Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-Ross

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Yeee-haw! 2009.01.31 00:33:00
Egy traktor, három gitár. Királyság. Biztosan nem mai a videó, de ahányszor megnézzük, annyiszor adózunk mély tisztelettel a szent őrültek előtt.Stabil alapjárat a boldog élet titka, irány a vidék, halál a betonra!Erwin küldte, köszönjük...
T-Ross 2009.02.02 22:22:20
Belsőség Heti merítés 2009.01.04 21:11:00
Suzuki rallyNemrég vettem az autót nagyon erős és teljesen épp. Sajnos mikor elhoztuk 120km után csapágyas lett. Most készül az autó és nagyon várom már!17 évesen vettem át életem első autóját A színválaszték egyenesen lenyűgözött: a sok vajszínű jármű között állt ez…..
Belsőség Ciki a bicikli 2008.03.06 12:10:00
Koncz János kollégánk Indiában fotózta végig – többek között – a közlekedési eszközöket. Sorozatát Indiai utakon alcímmel olvashatják. Kezdjük egy szép képzavarral: a bicikli valaha az indiai közlekedés motorja volt. Miután azonban a motorizáció felpörgette a…..
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Szívesen reggelizek hideg pörköltet, de vacsorára jobban szeretem a szusit. A megdermedt zsírdarabkákkal koronázott pacaldarabokra nehéz haverokat hívni, szigorúan magányos program. A szusira meg ráröpülnek, mint a legyek. A Csariba, pontosabban Lacihoz szerdán érkezik jégen a…..
Visszatérő hobbi  a szériahibás autók gányolása. Valaki majd biztos megírja, mitől rosszabb a kereskedőnek, ha kicserél egy javíthatatlan kocsit és nem a Homáron látja viszont a bénázását. Labdacs esetében egy VW Polo nem bírja a fagypontot, az Óbudai Autójavító és a…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..