Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavaszi fingok érkeznek a széllel

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2011.01.21 13:23:27
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
Metszően okos nőként és hihetetlen ironikus humorral megáldott Anitaként is egyet kell értenem a levél írójával, szívből gyűlölöm az ilyen őszintétlen helyzeteket.A kép innenSziasztok, én két történettel mutatnék be egy számomra mindennapos jelenséget, ami nem biztos, hogy…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.11.08 10:08:35
Hiába vártad mégsem vetíti nálatok a közeli mozi a Fűrész 3D-t? Ennek egyik oka az lehet, hogy pár napja a tisztelt Korhatár Bizottság úgy döntött, hogy az V-ös kategóriába sorolja a horror franchise utolsó részét (ide kattintva olvasható el a besorolási szempontrendszer). A…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.10.31 21:47:46
Roland Emmerich nagyon tudja, hogy miképp kell egy hatalmas várost leamortizálni, híres épületeket elpusztítani (ki büszkélkedhet azzal, hogy kétszer is elpusztíthatta a Fehér Házat?) és rutinja van a világ megtépázásában is. A sváb Spielbergnek nevezett rendező legutóbbi…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.10.30 18:15:46
@efes: ha már nem láttad a stalkert, olvass utána, miről szól, mielőtt hülyeségeket kezdesz írogatni.
ennyi erőből lehetne a fenti stephen king-remake is, ott volt egy dead zone.
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.10.24 21:10:05
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.10.22 08:32:18
Christian Bale A gépész (The Machinist) kedvéért rendesen lefogyott, úgy nézett ki, mint egy élőholt. Egy évre rá azonban már Batmanként rúgta szét Gotham bűnözőinek a valagát, a szerep kedvéért újra formába hozta magát. A színész most ismét hasonló bravúrt hajt végre, a…..
A cikk első része itt található.John Wayne egy lövésétől is esett össze több indián, de ő olykor még ikonként is sebezhető volt. A ’80-as évek akcióhőseinek fizikai épségéért már nem kellett aggódni. Ahogy szigorú arccal, mordállyal a kezükben álltak,…..
Jó film vagy gyerekes idétlenkedés? Mire tanítja a gyerekeket és miért rosszabb, mint a Huckleberry Finn? Gyöngyszemre bukkantunk, három elismert filmkritikus beszélget a Jedi visszatér bemutatója után a filmről...
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.09.18 13:41:04
A Predator után az Alien is kap egy újabb filmet, a savas vérű űrlényt Ridley Scott, az első rész rendezője fogja elhozni ismét a mozikba, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvön legutóbb a Lost egyik atyja, Damon Lindelof dolgozott és tudni lehet, hogy a sztori az első felvonás előtt…..
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.09.03 18:49:52
Azt láthatjuk, ahogy Darth Vader a saját oldalára akarja csábítani fiát. Közben Luke elkészíti első fénykardját, így óriási lépést tesz afelé, hogy Jedivé váljon. A jelenetet a Star Wars Celebration V (ünnepeljük a filmsorozatot, öt) nevű eseményen mutatták be, itt…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.08.17 02:27:26
Amikor a nálunk szerencsésebb(?) országokban augusztus 27-én bemutatják az Avatar bővített változatát, 9 perccel lesz hosszabb a korábbi verziónál - többek között a sokak által várt Na'vi szexjelenettel, amiről mindeki beszél már egy ideje. Bár korábban  azt írtuk nem…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.08.13 17:56:55
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.08.13 02:06:08
Kispál, először, másodszor, és…Tizenhat múltam épp, nem mondom mikor, nyilván nem tegnap volt. Ültünk a lebulizott lakásban a barátnőmnél, Julinál, velünk volt egy svéd is. Igazi pasi, már vagy húsz éves is volt, és már csak látszatra sem olyan macskajancsi, mint…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.08.09 00:57:36
Hamarosan itt a The Expendables című film bemutatója, amiről nagyjából elég annyit tudni, hogy összegyűjtötték benne az összes, egykor szebb napokat látott akcióhőst. Stallone mellett olyan filmtörténeti nagyságok szerepelnek benne, mint Dolph Lundgren, Bruce Willis,…..
Ugye megvan az, amikor Szekeres Imi kapatosnak tűnő állapotban átadja a Gripeneket?Most a NolTotónak köszönhetően Szekér megmagyarázza az incidenst (0:22-től)!!Nem, nem volt részeg (khmm) csupán a mínusz 15 fok és a dermesztő szél az oka, amely a pusztában ide-oda dobálta az…..
Filmdroid Visszatér a Looney Tunes 2010.08.02 10:32:00
A Warner újra visszahozza a Looney Tunes-t, a stúdió három mozis alkotás előtt fog bemutatni egy-egy rövidebb animációs filmet, majd ősszel 26, egyenként fél órás teljesen új epizódot adna le a Carton Network csatorna. Az első rövidfilmet a Cats and Dogs folytatása előtt…..
SF.blog Készül a Holló remake 2010.07.28 14:00:00
Az utóbbi időben egyre divatosabb, hogy a sikeres filmeket, sorozatokat felújíják. Ez az "új" őrület elérte a Holló című filmet is. A hangulatot, ami körüllengi a régi változatot, a remake nem tartalmazhatja, reméljük felkészültek erre és így is nagyot fognak alkotni.…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.07.28 23:43:41
Pénteken nem a szokásos útvonalon, a szokásos piros 7-es busszal mentem haza, pedig akár szemtanú is lehettem volna ... A szörnyű eset: "2010. július 23-án 14 óra 20 perc körüli időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 2 járőre a…..
Van bennem némi félelem a mozikkal kapcsolatban, nem tehetek róla, aggódós típus vagyok. Gyerekkorom óta nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy lassan elfogy minden ötlet, nem tudnak már mit mondani nekünk, eltűnik az eredetiség a vetítővászonról. Ha jobban meggondoljátok, ez a…..
Kellett nekünk múltkor rinyálni, avagy a baj mindig csőstől jön. A sanghaji világkiállítás magyar története röviden: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Ám ez még mind…..
tavaszi fingok érkeznek a széllel 2010.07.19 11:03:28