Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ergo Sum

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut eszünkbe arról, hogy Big Daddy? Adam Sandler? Egy kislány védelmezője a Rapture-ön? Laca? Mindy apja a Kick-Assből? Az összes válasz helyes, de itt a blogon mostantól Albertfalva legjobb hamburgeresére gondoljunk, ami ráadásul budapesti szinten is nagyon megállja a…..
Ergo Sum 2013.09.09 21:48:42
@Pajkos kisdömper: egyszer majd menjetek el a Mekibe, az csak ám az igazi ciriburi, helyenként nonstop!!!!!
Amikor az ember egy visszautasíthatatlan ajánlattal találkozik (legalábbis egy annak tűnővel), akkor arra azt mondjuk ez olyan, mint egy lófej az ágyban. De azért nézzük csak meg miről is van szó, mert sohase higgyünk senkinek, pláne nem politikusoknak…..
Pénzkérdés Kikukázott Brokernet 2013.06.05 09:34:55
Június 1-től QUANTIS néven folytatja tovább tevékenységét a Brokernet. A névváltás érdekessége, hogy a Brokernet Csoport felveszi egyik cégének, a már 2010-ben 100 milliárd forintnál nagyobb vagyont kezelő QUANTIS alapkezelőnek a nevét. Mi vehet rá egy vállalatot arra, hogy…..
Sok a képzett bevándorló, de Németországnak versenyezni kell értük, különben egy évtizeden belül milliós hiány lehet a munkaerőpiacán. Érdekes kutatási eredmény látott nemrég napvilágot Németországban. Két kutatóintézet az országba újonnan bevándorlók képzettségét…..
Ergo Sum 2013.06.03 12:23:10
@vasgyuszi: nem egészen ugyanaz
tudjuk mindketten, mi az a száj
de vajon te tudod-e, mi az a kenter?
komolyan kérdem!
Ergo Sum 2013.06.03 12:33:55
nepszotar.com/?szo=kenterben+veri

Könnyedén, bőven felülmúlja a másikat.

Gyakori hiba: *Kenterbe veri
A kenter angol nyelvből szármaik, jelentése: rövidvágta.
Van hat hiba, amit a masszőrök gyakran elkövetnek.Nem egyszerre mindet, csak egyet-kettőt, de egy is elég ahhoz, hogy a büdös életben ne akarjak visszamenni hozzájuk.Márpedig a drága hölgyek közül az okosabbak pontosan tudják, hogy csakis a visszatérő vendégekből tudnak…..
Ergo Sum 2013.01.19 10:42:22
@wowerman: Akkor nagyon úgy tűnik, hogy neked mindegy miért, csak vitázzon vagy foglalkozzon veled valaki. Örülj, megkaptad!

Mivel nyilván az életben nem jártál még masszázson, ezért csak hogy tudd: sokan az erotikamentes masszázs közben is felizgulnak vagy elélveznek. Akkor is, ha a nemi szerveiket meg sem közelíti a masszőr.
Te is így lennél, kis kiéhezett okostojás, ha egyszer egy nő megérintene!
Ergo Sum 2013.01.22 10:45:09
@wowerman: Figyelj ide, kiscsákó!
Ezt a blogot 18 éven felüliek látogathatják.
Az pedig hogy ki kezdte, az óvoda középső csoportjában szokott fontos lenni.
Elhiszen hogy párod sokat ér hozzád, nyilván együtt pipikéltek, te néha meghúzod a haját, ő meg hozzádvágja az építőkockát.
A beszólásaidból ez a szellemi színvonal jön le.
A szánalmas észosztásnál már is tisztességesebb lenne, ha csendben kurvázni járnál, úgy legalább nem rongálnál semmit.

Én masszőrként annyiban vagyok érintett, hogy írhatnék néhány érdekes sztorit, ami velem vagy kollégákkal esett meg, de a hozzád hasonló nyomoroncok miatt inkább nem strapálom magam, te úgysem jutsz a kurvázásnál meg az erotikánál messzebb.
Kurvázni nyilván gyáva vagy, az erotika meg csak a vágyaidban szerepel, ezért jársz ide meg máshova trollkodni.
Elég csak belenézni a több száz beszólásodba.
Ha normális lenne a szexuális életed, elő sem fordulnál a blogokon.
Ergo Sum 2013.01.23 17:17:52
@wowerman: nem a többmillió, csak az néhány szerencsétlen, aki "irtani akarja az idiótákat". Szerencsére kevesen vagytok.
Szánjuk-bánjuk, hogy ilyen régen írtunk. Ám mielőtt haragotok hullámai összecsapnának a fejünk felett, olvassatok tovább. Ha ezt megteszitek, találtok egy ínycsiklandó sertéshúsból készült étket, melyet nagy örömmel ajánlok Nektek elkészítésre, és…..
Ergo Sum 2013.01.21 00:07:47
@Fodri: kösz. Én is megmosom alaposan, folyóvíz alatt, de kockázás ELŐTT, hogy ne fertőzzem a kést és a deszkát.
Azt hittem, az áztatásnak van valami más szerepe.
Épp Justin Bieber popénekes fehér, út mentén parkoló Ferrarijáról készített képet egy paparazzi Los Angelesben, amikor egy autó elgázolta, nyilatkozta a rendőrség a Sepulveda Boulevardon történt esetről. A meg nem nevezett fotóst akkor ütötték el, amikor a munkája…..