Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lámadmirális

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt két év, ismét megpróbáljuk az Indexen kicsit felmérni a magyar gémer szcénát. Aki ezt olvassa, kattintson át, és töltse ki, legyen szíves, a kérdőívet, csak pár klikkolás. Cserébe az eredmény remek gyúanyagot fog majd szolgáltatni a későbbi pc vs. konzol háborúkhoz.…..
Lámadmirális 2012.06.21 04:23:15
@bucbuc: Ugye ezt most nem komolyan mondod?:D Xboxnál ki is kell írni, meg xbox360-nál 2 rétegű dvd, hagyjuk már.
Pc-n simán letölt, crackel (hatalmas tudást igénybe véve) majd játszik. Melyik az egyszerűbb?
IDDQD Húszéves a PC Guru 2012.06.07 11:15:00
1992 júniusában elindult, és azóta kisebb kilengésekkel ugyan, de tartja magát a nyomtatott gamersajtó egyik oszlopa, a PC Guru. Tavaly nagyjából ilyenkor épp arról volt szó, hogy bedől az újság, még mi is vertünk néhány szeget a lap koporsójába, de soha ne tévedjünk kisebbet…..
IDDQD A nap videója 2012.06.06 09:55:07
Agni's Philosophy, nem egy játék, hanem a következő generációs Final Fantasy grafikai motor techdemója, simán az E3 eddigi legnagyobb villanásainak egyike. Úgy öt másodpercenként kéne bevillantani a "realtime, nem render!" feliratot rajta a teljes hatás kedvéért.   ..
Lámadmirális 2012.06.06 21:12:45
@moli: ....
A kérdés nem az volt, hogy hogyan lehet leszedni, meg hogy egyáltalán le lehet, hanem hogy miért.
Az ember azt várná hogy kidobnak egy ilyen videót a netre mindenki lázasan csapkodja a billentyűzetét a videó tartalmáról vitatkozva, nem pedig letiltanak mindent.
Hopp, máris érkezett egy levél tegnapi felhívásunkra, amiben kiadtuk a (kép)vadászati engedélyt magyar otthonokban található játékszobákra. A levél küldője Dewla, a Konnektor videojátékos podcast egyik alkotója, akinek máig lógok egy vendégszerepléssel (és ezennel szentül…..
Lámadmirális 2012.05.22 19:22:24
IDDQD Szereted ha kemény? 2012.05.12 15:14:33
Roppant vicces projektbe futottunk bele a Kickstarteren: a Pwnee Studios nevű New York-i csapat a világ legnehezebb platformjátékát tervezi összehozni, már ha a közösség megtámogatja őket pár zöldhasúval. Aki esetleg nem értene egyet az univerzum ősigazságával, miszerint régen…..
Kár, hogy erről későn értesültünk, mert remek kezdeményezés: egy olyan verseny, ahol a játékosok ténylegesen a játékkal játszva szavaznak. HTML5-alapú a dolog, és a magyar Nemesys Games cég már több platformra is megjelent, Fortix 2 című területfoglaló játéka is…..
Vegyünk egy nagy levegőt, és fogadjuk el: annak ellenére, hogy a blog szerzőinek körében nem volt átütő siker a Minecraft, valami zsenialitás biztos van benne, ha már eurómilliomos lett belőle egy szimpatikus svéd fiatalember.  Azt is megértem, hogy a Lego-gyár úgy működik,…..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
Oké, ez zseniális (több tumblr-oldalon is belefutottam, sajnos az eredeti forrást egyelőre nem tudtam kideríteni.). Adott egy pohár, ami félig tele. Vagy félig üres. Vagy egészen tele van, ha az Obsidian mondja. Vagy a vizet húsz dollárért lehet letölteni dlc-ként, ha a pohár az…..
IDDQD Virítsd a lóvét! 2012.01.17 14:50:50
A lengyel CD Projekt kiadó tavaly decemberben kavart kisebb botrányt azzal, hogy egyesével kereste meg a Witcher 2 torrentes letöltésén kapott júzereket Németországban azzal, hogy legyenek szívesek átnyújtani 911,8 eurót a cégnek a warezolás fájdalmát enyhítendő, vagy…..
IDDQD Gary Oldman elmondja 2012.01.05 18:20:00
Gary Oldman nagyszerű színész, az alábbi videóban épp az egyik közelmúltbéli, fontos szerepéről beszél: ő volt Viktor Reznov a Call of Duty: Black Opsban, illetve a Call of Duty: World at Warban (meg egyébként számos egyéb játékban is hallhattuk, mint a True…..
Folytatjuk a 2011-es évizéit, a legjobb keresőkifejezések után váratlan fordulattal jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos nem foglalkozunk játékokkal napi 8 (10-12-...) órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk alaposabban tudták követni a…..
Ég a pofám rendesen, hogy eddig nem ismertem a videojátékok világának legszórakoztatóbb nyugdíjasát, pedig Old Grandma Hardcore, egy cleavelandi clevelandi néni az unokája segítségével már évek óta űzi az ipart blogon, Twitteren és YouTube-on egyaránt. És tetszőleges…..
Ugyan az előző posztban írtam, de azért külön is megemlítem: meghosszabbítottuk az év utolsó nyereményjátéka, az 576-nyereményjáték határidejét, mert végtelen zsenialitásunkkal sikerült karácsonyra időzítenünk az egészet, amikor kutya sem néz internetet.Még január 4-ig,…..
Bocs a hosszú kihagyásért, van az úgy, hogy annyira felgyűlik a meló, hogy az embernek nincs ideje posztolni, és néha ez egyszerre történik meg a blog összes szerzőjével (kivéve Hancuval, aki az elmúlt két hétben Frisco környékén ette a későn nyaralók keserű kenyerét). El is…..
Hoppá, jól átaludtuk a születésnapunkat. Az úgy volt, hogy tavaly október 4-én ünnepeltük, hogy egyévesek lettünk, mert ekkor született az első poszt a blogban. Aztán később rájöttünk, hogy ez a poszt még csak próbaposzt volt, amin a dizájnt reszelgettük, majd az IDDQD…..
IDDQD A farm, ahol élünk 2011.10.09 10:13:36
A múltkor, az Asteroids-filmnél én már tényleg azt hittem, hogy ennél nagyobb marhaság nem jöhet a videojátékok és Hollywood összeborulásában. És mekkorát tévedtem. Jön ugyanis a Farmville-mozi. Igen, jól olvastad.Ráadásul a Zynga azzal a forgatókönyvíró párossal…..
IDDQD Aki a könyveket szereti 2011.09.26 11:54:00
Rossz ember nem lehet. Ha igaz a mondás, akkor Notadoctoreither annyira nem rossz ember, hogy még nála is kevésbé rossz, az már tuti hazudik. Hősünk az Obliviont nagyon sokszor végigjátszva, az egész világot bebarangolva összegyűjtse az összes könyvet és tekercset, ami csak létezik…..
Filmhősök megragadása néhány színes pontban – láttunk már ilyet Star Wars- és Indiana Jones-szereplőkkel, most újabb pixel artok következnek, amelyek a Gyűrűk Ura-filmek és a Mass Effect-játékok hőseit mutatják be. A pixelartistát Matt Marblónak hívják, New Yorkban élő…..
IDDQD Nyolc biten jön a tél 2011.08.05 08:38:05
Avagy trónok retróharca, George RR Martin klasszikus Final Fantasy-stílusban, természetesen súlyos spoilerekkel az első könyvből (vagy ízlés szerint a sorozat első évadából).   ..
Lámadmirális 2011.08.05 12:04:25
@közösperonos átszállás: @Szellszi: Menjetek már szerkesztőnek:b
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Lámadmirális 2011.08.01 11:44:58
@exonka: Mégis mindenki elfelejtette, pedig szerintem kiemelkedő egy alkotás lett. Na mind1:b
IDDQD Így kell állást keresni 2011.07.29 14:45:23
Erin Michael Vondrak amerikai grafikus úgy gondolta, tutira megy, amikor megpróbált állást szerezni a Valve-nál, és a szokásos önéletrajz-motivációslevél kombót ezzel a videóval toldotta meg:    Most aztán főhet Gabe Newellék feje, mert ha visszadobják, ők lesznek a…..