Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"k" (törölt)

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Egerek és tölgyek 2012.04.05 09:19:00
  Lemondásra szólította fel Novák Előd Horváth János fideszes országgyűlési képviselőt, aki a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) keddi megemlékezésén az összefogás fontosságát hangsúlyozta. Horváth szerint 1945-ben eljött, amit…..
"k" (törölt) 2012.04.05 12:09:14
@tesz-vesz: egy súlycsoport ezek novákkal, csak ergé nem az erzsébet-hídra járt akkoriban hanem a hollán utcába.
"k" (törölt) 2012.04.06 13:42:21
@csi: ez nem ellentétes ezzel: "Viszont mi úgy cselekedtünk, és most a magyar népről beszélek, a kilenc és félmillió magyarról, szóval úgy cselekedtünk, hogy itt demokrácia lesz." ha az lenne, akkor 94 után szünetelnie kellett volna a jobboldalnak, mert visszajöttek a komcsik.
"k" (törölt) 2012.04.06 13:43:08
@samcrownü3g: ennyi
    Emlékezünk a 2011-es év legnézettebb magyar filmjére, a Vad Magyarországra, amely természetfilm létére messze beelőzte mértékadó filmművészeink összes tavalyi alkotását? Az Endemica Hungarica egy hasonló természetfilmes dobás lehet 2012-ben. A Vad Magyarország…..
"k" (törölt) 2012.04.05 18:19:55
@insert random: Orbán Viktor és a Fidesz is határolódjon el az antiszemitáktól!
"k" (törölt) 2012.04.05 20:07:33
@insert random: minden harmadik komment, főleg a címlaposoknál persze, szdsz-es, millás, hírszerzős buziság. ők aztán tényleg nem voltak célközönség az elején.
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
  Meggyőződésünk, hogy Schmitt Pál helyesen döntött. Köszönjük!..
"k" (törölt) 2012.04.02 16:16:05
@fikanick: amúgy meg, mit kellett volna írjon az a bizottság? az egyetemi élet nem a véleményvezér blog, nem fogják azt mondani hogy "mondjon le azonnal és vigye magával orbánt is", már csak azért se mert nem az ő dolguk.
"k" (törölt) 2012.04.02 16:33:27
@fikanick: semmivel sem veszik el több szabadságjogomat, mint az mszp-sek, sőt. például kiknek az idejében volt egy kézben, egy minisztérium alatt az igazságszolgáltatás és a rendvédelem? hidd el, tudnék (te is) vitatható ítéleteket, elhúzódó ügyeket sorolni nem csak az elmúlt nyolc évből, politikától függetlenül, az elmúlt húszból is. amibe akár, bizony, bele is nyomorodtak emberek.

"ejtoernyos partcsinovnyik" , objektív tények, nem vélemény, mi? ugyan már ember, a budin is a hvg-t olvasod 25 éve, mi mást gondolnál mint hogy a fidibusz diktatúrát épít.

nem bírom megállni hogy ne vegyem elő az adu ászt: mégis mitől, kitől független, korrekt az a bíró, akit kádár rendszerében neveztek ki? vagy már mindegy, csak ne orbán "partcsinovnyikja" nevezze ki?
"k" (törölt) 2012.04.02 19:08:51
@fikanick: nem félemlítette meg senki a hatalom részéről 2010 óta a sajtót. nem félemlítette meg senki a hatalom részéről 2010 óta a bíróságokat. nem félemlítette meg senki a hatalom részéről 2010 óta a tudományos életet.
én ezt állítom, ha az ellenkezője igaz, be tudod konkrét esetekkel (és nem csinovnyikozással, meg hasonló ronygosra koptatott jelzőkkel) bizonyítani. ehelyett engem próbálsz valami parancsuralmistának beállítani, tök fölöslegesen.

az elején ("Hat akkor mi erdekel annyira, hogy mar az sem, hogy a birosag korrekt modon jarjon el veled szemben, adott esetben? ") azt gondoltam hogy viccből csinálod, nevettem is egyet, annak tényleg jó. álljon itt válaszom, amit nem küldtem el:
:D
  A Konzervatórium, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Mandiner szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai bajnokként…..
"k" (törölt) 2012.04.01 00:50:31
@rinaldo-rinaldini: különös világod lehet neked, de még mindig nem tiszta hogy Albániában a demokraták laknak-e szerinted.
"k" (törölt) 2012.04.01 00:52:26
@rinaldo-rinaldini: komolyan, egy komment erejéig semmi duplafenekű irónia ha kérhetlek. különben is, ez egy komoly ügy, a köztársaságról, meg európáról van szó.
"k" (törölt) 2012.04.01 01:06:57
@rinaldo-rinaldini: honnan a faszomból tudjam, nézek én echo tévét? nem. azt mondjad meg gyorsan hogy Albánia demokrácia-e, ha igen, miért, ha nem, miért nem. de felőlem idézgetheted a cürher cájtungot is cseszlovákul, csak leszarom.
Mandiner blog Bringázz tweedben! 2012.03.26 08:01:00
  Trú és plasztikkonzervatívok, élükre vasalt komolykodók és életművész bohócok, bringás betyárok és gentlemanek, szevasztok! Budapesten is meghirdették, immár második alkalommal a Tweed Runt, egy bringás felvonulást hagyományos angol stílusban, tweedben, vagy legalább…..
"k" (törölt) 2012.03.27 01:12:40
@takács bálint: nincs, bezzeg ha regionálisparlamentarizmus lenne meg nemnépinemzet akkor pesti divat is lenne. legalább az új képed illik ezekhez a baromságokhoz.
ezt a szöveget, hogy pesti divat egyébként valami 60-as évek filmhiradójában tudom elképzelni, szerintem te is a budapest retróból kagylóztad.
"k" (törölt) 2012.03.27 01:18:01
@takács bálint: tényleg, a budai divat az más legyen mint a pesti? a xvii kerben is hódíthat a pesti divat ha az még pest egyáltalán? vecsés? üllő?
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
"k" (törölt) 2012.03.26 21:11:54
@ayatollah: egyetértek, a hülyék sportja volt ez. csak az a gond hogy ha ez a réteg fizetésképtelen, akkor összeomlik minden belső kereslet, asszem ennél jobban jártunk ezzel kis megelőzéssel. egyébként ezek akkor is eladósodnak újra a következő ilyen tuti ajánlatnál, ha a teljes fizut erzsébetutalványban kapnák, szóval nem tudni mi a hosszú távú megoldás.
"k" (törölt) 2012.03.26 21:15:03
@"k": persze a hülye végtörlesztő faszja általában gúnyolódik a fideszen mikor "adósság elleni harcról" van szó, abba nem gondol bele hogy az ő debilsége lehetne a valós ellenség
"k" (törölt) 2012.03.27 01:06:02
@J.Ildiko: a hetekben? :D pedig ők is egyház lettek. lehetetlenül el a lófasz, alapítványok is működtethetnek sulit.
  Csak a közbeszéd mondja ki, amit a sajtó nem: Rakonczay Gábor elveszett. Ha életben van is, ha kenujában ül is és evez, Magyarország számára a sportoló egy hónapja elveszett. Francia és amerikai segítség hiányában nyomkövető nélkül, saját döntés nyomán…..
"k" (törölt) 2012.03.26 21:19:51
@hill billy: még nem tiltakozott az orbáni dittatúra ellen, remélem küld egy táviratot antigváról különben ő is csak egy fideszista ^^
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
"k" (törölt) 2012.03.11 14:17:12
@iii: örülj neki, kevesebben látják kivel vagytok épp nászban
  A Gellérthegy, más néven Gellért-hegy, a Wikipédia szerint Budapest ékköve, 1987 óta a világörökség része. Budapestiek, vidékiek és külföldi turisták kedvelt célpontja, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része. Nagyobbik fele a XI., kisebb (északi) csücske az I. kerülethez…..
"k" (törölt) 2012.03.04 15:05:31
@Ghavin: az se sokkal jobb, mondhatni hányadék hely, csak adottságai miatt kevésbé feltűnő a hányadéksága. most az lesz megcsinálva, és igen, remélem tényleg 45 előtti mintára, az ilyen alakok kedvéért.
  A cikk első része itt olvasható. – Az, hogy mi egymás haját vágjuk, Józsi meg etet minket, eddig tartható volt. A mostani világgazdasági válsággal azonban ez a rend összeomlott. Nézzük csak meg: azok a gazdaságok sínylették meg a legkevésbé az eseményeket, amelyek…..
"k" (törölt) 2012.03.01 11:40:46
@radala: ha a következő a lépés a nyugdíjreform, meg a svédmodell lesz (remélem!), majd megírja a független sajtó, hogy az miért dilettáns, és nemszakértői.
orbánék lefagyasztják a nyugdíjasokat, pedig a leggazdagabb országokban a legtöbb a nyugdíjas!
  Múlt héten Pesten jártam, és meglepetésemre komoly emberek szegezték nekem a kérdést: most, hogy a romániai kormányváltás eredményeképpen magyarul is beszélő kormányfője lett az országnak, akinek még a neve is reménykeltő [Ungureanu = ’magyari’], nem lesz…..
"k" (törölt) 2012.02.13 14:52:52
@rinaldo-rinaldini: orbán viktor romániában is megerőszakolja a köztársaságot!
  Valamikor a kétezres évek közepén bejártuk Hollandiát. Miután mindent megnéztünk, mit Amszterdam adhatott, friss levegőre vágytunk. Béreltünk egy pár bringát, és kitekertünk a városból. A város körüli hipermodern irodaházakon és az elkerülő autópályán túl mintha…..
"k" (törölt) 2012.02.13 11:17:09
@Unionist: fogyatékos
"k" (törölt) 2012.02.13 14:30:58
@Unionist: kivételesen belvíz-ügyben félig igazad van, valóban hülyeség. de gellért ezt nem holmi romantikából írja, érzi, hanem mert maga is délfrancia származású, és bár tud rendesen is viselkedni, belső igénye hogy hunniázzon, ugarozzon néha kicsit.

ettől még tartom hogy te vagy "jobb híján mdf-es", vagyis egy hülye.
  Szerte Európában megkülönböztetik az államok az egyházakat. Több országban ráadásul államegyház van, mindez mégsincs a vallásszabadság kárára. A Magyar Kurír európai körképe az egyházügyi törvényekről.   Schanda Balázst, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem…..
  Kálmánék reggeli posztja okozott némi izgalmat a politikabuzi szcénában, de sok a panasz, hogy túl hosszú. Ezért most jóval rövidebben és a 2006-os választásra szűkítve foglaljuk össze, mire alapozzuk azt, hogy a Haza és Haladás…..
  Vegyes érzésekkel mentem ki a Békemenetre tudósítani: a kormánypárti tüntetés nehéz, necces műfaj, ritkán sül el jól. Bár vannak rá pozitív példák is, például a De Gaulle melletti demonstrációk a párizsi diáklázadások idején. A hazai tüntetési hagyományokat…..
"k" (törölt) 2012.01.23 13:52:20
"k" (törölt) 2012.01.24 17:16:32
Delphoi jósda X. 2011.12.28 23:41:00
"k" (törölt) 2012.01.14 19:01:37
"Sokkal jobb sors egy demokratikus párt leköszönt vezetőjének lenni, mint megbuktatott politikusának."
galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=111803:level-unokaoecsemnek-schiffer-andrasnak&catid=9:vendegek&Itemid=66
galambfos csoport, szakasits tata hagyománya, van itt minden. schiffer nem az akinek maguk gondolják, ezért is kellett kibaszni, csak akadályozná a nászt.
"k" (törölt) 2012.01.14 19:49:13
@gloire: valóban nincs, azoknak szántam akik benne is valami pár év múlva kibukkanó bajnaista gombafejet látnak.
    A konzervativizmus jelentéséről közölt publicisztikát Pelle János a Magyar Nemzet október 11-i számában (Versenyfutás az idővel. Státuskonzervatívok, értékkonzervatívok és neokonok. 6. oldal). A szerző gondolatmenete a maga módján logikus, rendelkezik belső…..
"k" (törölt) 2011.10.31 16:18:21
@JohnAdams: fenyítesz kisvonat?
Mandiner blog Elvásik a veresiszap 2011.10.04 13:01:00
  Nem mintha a hírekből, tudósításokból nem lett volna elég meggyőző, mégis a tapasztalat kellett nekem is tavaly október közepén ahhoz, hogy azt mondjam: a zagytározós katasztrófa mind méretében, mind az általa okozott anyagi, szellemi, lelki károk mértékében túltett az…..
  Múlt csütörtökön a bukaresti Táblabíróság végérvényes és jogerős ítéletével törvényesen bejegyeztetett a Tőkés László nevéhez köthető – az elnökletével működő Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) által kezdeményezett – Erdélyi Magyar Néppárt…..
"k" (törölt) 2011.09.20 19:30:00
@Bloodscalp: mkp mint fidesz-fiók? kac-kac! a fidesz akkoriban még felvállaltan (is) zsidesz volt
Subba Gizda: Batman jel 2011.07.26 19:22:15
"k" (törölt) 2011.07.27 18:11:38
@blue_human_brain: az a VÉZNA, te szerencsétlen. a gizda meg kekecet jelent, persze cigányul lehet hogy menőt
  Hazánk különleges építészeti emlékhelye a Nyírbátorban található két gótikus templom. Különös kegye a sorsnak, hogy a török hódoltsággal, végvári harcokkal terhelt, három részre szakadt Magyarországon, annak alföldi, belső határain fennmaradhattak ezek a templomok.…..
Mandiner blog Atomot nekünk 2011.06.15 14:14:00
  Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy az atomenergiát kiiktassa villamos energia rendszeréből – közölte Fellegi Tamás. A miniszter hozzátette: a növekvő energiaigény miatt mindenképpen bővítik a Paksi Atomerőművet. Végre egy józan hang, amely nem különféle…..
"k" (törölt) 2011.06.15 17:10:43
@bbjnick: aki nem látja a biztos, nyugatos, kényelmes jövőt abban hogy pakson (oroszok) háromszorosára bővítenek és négyszáz évre hosszabbítanak, csak elempés sötéddződ lehet. itt is egyszerű a képlet:
atom=nyugat
nematom=sötétzöld
"k" (törölt) 2011.06.15 17:15:03
@Lastres: mindjárt jön az, hogy mi az a takarékosság, középkort akar maga?
..
"k" (törölt) 2011.05.24 15:58:25
w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/baueredit110524.jpg
szlovák festő, szlovák borok a brüsszeli bauer-bulin
Subba Cicc Puszi! 2011.05.24 09:43:00
"k" (törölt) 2011.05.24 15:48:40