Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neoncrystaltear

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
neoncrystaltear 2010.07.12 11:08:24
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
neoncrystaltear 2010.07.12 11:00:27
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Snickers ’Ki vagy, ha éhes vagy?!’ A Promócióban az vehet részt, aki regisztrálja magát a www.snickers.hu internetes oldalon, és legalább egy ’Éhes képet’ feltölt a promóciós oldalra; A Promóció 2010. június 17-én  kezdődik és 2010. augusztus…..
neoncrystaltear 2010.07.09 12:43:00
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..
Ma biciklizés közben megálltam egy padnál, és ott üldögélve láttam egy lányt, aki futás után odasétált a park egyik fájához, átölelte, nekitámasztotta a homlokát, és percekig állt így átkarolva a fát. Eddig még nem tapasztaltam ilyen jelenséget, ezért az emberi lélek…..
csox Húsz szál pici csokivirág 2010.02.07 13:54:00
Thank you! - olvasható a Milka legújabb bonbonján egy nagy margaréta fényképével. Ha kibontjuk, pont olyan pralinét találunk, ami a csomagolási képen is látható, egészen pontosan húsz pici, 2,5 centi átmérőjű virágocskát, lilatehenes műanyag kapszliformában. A margaréta-forma…..
neoncrystaltear 2010.05.05 13:40:07
@stuncenpudli: Ezt én is a napokban ismertem meg :D
De a tvben is reklámozzák :)