Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HÚÚ

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ügyfelem nem betanult szöveget mondott” - állítja dr. Barcsi István, a negyedrendű vádlott, Cs. István ügyvédje - Tódor János interjúja   - Két hete tart a tárgyalássorozat,  és eddig mintha az ön védence, a negyedrendű vádlott Cs. István lenne a…..
Varánusz Koldusopera 2011.04.08 06:09:00
"S ha fizetett, szóltam a búcsunál:Uram, jöjjön csak el, ha újra áll.S elmúlt egy év, elmúlt a nyár, a télHisz mind igy él, ki bordélyházban él."Orbán Viktor tegnap nagyon szépen beszélt az OECD előtt a magyar gazdaságról. Büszke voltam rá, tényleg. Tudott olyat…..
Az Országgyűlés hivatala úgy értelmezi a végkielégítések 2 millió forint feletti részét sújtó 98 százalékos különadóról szóló törvényt, hogy az nem vonatkozik a parlamenti képviselőkre, mert a munkaviszonyuk speciális, valójában nem foglalkoztatottak, nem állnak…..
HÚÚ 2011.04.05 21:43:57
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
HÚÚ 2011.03.28 15:19:51
@HK417: Lehet hallgatni is, ha valaki ennyire ostoba.
HÚÚ 2011.03.28 15:22:33
Ha Horn Gyula maga a baloldal, akkor Magyarországon baj van. Ha Wittner Mária szavaira a baloldal egyként hördül fel, akkor még nagyobb baj van, mert a baloldal még mindig nem tanulta meg a történelmet, amelyben egyértelmű elem, hogy Horn Gyula pufajkásként szolgálta az 56 utáni megtorlásokat.

Az sem kizárt, hogy ott volt a nyugatinál, ahol a tömegbe lőttek, és az sem, amit párttársa, Ribánszky Róbert mondott róla: "Hogy lehet például egy Horn Gyula most jobboldali? Ô, aki pufajkás volt. Nagyon kegyetlen pufajkás, hisz a pici emberek általában kegyetlenek, hisz megalázottak... Szóval karhatalmista volt, és mivel a bátyját nagyon kegyetlenül gyilkolták meg az ellenforradalmárok, a Gyula nagyon kemény volt. Ő vágott, lőtt, mint a bolond." Az sem kizárt, hogy nem pont ő lőtte agyon hátulról a vak telefonközpontost, nagyapám korábbi segédjét, Walter Jenőt, aki munkából hazamenet már a házuk udvarán botorkált, amikor a pufajkások utána mentek és egy sorozattal leterítették.

(Hasonló eset a gyurcsányi 2006-os mészárláskor történt, amikor gumilövedékkel ugyan, de fehérbotos vak fiatalemberre lőttek...) A Mesterházy-féle MSZP most bocsánatkérést követel ez olyan asszonytól, akit 56 után az Úristen mentett meg az akasztástól, hogy máig emlékeztethessen arra az emberiség elleni bűnre, amelyet a kommunista söpredék követett el a magyarság, Magyarország ellen.

Wittner Mária tehát, nem sértő volt, nem gyűlölködött, hanem tényeket mondott el a Parlamentben. Nincs miért bocsánatot kérnie. Kért-e bocsánatot valaha is a magyar bírói kar, az ügyészek vagy a mindenkori legfőbb ügyész azért a rettenetes bűnért, amelyet elkövetett a magyar "igazságszolgáltatás" 1945-től napjainkig? NEM! Hogyan várhatja el a kisebbségben lévő, a parlamenti munkát (alkotmányozás) bojkottáló, de fizetését felvevő mai utód-söpredék, hogy egy 56-os mártír, elmondott szavai miatt bocsánatot kérjen? Jogilag magát a pártot is be lehetne tiltani, hiszen regnálása alatt folytatta az 1919-től tapasztalt magyarellenes tevékenységet, és ma, politikai niemandként sem tesz mást.

Igen, Horn Gyula nem tud meghalni, mert bűnei nem engedik. Amit a jog nem tett meg, megtette Isten. Kivonta a mindennapi életből, eltiltotta a közügyek gyakorlásától, és bezárta egy intézetbe úgy, hogy ki tudja, ki tudhatja milyen gondolatai vannak, s hogyan szenvedi meg múltját.

Azonban Wittner Mária rámutatott egy valós jelenségre, amelyet ugyan nem is említett, de a kommunista utód-söpredék reagálását kipréselte. És ez a reagálás egyértelmű: Az MSZP máig hű Ságvári Endre terroristához (aki ráadásul spicli is volt), s hű azokhoz az elvekhez és egyénekhez, akik a magyar nemzetre támadta, akik Moszkvát kiszolgálva öltek, lőttek és börtönöztek, ám mindezt a legtermészetesebbnek és jogszerűnek tartották. És kitart amellett az ember mellett is, aki 2006-ban megismételtette a horngyulai pufajkások bosszúját. Magyarul: az MSZP ma is nemzet és erkölcsellenes, pártolja a bűnt, s ha lehetősége volna, megismételné akár az 56 utáni, akár a 2006-os mészárlást.

Wittner Mária még egy dologra rávilágított: - Isten útjai kifürkészhetetlenek. Horn nem tud meghalni, s e fájdalmas tusája a földi élet küszöbén intő példa mindazoknak, akik országvezetőként országvesztővé lettek, lesznek. Intő példa, mert látniuk kell: a büntetést nem lehet elkerülni. Lehet párthű bíróság, párthű ügyészség, lehet összebeszélő és hazudozó tanúk csoportja, lehet bármi, ami felmenti a bűnöst. A büntetés azonban mégsem marad el, mert az nem társadalmi, nem emberi feladat, lehetőség. Wittner Mária tehát csak elmondott valamit, ami tény. Egy feltehetően gyilkos és magyargyűlölő pártvezérről, és mai állapotáról... valamint Isten akaratáról. És aki nem érti, az magára vessen. Hiszen csak az okos ember tanul más kárán, nem a szocialista.
HÚÚ 2011.03.28 15:23:10
Amikor megjön a tavasz, és megjönnek a zöldségek, akkor nem kell túlbonyolítani a tésztákat. Alapanyag, plusz szószanyag, aztán bele a tészta. Így futottam neki a medvehagymás tésztának is.Végre egyszer eljutottam a Mom park ökopiacára, és sok egyéb mellett beszereztem egy…..
Ha valakiben van egy kis jó érzés, lehetőség szerint elkerüli azt a kényes szituációt, hogy papokat, egyházi embereket basztasson Magyarországon. Egyszerűen azért, mert - történelmi távlatban - sajnos túl közeli még az az időszak, amikor nagyon sok kitűnő és ártatlan egyházi…..
Az alkotmányozás folyamatáról már megírtuk és elmondtuk a véleményünket, most essék szó az alkotmányról magáról – vagy legalábbis erről a kócos kis szövegről, amit tervezetként benyújtott a Fidesz és a KDNP. Ezzel a szöveggel az a legfőbb baj, hogy nem…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Ma, pontosabban már tegnap, Makón jártam, egy ottani civil szervezet meghívására. Érdekes kérdéseket – és a program végén még csodaszép makói hagymát is – kaptam, melyek közül most egy olyan felvetéssel foglalkozom, amelyet régebben első hallásra élből el szoktam…..
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
HÚÚ 2011.03.17 08:22:28
@Akitlosz: Nem tudom jártál-e a Lajtán túl, de ott is ugyanez van. Regensburgtól Passauig elég csekély a forgalom, de haladni nem lehet, mert a kamionok ott is kilométereken keresztül előzgetik egymást. Elég lenne, ha a lassúbb visszavenné a sebességet 2 km/órával 10 másodpercre, és az előzés igen gyorsan megtörténne, de nem teszi, csak szájal.
Egy érdekes reklámfilmet mutat ma be a Szívlapát, amely a jól ismert egyszázalékos kampány jegyében készült a Magyarországi Református Egyház (MRE) megbízásából. Ez idáig rendben is van, hiszen minden közhasznú szervezet kampányol azért, hogy az adózók nekik ajánlják fel…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Semmi különös, csak, ami első blikkre eszembe jutott róla. Szokásommal ellentétben vélemény és nem tótumfaktumi képességeim csúcsra járatása. Kezdjük ezzel az egész névbiznisszel. Az első, ami eszembe jutott (és igen, nagyon cinikus gondolat), hogy ha az ellenzék pár…..
HÚÚ 2011.03.10 12:59:48
@Nevem Earl: Bizony jobban tennéd, ha elhagynád az országot, és mondjuk Izraelbe költöznél. Ott nem fogják megkérdezni, miért nem jár a gyerek hittanra. Kérdés nélkül mész a börtönbe.
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
A kormány mostani megoldása arra emlékeztet, mint amikor a régi, hatalmas drog-dealerek le akarnak számolni az új dealerekkel. Amikor a régi maffia harcol az újjal a területért. Amikor a prostituáltak kiutálják a területekről az új lányokat. Szó sincs itt arról, hogy az…..