magyarországon nagyvonalakban mindössze kétfajta betörési módszer létezik, az egyik az ajtóbefeszítés, a másik a zárfeltöréses módszer.   Az ajtóbefeszítés, mint betörési módszer Az ajtóbefeszítés az, amikor egy feszítőszerszámot az ajtótok és az ajtólap közé helyeznek, majd az erőkar…..