Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yodaszoda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont egy éve, 2010. július 14-én jelent meg az Egy nap a városban blogon egy hasonló tematikájú poszt, úgy tűnik, minden évben ez a nap olvasztja egybe az izzó Napot a nagyvárosok aszfaltfoltjaival. Úgy értem, ma van gatyarohasztó meleg, na. És bár múlt héten már írtunk röviden…..
yodaszoda 2011.07.14 17:11:50
@gentry: Gratulálok! Nyitott ablak mellett megy a klíma. És a felesleges energiafelhasználás? Az smafu? Végülis nem te fizeted, és egyelőre úgyse látod a káros következményeit, igaz? Be kell állítani, hogy 25 foknál kapcsoljon csak be a klíma, így nem kell folyton ki-be kapcsolgatni és nyitott ablakkal korrigálni.
Subba Keddi jizz 2009.08.18 08:10:00
Milyen gagyi pornócska került elő! Biztos tele van ultra szövegekkel, csak valahogy most nem akartuk leterhelni a lelkünket ekkora szarral. Jóóóóóááááááájj!  ..
Tudta-e Ön, hogy milyen az, amikor az embert egy multi kölcsönzi ki egy multinak, de nem a Barcelona a Machester Unitednek? Ha nem, akkor ismerje meg a szopatások eddig talán ismertelen vállfaját! Az milyen, hogy nemcsak az ember fél fizetését akarják elcsaklizni, hanem lenyúlják a…..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
yodaszoda 2007.09.03 15:56:35
Múlt héten kapott jelentést a Homár egy bizarr hirdetésről, ami az elkerülhetetlen végpusztulás víziójával riogatja az embereket. Csabi fotói szerint azonban a végzet hamarabb érte utol őket, mint számítottak rá: Kedden fotóztam le az Aviva "Holnap is felkel a nap"…..
yodaszoda 2007.09.03 15:45:26
Igen, péntek van. Viszont nyár is, ilyenkor valahogy lassabban rezeg az idiotizmus az interneten. Tessék hát ennyivel beérni. - Én- Légi spagesz- Luxurious taxis- Wiw cameltoe- Lányom, ha ha baja esik a Lamborghinimnek, letöröm a derekad...