Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiterCica

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen kérték már, hogy írjak a svédországi megélhetésről, arról hogy mennyi pénzből lehet megélni, mennyit lehet félretenni. Ezt érthető okokból nem szeretném pontosan számszerűsíteni, de az alábbiak alapján azért lehet némi képet alkotni. A számok persze nagyban függnek a körülményektől:…..
A Dagens Nyheter ugyanis az, egy liberális napilap, és kurvára nem haditudósító, ahogy a kormánymédia egyik alappillére, Orbán Viktor Nemzeti Sport mellett kedvenc napilapja állítja. Pedig nem szégyen a Google használata, ha már a Dagens láttán nem szólalt meg a vészcsengő, igaz, amilyen időket…..
LiterCica 2018.03.26 14:52:14
@Andoron: Vet du, vem som hade skrämt dem? :-)
A Nyomtalanul után megérkezett Jussi-Adler Olsen könyvsorozatának második filmadaptációja Mikkel Nørgaard rendezésében. A skandinávok még mindig nagyon tudják hogy kell krimit csinálni. Nincs megalkuvás csak kőkemény leszámolás. Kritika. Sokáig azt hittem, hogy nem áll hozzám…..
LiterCica 2015.03.22 10:42:53
A Viasat ezen a héten, pontosabban 22-én kezdi el vetíteni a The Bridge című kiváló svéd-dán krimit, de nem úgy, ahogy azt eddig megszokhattuk, azaz a tévében, este nyolckor, hanem a kor szellemének megfelelően a Viasat Play nevű szolgáltatásukon keresztül, online. Furcsa döntés,…..
LiterCica 2012.08.21 11:08:53
A házelnöknek elege van már abból, hogy mindenki kövérezi. Augusztustól Slank lesz. "Ötvenhárom évig tűrtem, hogy a vezetéknevemen csúfoljanak, és nem beletörődve, hogy nomen est omen, idáig tartottam a versenysúlyomat. De most betelt a pohár!" - sommázta így döntésének…..
LiterCica 2012.07.31 23:47:20
A cateringszolgáltatás kimaradása után több légitársaság az ételek mellett a stewardesseket is kénytelen volt Katarból vagy Dubajból hozatni egyes járataira. Emiatt történhetett meg az is, hogy többen felismerték a burkában teát felszolgáló Horváth Évát is a Lufthansa…..
LiterCica 2012.07.17 09:10:34
Miközben Brian May és Roger Taylor a teljes Queen legendát kockára téve, valamint önmagukat picit lejáratva Adam Lambert-tel bohóckodnak, addig a semmiből jött egy hír, miszerint Freddie Mercury és Montserrat Cabelle 1987-es duettalbuma, a Barcelona kap egy újrakiadást. Nyilván, ha…..
Hende Csaba honvédelmi miniszter április 7-én személyesen indította útnak Várpalotáról a skandináv portyára induló, onnan a tervek szerint decemberben visszaérkező, két főt: - Csepin Pétert, a Bakonyi Poroszkálók elnökét, önkéntes tartalékos katonát, hagyományőrző…..
LiterCica 2012.07.05 15:26:57
Itt vannak képek a lovakról:
nwt.se/dalsland/article1131825.ece
nwt.se/dalsland/article1132533.ece

Nincsenek elhízva az biztos, de én nem vagyok szakértô.

Azt is írják, hogy a lovak attól még a rendôröknél maradtak és a megyei ökormányzat (Länstyrelsen) dönt várhatóan két héten belül a sorsukról. A lehetséges variációk között szerepel a lovak eladása, elajándékozása sôt elaltatása is.
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
  Poznanban, a horvát – ír meccs előtt, alatt és után két horvát szurkolónő közterületen gusztustalankodott. A nyílt utcán, majd a stadionban is csöcst villantott a korábbi kormánypárt, a kereszténydemokrata HDZ (Hrvatska Demokratska Zajednica - Horvát Demokratikus…..
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
    A francia Vogue nyári, összevont számában szépeleg Natasha Poly modell. A rajta lévő ruha csak látszat. Mario Sorrento fotózta, a produkciót pedig maga a főszerkesztő, Emmanuelle Alt rakta össze. Valentino, John Galliano, Dior és Oscar de la Renta darabokban…..
Az angol HMV lemezbolt-hálózat a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulója apropójából megszavaztatta vásárlóival az elmúlt 60 év legjobb brit albumait. A meglehetősen színes lista élére – kisebb meglepetésként – az Iron Maiden klasszikusa, az 1982-es The Number Of The…..
A Meszecsinka Fókaszalon néven indult 2008-ban, mint a világzenéből ismert Fókatelep úgynevezett intimebb kistestvére, majd egy idő után saját útját kezdte járni a zenekar. Olyannyira, hogy 2011-ben megnyerte a FolkBeats tehetségkutatót, ami után egyenes út vezetett az első…..
LiterCica 2012.05.30 08:41:16
Meglepő időzítést választott a köztévé Schmitt Pál felköszöntésére. A június 8-ai tévéműsor szerint az első meccs előtt félórás Schmitt Pál-interjút adnak. A dolog két szempontból sem stimmel: 1. Schmitt május 13-án volt 70 éves (emlékezetes az MTI felköszöntése,…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Múlt kedden Gert Fylking műsorvezető a stockholmi Radio 1 helyi kereskedelmi rádiócsatorna adásában a szerbeket Breivikeknek, pszichopatáknak, retardáltaknak és mocskos disznóknak nevezte. A műsorban az utoyai mészáros, Breivik oszlói bírósági tárgyalását kommentálták. Fylking…..
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
LiterCica 2012.04.23 12:12:23
-1
A jövő köztársasági elnökeinek védelmében minden tanulmányba és szakdolgozatba áramot vezetnek. Aki plagizál, meghal. „Nem engedhetjük meg, hogy a leendő köztársasági elnököt olyan méltánytalanság érje, mint egy egykori köztársasági elnököt, akiknek a nevét nem…..
LiterCica 2012.04.19 12:19:50
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
Subba Eközben Bolognában 2012.03.19 16:07:00
A képen látható MILF egy gimis tanár Bolognában. Az amerikai hölgy elég jól tartja magát, és ezt nem is rejtegeti: Facebook oldalára lelkesen pakolja fel a képeket önmagáról. Igaz, semmi durvát, de úgy látszik az olasz anyukáknak ez is sok, mivel csoportosan rohamozzak meg most az…..
LiterCica 2012.03.19 22:18:46