Regisztráció Blogot indítok
Adatok
effendi79

0 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Continental hotelből kitiltva és 14 millió dollár vérdíjjal a fején John Wick egyetlen menekvése, hogy a 3. felvonásban még több rosszfiút tesz hidegre és az első előzetes alapján sikerrel...
effendi79 2019.01.18 17:46:44
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Néhány hete már lehetőségem volt egy Yamaha Mate-et kipróbálni. Mivel a Town Mate csak kevés - bár nem lényegtelen - ponton tér el a mezei Mate-től, inkább a képek kedvelőinek fogok most…..
Az Ezek megőrültek az a fajta műsor, amit nem lehet komolyan venni. Hogy a fenébe lehetne egy kifejezetten gagyinak tűnű díszletben készült, a B- és Zs-listás celebek idétlenségén röhögő műsort komolyan venni? Ki az a marha, aki értékek közvetítéséről beszél akkor, amikor…..
effendi79 2015.09.01 14:48:20
@Chief Brody: "Egyikhez sem kell egyetemi professzornak lenni, mégis nagyságrendekkel különböznek a megőrült celebektől"

Így van, különböznek. Az általad felsorolt sorozatokat nemigen lehet összehasonlítani ezzel a celebszívatással, teljesen más típusú műsor.
effendi79 2015.09.01 15:07:24
@teszt123456789:

Ehh, úgy érzem magam, mint az ördög ügyvédje, de ha már ebbe a szerepbe szorultam, akkor tessék :-)

" amire objektíven rá lehet mondani, hogy ez bizony szar. Mint például a zenében kis grófó. Na, ezt a műsort is ide sorolom."

Eddig egyetlen objektív érvet sem hallottam senkitől, csak azt, hogy szar, fos, hányadék, és szánalmas, aki nézi. Ezek nem objektív érvek, hanem fröcsögés, és azt minősíti, aki ezeket idehányja.

"Mint például a zenében kis grófó."
Ebben egyetértünk.

"viszont ha a szekálásomnak köszönhetően belenézel mondjuk a The Wire-be, akkor már megérte"
Bele fogok :-)
effendi79 2015.09.01 15:54:47
@Irbisz: Szóval szerinted akik ilyet néznek, mind degenerált, szánalmas hülyék, és csak azért nézik, mert nem tudják felfogni, hogy szar. Aki normális, az nem néz ilyet. Ez alapján téged határozottan be tudlak kategorizálni, köszönöm, leülhetsz. :-)
Az autósport a hőskorban még a városokban zajlott, de idővel száműződött onnan. Aztán az autósport gondolt egy nagyot, és néha ismét visszaszivárog a lakott területekre, hogy ne kelljen kizarándokolni az épített autodrómokhoz vagy a ralipályák szélére. Hisz nincs annál…..
A Youtube-felhasználók választhatták ki 20 mémmé vált, vicces hirdetés közül az elmúlt 10 év legjobb reklámját. A Webby-díjat végül Lionel Messi és Kobe Bryant világ körüli szelfipárbaja, azaz a Turkish Airlines 2013-as hirdetése nyerte, amit eddig 140,9 millióan…..
Az Oldtimer Premier mérete nagyjából megduplázódott a tavalyihoz képest, ezt már sejtettük a regisztrációk száma alapján, de más ezt élőben megtapasztalni. Délelőtt állítólag az autópályáig állt a sor a Premier Outlettől, annyi autó jött és cipőkanállal kellett…..
effendi79 2015.04.27 12:21:22
@UdjanMineck: Mi az, hogy nem tartanak ki? Elporladnak? Dezintegrálódnak? A 30 éves Sierrádat is kétszer elbontották volna már, ha nem locsolsz bele egy csomó pénzt, hogy használható, és aránylag rozsdamentes legyen. Ha egy mai autót ugyanúgy foggal-körömmel fenntartasz addig, akkor az is autó lesz 30 év múlva. Más kérdés, hogy az anyagilag nem éri meg. Mint -ahogy gyanítom- a Sierrád fenntartása sem.
effendi79 2015.04.27 12:47:56
@Takumi Fujiwara: Értem. És miből gondolod, hogy egy mai Mazda6-os 26 év múlva (csak hogy maradjunk a márkánál)rosszabb állapotban lesz? Mert azért anyagminőségben, megmunkálásban és korrozióvédelemben történt előrelépés az elmúlt 26 évben, vagy nem így gondolod?
effendi79 2015.04.29 11:12:01
@protézisesh: Ez is igaz, de azt a W140-et, amire hivatkozol, 1981-ben(!!!) kezdék el tervezni, és a nyolcvanas évek végén forgalmazni. Tudod mi volt akkor számítógép fronton? Commodore 64. 1981 az első PC megjelenésének éve. Azért valami aprócska fejlődés csak volt elektronika fronton, nem? :-)
Belsőség Heti merítés 2015.04.19 08:56:30
Aranyoskám ...kiakadt a gázbovden. megáll, kiszáll, megnéz. hát... kiderült, hogy nem bírta a drótozott-ragtapasszal előző tulajok valamelyike által készített, innovatívnak innovatív, de szépnek nem mondható rögzítés. fúrás, faragás, menetfúrás és megvan az új…..
Az androidos világ nagyjai közül már  páran letették az asztalra az idei nagy dobásaikat, és a Samsung nagyot durrant "becsszóra, mostantól minden más lesz" csúcstelefonja után most a "kisebbik koreai gyártó" örök pozíciójában ülő LG-n a sor, hogy valami nagyot dobjon - bár a…..
effendi79 2015.04.14 15:02:38
@professional: Az üveg nem való telefonra. Legalábbis a hátuljára. Az meg másért hülyeség.
A műanyag hátlap ha mocskos, két mozdulattal letisztítod. Ha meg karcos/repedt, kidobod, és 2-3 ezresért veszel rá újat.
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
effendi79 2015.03.25 12:31:48
@Agr3ssor:
"A stadionok épülnek, rég elmúlt focilegendák újraéledését szponzoráljuk éveken/évtizedeken át feleslegesen, milliárdokból."

Nem feleslegesen, kurvasok milliárdot el lehet tüntetni ennyi építkezés alatt.
A jó ötlet általában nagyon egyszerű. És szórakoztató. Na, ki csinálja meg idehaza először? Kell hozzá adatátvitelre képes kis kamera, egy RC-pálya és pár számítógép, monitor és jó kormányok, helló. via: oppositelock.jalopnik.com..
A Juha Kallio nevével fémjelzett finn rockmotorsport két remek kis videót tett közzé. Nem kis fába vágták a fejszéjüket, ugyanis egy 12 éve be nem indított Forma-1-es autóba leheltek újfent lelket. Méghozzá nem is akármilyenbe! A Danka-szponzoros Arrows A18 volt az, amely 1997-ben…..
Talán akad még az olvasók között, aki emlékszik a megboldogult nyomtatott Totalcar-magazinra. A kiadvány élt nem egészen két évet, megjelent ötször. Nem nagy truváj, mondanák sokan, de a Totalcar neve jelentett annyit már akkor, hogy amikor kikerült az újság a standokra, a…..
effendi79 2014.09.23 09:26:54
@Csikós Zsolt: Kimaradt az életútból a Motorpressés visszakanyar, talán 2007 táján taálkoztunk ott (a Hajógyári szigeten), akkor minket raktak oda rendszergazdának, Te meg pont akkor mentél el onnan, mikor azt a "kedves" félig német/osztrák nőt tették meg uralkodónak.
Belsőség Heti merítés 2014.09.14 07:49:07
Ezüst nyíl Pontosan olyan, amilyenre számítottam.Szűk, nekem pláné a 196 centimmel, lassú (automata) de nem érdekel. Uras, szép, masszív vas Az érzés? Mesés. Higgadtan, vigyorogva vezet az ember, biztonságérzet, peace, ha meg kell, akkor ez a 150 lovacska jó egy-két…..
Brad O’Neal tizenkét éves korában kezdett arról álmodozni, hogy motorral visz véghez egy bázisugrást. Tisztában volt vele, hogy nem ő lenne az első motoros, aki ejtőernyővel a hátán ugrat bele egy szakadékba, ezért vitt egy csavart a történetbe: sík területen, mindössze egy…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
effendi79 2014.09.04 13:01:42
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
effendi79 2014.08.04 22:35:09
@Rocko-: Mindannyian tudjuk, hogy ez a forintosítás egy olcsó, hatásvadász húzás. Művelik ezt mindenhol, az írott sajtótól kezdve a tévén keresztül a rádióig. Olyan ez, mint az újonnan bevezetett mértékegységek, mint a "félszáz" (AKA: ötven), negyedmillió (250e), vagy a több tucat (ez olyan 20-30 közötti darabszámot jelöl, mert efölött már "majdnem félszáz").
Belsőség Ha lemaradsz, kimaradsz 2014.08.04 14:28:10
Alig pár nappal a rendezvény előtt kezdenek felpörögni a XI. Belsőség-találkozó körüli dolgok. Ez egy pár hasznos infót tartalmazó posztocska, megelőzendő a sok kérdést. Ja, hogy nem tudod, mi ez? Itt elolvashatod, de röviden csak annyit: ez az a hétvége, ahol együtt…..
Belsőség Heti merítés 2014.07.27 09:40:11
Álomautóból használati tárgy Egy osztálytalálkozón derült ki, hogy a lejjebb említett Tamás barátom éppen a Landy-carhoz került szerelőként. Onnantól kezdve ismét összefűződött az életünk, Ő próbált elrettenteni a szerelmemtől, én meg csak bombáztam a…..
effendi79 2014.07.29 00:17:44
@visszakettopadlogaz:
"ha van 3-4-5 gyereked es netan meg lakokocsid is van/hajo/valami amit huzni kell akkor ezt adja ki, mas szoba sem jon.

( az usaban a 3-4 gyerek nem szamit soknak, egy lakokocsi $4-5ezer es kell kirandulashoz mert nagyok a tavolsagok, egy kishajo ( hawaiian style open boat pl) szepet kapsz $2-4ert - egyhavi atlag fizetes meg $4k, szoval ezek teljessen atlag igenyek, hetkoznapi a pelda )"

Mert ahova nyaralni mennek, ott nincsenek házak? Vagy sátorhely? Itt európában is sokan járnak messzire nyaralni, de a hollandokon kívül senki más nem érzi szükségét annak, hogy maga után húzza a házát. Vagy a hajóját. Vagy a másik autóját.
Fura, hogy ott, ahol a vécépapírt is bérlik, mi a fenéért viszik magukkal az összes ingóságukat egy nyaralásra?

Itt jegyezném meg, hogy Csikósék most mentek nyaralni négyen egy akkora autóval, ami befér ezeknek a csomagtartójába, és még lötyög is. :-)
effendi79 2014.07.29 09:42:42
@visszakettopadlogaz:

"ha a kereseti viszonyokat tekintve ha 40forint lenne egy liter benzin ( atlagkereset MO-n 150.000ft netto ) akkor lenne e ember aki 3 meternel messzebb is kocsival menne e?"

Ez hozzáálállás kérdése, én pl. a cégautó/céges üa. mellett sem ülök autóba, ha nem kell pár km-nél messzebb menni, vagy cipelni, mert szeretek gyalogolni. Kikapcsol, és egészséges. Van, aki meg az utca végére is kocsival megy, mert az autózást magas életszínvonal netovábbjaként éli meg.
Bármi kérdésed van a Totalcar-Hungaroring 5. pályanapjával kapcsolatban, azt tedd fel itt bátran!..
effendi79 2014.06.05 13:16:48
@ommm: Szia! a 4. csoportban vagyok, 11:30-kor van az első jelenésem. Muszáj kimennem 9:30-ra eligazításra? Persze nem féltizenkettőre akarok odaesni, de a két óra malmozás helyett aludhatnék egy kicsit tovább, és még úgyis fél-egy órával előbb odaérnék.
effendi79 2014.06.05 14:15:00
@ommm: oké
Belsőség Heti merítés 2014.05.25 09:38:55
A legjobb kisautó! Soha nem hagyott cserben! Voltam vele Monte Carlo-ban, Olaszországban is többször. Meg lehetett tanulni rajta, hogyan kell kicsi és lassú autóval sportosan vezetni. Georg, az elegáns hódító! Nagy a szélzaj, hiszen nem nagyon áramvonalas, és a motorzaj is…..
Bernie Ecclestone, aki köztudottan nem lelkesedik különösebben az új motorokért, és az egész felfordulásért, amely napjainkban áthatja az egész Forma-1 Cirkuszt, a kudarcba fulladt idei első, Jerez-i teszt után kijelentette, hogy ő megmondta előre, ezekkel az új motorokkal a…..
Új hónap, új 5 perc angol. Immár az ötödik, amiben a Totalcar is szerepel. Ezúttal a magára hagyott katalán oválpályáról írt posztunkat olvashatja újra angolul offline az, aki beruház a márciusi számra. A lapban szó van még filmről, zenéről, kütyükről, receptekről, na meg…..
Belsőség Heti merítés 2014.02.09 09:16:46
Zörög, morog, lelke van. De mindent kibír A dolog úgy kezdődött, hogy kitaláltunk, indulunk a Bamakón. Oda Toyota kell és régi. Így lett ő, az egykori dán katonai mentő. Hihetetlen, hogy mit tud! Szeretnivalo kabrió Miután a Totalcaron olvastam egy tesztet az 1000-es motorú…..