Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeneovi

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve, még a kettes vonal felújítása előtt lehetőségem nyílt üzemzárás után néhány képet készíteni két állomáson. Az egyiken sajnos már nekiláttak az átépítésnek: elbontották az álmennyezet és a falburkolat nagy részét, a másikon viszont bizonyos szögből nézve…..
Hetvanhatodik vendégem volt két éjszakára még február végén, az ukrán Margarita Kirakosian (21) újságíró szakos egyetemi hallgató. Jelenleg Dániában jár egyetemre, szeptembertől Londonban fog tanulni kiemelkedően magas ösztöndíjjal. Szereti az orosz irodalmat. 9 alkalommal volt…..
A Viasat tovább folytatja a realiy műfaj pöcegödrének számító álláskereső show-ját, amiben ezúttal a dúskeblű pincérlányos Hooters helyett a BKK-t reklámozzák: az Újonc egyik epizódjában közösen keresnek majd úgynevezett hálózati forgalomirányító munkatársat. Ami…..
zeneovi 2013.04.14 08:01:15
@karosszékely:
Nem, a diszpécser bent dolgozik egy forgalomirányító központban, a hálózati forgalomirányító (manapság elég divatos dolog lett BKK-s berkekben, mert lehet linkeskedni, és magamutogatóként nagyzolni) pedig kint az utcán a forgalmi zavarok esetén tesz-vesz Régebben forgalmi zavarelhárító volt a neve, a jobban elmondta, hogy mit is csinál, dehát...
A TV2 híradójából ma este megtudhattuk, hogy Sávoly Gergő is roma származású. Ebből aztán sokan azt az épületes következtetést vonták le, hogy az ügy körüli "rasszista hangulatkeltés indokolatlan," Szerintünk meg a hangulatot nem kell keltegetni, és nem rasszista. Viszont…..
zeneovi 2013.01.05 21:12:31
Felújítják az Újszász utcát. Ez gondolom keveseket hoz lázba, mert a Cinkotáról Mátyásföldön át Sashalomra tartó út nem Budapest legismertebb közterülete, de akik erre laknak, azok biztos boldogok: az itt élőknek igen fontos gyűjtő ez. A munkáknak nem csak azért lehet…..
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
zeneovi 2012.09.08 12:22:46
@Skatulya bácsi megmondta: Klassz gyüjtemény! A Super Pipeline micsoda játék volt, no meg ami kimaradt, de szerintem még szuper volt, az Impossible Mission, a Monty, Great American Cross Road Race, stb. Ma elképzelhetetlen, hogy ekkora méretű programokból miket kihoztak. Az akkori programozók előtt le a kalappal.
Szép emlékek!
Négyrészes sorozatunkban Budapest közlekedésfejlesztésének terveit szeretnénk részletesen bemutatni. Mai, első részében a metróhálózatról fogunk nagyot álmodni. Hogy nézne ki Budapest, ha végtelen sok pénzünk lenne? A lehetőségekről, a tervezett és soha meg nem épülő…..
zeneovi 2012.03.21 10:37:32
@felucca: Hát, azért 3 házas városrésznek nevezni Rákoskeresztúrt elég butaság, nemigen voltál még arra. Ezt Te támasztod alá azzal, hogy azt írod, ha majd Sashalmon fölgázt találnak... Sashalom és Rákoskeresztúr nem egy kerület sem, beépítettségben sem azonos. Az utasszám valszeg meglenne eleve, de az aglomeráció forgalma, mely ebből az irányból is megnőtt az elmúlt években - olcsó lakásárak - besegítene.
Mától elkezdek ezzel a felülettel újra foglalkozni.Komoly változás nem lesz, továbbra is a véleményem lesz itt olvasható, néhány tény mellett.Majdnem két éve nem írtam ide semmit, azóta azért sok minden változott, többek között a véleményem is bizonyos dolgokról. Továbbra…..
Péntek reggel láttam a DS-t. Ha motor lenne, Baowah azt mondaná, hogy patkány, lehet pár ilyenből válogatni a Sebesség Oltárán. Most én mondom erre a Citroënre, hogy patkány, de nem koszspray-vel és kamurozsdával, hanem igazi rohadásokkal, évtizedek horpadásait magán hordó…..
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
zeneovi 2011.12.29 10:11:23
@Kotkodus: Persze, hogy nem szeretik a spontán kérdéseket, annyira nem okosak ők. Európa legjobb pszichológusai dolgoznak nekik, hogy kidolgozzák, mikor, mit kell mondani a buta népnek, amire "harapnak". Populizmus és tudatos, megtervezett ténykedés az egész, ami részükről jó úton halad - sajnos.
Most már tényleg, de komolyan, és igazán. Nem mondom, hogy itt a várva várt pillanat, de holnap tényleg lezárják a metrót a KÖKI és a Határ út között a BKK közleménye szerint. Ha valaki esetleg nem követte volna az eseményeket, annak kedvéért elmondom, hogy ennek eredetileg…..
BKK Híradó BKV: A jelen a múlt! 2011.02.24 17:04:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }h1 { margin-bottom: 0.21cm; }h1.western { font-family: "Times New Roman",serif; }h1.cjk { font-family: "DejaVu Sans"; }h1.ctl { font-family: "Lohit Hindi"; }h2 { margin-bottom: 0.21cm; }h2.ctl { font-family: "Lohit Hindi"; }a:link { } A közelmúltban a Fővárosi…..
zeneovi 2011.04.17 10:08:01
@Tóth Tihamér: Hát igen, nagyon régen neveztük úgy cégünket, hogy Buzik, Kurvák Vállalata. Ki hitte volna, hogy valóra válik.
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Pilu Vigyázz, jön a Vona(t)! 2009.06.15 08:11:00
 Akinek nem volt alkalma a televízióban, az szánjon rá tíz percet, és nézze meg Vona Gábort az Estében!   Véletlenül sem szeretnék a Jobbiknak csápolók táborához csapódni, de amit ez a srác produkál(t), az leginkább egy száguldó gőzmozdonyra emlékeztet.…..
zeneovi 2009.06.15 11:00:03
@r123: "menj el egyszer pölö egy mszp majálisra.. nem semmi élmény.. a jelenlévők minimum fele idős és legalább harmada lapattant fazon (nem szeretem használni a proli, vagy panelproli kifejezést, bár helytálló). "
Hát, Én tegnap dolgoztam az utcán, láttam a vonulókat, ez éppen Rájuk volt jellemző. (sajnos)
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
- Már megint autókat nézel? - kérdezi az átlagos társ, az ajtón bekukkantó nőnemű. Kedvesem ennél sokkal rutinosabb, ismeri gyengéimet, tudja, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű. -Öreg autót vagy motort találtál? - firtatja, és természetesen azonnal letesz hímzőtűt,…..
zeneovi 2009.02.03 11:15:41
@Kifordított kacagány:
Ebben igazad van, dehát izlések és pofonok...
Valóban szebb az 1000MB de számomra az S100 formai egyszerűbbsége elegánsabbnak hat - az okot, miért tervezték ilyenre, most dobjuk el.
Volt 2 db. S100-asom is, (IZ-2710,CBY-140)
nagyon szerettem, az elsőből kiszedtem a jobb első ülés támláját, hatalmas hely lett benne, lehetett hancúrozni a feleségjelöltemmel. Ez is már csak nosztalgia, sajnos többé nem tudnám rávenni.
 Jó régen volt már, amikor utoljára kiosztottuk az Arany Szömörcsög-díjat. Ennek oka természetesen nem az volt, hogy kevesen pályáztak az elismerésre, hanem éppen ellenkezőleg: az elmúlt hónapokban – a nagyszerű Mráz Ágoston Sámuel kivételével – gyakorlatilag…..