Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shawshank

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, túlzás valahol, de a The Gifted egy olyan Marvel-sorozat, amiben mutánsokat üldöznek, szóval az X-Men-sorozat oszt kalap. Mivel a Fox, mármint az amerikai, úgy ragaszkodik ehhez az utolsó, még nem a Disney fennhatósága alatt álló joghoz, mint én a Liverpoolhoz, még akkor is…..
shawshank 2017.10.24 22:14:43
@szociál: A tv kapcsolót ismered?
  Vannak ikonikus, megkerülhetetlen műsortípusok a tévében, olyanok, amikkel elméletileg nem lehet tévedni. Ilyenek a tehetségkutatók és a valóságshow-k, amik, ha nem égeted ki a formátumot idő előtt, megbízhatóan hozzák a célcsoportot, és ha abszolút nézőszámban nem is, de arányaiban a nézettségi…..
Ez a célja a Magyar Turisztikai Ügynökségnek a Sopron környéki desztinációfejlesztéssel is, olyan élménypontokat fejleszteni a következő években, ahol minél több magyar és akár külföldi turista is válassza ezt a helyszínt. A fenti mondat csak egy abból a tucatnyi sután összevágott lózungból amit…..
shawshank 2017.08.07 23:19:37
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
  Visszaszáll a reggeli tévés magazinműsor-bizniszbe az RTL Klub, és hosszú szünet után, húsvét hétfőn indítja el a hétköznaponként 7:15-től jelentkező Reggelit, ami egyébként a csatorna egyik legelső műsora volt a Híradó mellett, és 2011-es megszűnéséig olyan műsorvezetői, oppardon, házigazdái…..
shawshank 2017.04.12 15:49:23
@Nem Penny hajója: Ott az IS a fontos szerintem...
Ha felkeltette az érdeklődését a fenti galérie, esetleg ez a poszt, vagy akár ez a hogyvolt, akkor tessék, itt a magyar szociótrash, a Pumpedék első két része, még csak tévé sem kell hozzá. Nem egészen egy óra a két rész, jó szórakozást hozzá!..
shawshank 2017.03.21 15:06:55
@Bálint Bátori: Az irónia mond valamit?
shawshank 2017.03.21 15:08:31
@penumbra1984: Szar lehet az életed...
Úgy tűnik, reggeli posztunk, és maga az a tény, hogy Sváby András műsora az atv-n megverte a TV2 aktuális műsorát, annyira felbőszítette Dirk Gerkenst, hogy Sváby András nyilvános Facebook-oldalán, a posztunk megosztása alatti kommentekben kezdett el emberkedni. Ez persze egy vezérigazgatótól már…..
Pofám leszakad, szavam bennszakad attól, amit a Karc FM, pontosabban a március 3-án adásba került Paláver című műsoruk, és annak házigazdája, a klasszikus magyar televíziózás egyik ikonikus arca, a bajszáról (is) ismert Papp Endre produkált egy betelefonáló hathatós közreműködésével. Egy olvasónk…..
Úgy tudjuk, hogy Kunfalvi Nóra, a TV2 Tények című műsorának lejárató riportjait összerakó egykori Hír TV-s és 888.hu-s újságíró már nincs a csatornánál. Azt nem tudni, hogy magától ment-e, vagy kirúgták, mindenesetre legutóbb a Mokka felelős szerkesztője volt. Kunfalvit a TV2 hírigazgatója,…..
Az előző 10-es kapcsán elhangzottakat nem ragoznám tovább, következzen a folytatás, de a biztonság kedvéért álljon itt még egyszer a lista vezérlő elvévé vált gondolat: "Mert nem az a lényeg, hogy hány százezer ember szórakozott jól a filmeken, és hoztak sokszázmilliós bevételt az alkotóknak.-…..
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
shawshank 2016.12.19 14:42:14
@zsoltix: Pont ez a lényeg. A kutya nem fog utána menni, honnan származik az összeg és hogy egyáltalán igaz-e.
De már az orbán fóbiás anyám is a 4 millás Olgáról hablatyolt tegnap este...
shawshank 2016.12.19 14:54:23
@Legeslegalja: Amikor a legtöbb mondat úgy kezdődik, hogy úgy tudjuk, vagy belső informátorunk szerint, esetleg más szerint akkor nagyon merész 95% tényről hablatyolnod.
Gondolom a 4 Millió is pont a 5% nem tényhez tartozik. CSak akkor miért pont azt emeli ki az összes szarházi?
shawshank 2016.12.19 16:23:34
@Legeslegalja: Egyrészt nem tudja senki hogy mennyi, csak úgy ez elterjedt. A fenti képeket javaslom értő áttanulmányozásra. Pár példaként segítek:
"Nem hozta a nézettséget a havi 4 millióért váltó Kálmán Olga" Még arra sem vették a fáradtságot hogy kérdőjelet tegyenek a végére. Így mondjuk lehetne perelni persze, de a cikkben már nagyon konkrét információval szolgálnak a 4 millióról. A HÍREK szerint. Befosok a tényközlés eme magasiskolájától...
Még itt: "nem hozta a nézettséget." Mihez képest? Mi volt az elvárás? Mit kellett volna a már amúgy is magas fizetéséért felmutatnia? Ja hogy ez már nem fontos, csak hogy be legyen állítva egy túlfizetett alkalmatlan műsorvezetőnek. Szánalmas.
Konkrét szerződést, vagy az érintettek nyilatkozatát fel tudnád hozni? Vagy csak az úgy hallottuk, hogy állítólag...
És félreértés ne essék, ellenkező irányba is utálom ezt, mikor úgy hoz egy cikket az index, hogy fideszes képviselők mondták, de név nélkül kamerán kívül. Mert ennyi erővel úgy is lehetett, meg nem is.

Az fel sem merülhet, hogy szakmai okai voltak hogy távozik. Elege lett akár abból, hogy már nem kérdezhet be egy kormánypártinak sem, mert a vezetés egy ideje beleszól a munkájába. Á, ez nem lehet. Tuti hogy pénzérves kurva, aki még alkalmatlan is...
Az megint más kérdés, hogy ha átmegy a Hír TV-hez na ott aztán tényleg nem kérdezhet fideszest, mert egy a közelébe nem megy a csatornának. Öntökön rúgás level 42...
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
shawshank 2016.12.14 12:25:55
@Trackers: És kommentelni is csak azért, hogy mindenki tudja milyen hülye vagy...
shawshank 2016.12.14 12:31:32
@brobi: Tehát ha bemutatnak egy komoly kis anyagot, amiben már mozgókép is található, akkor már egy abban megmutatott kép már termékelhelyezés?
Akkor az egész képet ki kellett volna takarniuk, hisz az már maga a reklámja egy fényképésznek...
Jogi végzettséged oszt hol szerezted?
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
shawshank 2016.10.21 10:41:07
@Boka1: Értem én hogy sötét bunkó vagy, de ezt miért hirdeted? Halványlila fogalmad nincs miről beszélsz...
De tényleg: az első perctől az utolsóig tökéletes, úgy ahogy van. A kis falvak Nógrádban, ahol a nép, az istenadta nép bukolikus nyugalomban éli mindennapjait, migráns- és erőszakmentesen, tehát boldogan ugye, de jaj, veszély van, nagy, migránsok jöhetnek, igaz nem a faluba, mert miért pont oda…..
shawshank 2016.09.15 12:53:09
@ciccmen úr: Meséld már el, hogy mennyivel rosszabbak a migráncsok,
mint Breivik,
mint az amstetteni rém,
mint a belgiumban élő magyar aki az egész családját kínozta, megölte, mint
mint Adolf, Stalin, Tito, Kádár, Rákosi, Horthy,
mint Szita Bence gyilkosai,
mint Bándy Kata gyilkosa,
mint az IRA, az ETA és a többi európai terrorista csoport
mint a nemzeti vagyont elherdálók, sikkasztók,
mint még jó néhány rémálom?

Ettől még persze nem lesz az összes európai beteg állat, de ez akkor lehet hogy fennáll a migráncsoknál is?
shawshank 2016.09.15 15:09:51
@ciccmen úr: Eddig nem az volt a baj, hogy a mi mocskunk is túl sok problémát okoz, hanem hogy a akik jönnek az csak mocsok.
És pontosan ez látszik a propagandában is. Összemosni a szezon a fazonnal. Gratulálok jó diák voltál...
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
shawshank 2016.08.25 08:17:12
A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert  Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…..
shawshank 2016.08.24 09:01:17
@belert: Nekem is ez a mondat szúrt szemet. De elmondom: Semennyire.
Így csak azt tudom mondani erre, hogy Muhhahahha!
shawshank 2016.08.24 11:04:21
@Mr.Wario: Podcasten hallgatom, mert reggel nem érek rá, így ez mellé. Lehet hogy a kivágott részekben van a LÉNYEG, de tegnap 4 óra vezetés közben jó ha sikerült két súlyosabb megfogalmazást hallanom. (az egyik az iskolakezdés, hogy az olyan drága, hogy bele lehet rokkani. A másik a TV2 volt, röhögtek valami hibájukon.) BRUTÁLIS függetlenség! Csak így tovább!!!

Persze ha már az érdem hogy nem nyalnak...
Melissa Benoist Texasban született, Coloradoban nőtt fel, és saját bevallása szerint igazi vidéki csaj. A nevét akkor jegyezték meg az emberek, amikor Marley Rose-t alakította a Glee negyedik és ötödik évadában. Pedig nem ez volt az első és egyetlen sorozatszerepe, láthattuk a Homeland, a Férjem…..
Most jött a sajtóközlemény, sírunk: A Sport TV úgy döntött, nem hosszabbítja meg az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) jogait, mert az hosszú évek óta az elvártnál jóval alacsonyabb nézettséget hozott. A csatorna új kalandba vág, a UFC bemutatatásával új tartalmat hoz el exkluzívan…..
shawshank 2016.08.17 13:33:06
Részenként átlagosan 25,1 millióan nézték a Trónok harca hatodik évadát, ami ötmillióval nagyobb szám, mint az előző évi eredmény. És ez csak az HBO saját statisztikája, márpedig ők persze nem számolják bele a torrentezők millióit...
shawshank 2016.07.19 22:00:12