Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nathaniel Arthur Parrott

6 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toplistánk első felében elkezdtük sorra venni a metál és fantasy legüdvösebb keveredéseit, természetesen tökéletesen szubjektív alapon. Most következik a tíz legjobb második fele, a dobogósok, akik fémből vannak ugyan, de ereikben (elf oder sárkány) vér csörgedez!…..
A Firefly 10. évfordulós Comic-Con paneljén Joss Whedon bejelentette, hogy dokumentum filmet forgat a szereplőgárdával a rövid életű, ám annál népszerűbb sorozatról. Az amerikai Science Channel fogja majd vetíteni. Továbbá a csatorna feldobta a sorozat feltámasztásának…..
Geekblog GeexKomix 50. 2012.07.03 09:35:00
Félszázadik kiadásához érkezett a geekuniverzum legendás cikksorozata! Ennek ünnepi apropójából megkértem nagyra becsült kollégáimat, hogy egy csak most, csak itt, csak nektek specielben fejtsék ki, mi volt számukra az utóbbi idők legjobb képregényfüzete. Van, aki nem tudott…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
Geekblog Gyilkosság a gyönyöröm 2011.12.01 08:30:00
A Gyilkosság a gyönyöröm (Murder, My Sweet) annyira esszenciális film noir, hogy Nino Frank francia kritikus, aki először használta a korszak sötét, hardboiled amerikai krimijeire a „film noir” kifejezést egy 1946-os esszéjében, a Gyilkos vagyok mellett ezt jelölte meg…..
Geekblog Fehér pokol 2012.03.13 07:00:00
Amikor Liam Neeson a film legelején a szájába vette a puskája csövét, és kitört belőlem a lemondó sóhajtás, hogy „Ajj, de baromi érdekes, még egy öngyilkosságra hajlamos főhős”, még nem sejtettem, hogy a Fehér pokol (The Grey) milyen meglepetéseket tartogat. …..
Kádár-rendszer, a 60-as, 70-es, 80-as évek, az emberarcú szocializmus, a legvidámabb barakk. Elrévedő nosztalgia, düh, gúnyos mosoly, fiatalkorunk, legyintés - kevés ilyen ellentétes megítélésű korszak található a magyar történelemben, ráadásul az emlékek még frissek: a mai…..
Mai olvasói posztunk az örökzöld szülési modorosság témakörében íródott. Megannyi borzalom, rémkép és lidérces történet ellenére teljesen biztosak vagyunk abban, hogy igenis léteznek higgadt, megfontolt, józan, nyugodt, öniróniával megáldott felnőtt nők, akiknek a harmadik…..
Nathaniel Arthur Parrott 2012.02.09 19:07:51
@mrbateman: Baszki, te vagy az apám?!

Ámbár engem ilyesmik egyelőre nem érintenek, már el van döntve, hogy ha lányom lesz vagy Amalaswintha lesz, vagy Boëdica lesz, ha fiú, akkor Teodorik, esetleg Odoaker vagy Aëtius. Na, ezen csúfolódjanak az óvodában vagy az isiben. Ha meg valami rokon, szomszéd közberöffent, rögtönzött töriórát kap az adott személyekről, vagy egy rövid, de velős anyád keretében elküldöm a fenébe.
Február elején tér vissza a The Walking Dead a második évad második felére, azaz hat epizód erejéig. Igazán látványos változást nem hozott az első hét, még tavaly levetített rész, márpedig a készítők több feszkót és zombit ígértek - az évad hátralevő részében viszont…..
Nathaniel Arthur Parrott 2012.01.24 16:35:51
@doggfather: Igaz, szerintem Shane lesz az, legalábbis a képregény alapján őneki kéne következnie, ha jól emlékszem, de amennyi változtatás van
A Huffington Post szerint az alábbi videóban látható/hallható félmondatok voltak a 2011-es év legjobb sorozatbeszólásai. Lehet vele vitatkozni, sőt, kell is, erre vannak a kommentek. ..
Újra közös poszt nosferatóval, tudjátok... köszönjük neki.   Kalapból húzás, karácsonyi ajándékozás, Christkindl, Secret Santa. Istenem, de utáltuk. Az egész egy merő kellemetlenség volt mindig, de sokan ezt az idejétmúlt és felesleges, kényszeredett ajándékozást még…..
Nathaniel Arthur Parrott 2011.12.21 12:39:30
@Fürgerokka: Ó, igen középsuliba nekünk is volt, bár nekem a húzással jól jártam(én jót húztam, engem jó húzott), szerencse, vagy nem tudom mi. Bár egyszer sikerült magamat húznom, ugye lapos kuss és egyebek. Ajándékozás, verssel jellemzés, én meg belekezdek Tóth Árpád: Meddő órán c. versébe "Magam vagyok. Nagyon." itt már röhög az osztály, tanárnak nem esett le. Mentségére szóljon, nem magyar szakos volt.

Egyszer pont az aktuális szerelem húzott ki, kaptam tőle egy Garfieldos bögrét, ami azóta is megvan, de a minta már lekopott róla, sajnos a szövegre se emlékszem, valami hétfő és/vagy lustaság témában utazott.
A Szépművészeti múzeum és a Nemzeti Galéria igazgatója, Baán László pályázatot írna ki a Liget új nevére. A HírCsárda előre megszagolta a korrupciós botrányt. „Az egész pályázat csak egy korrupciós színjáték lesz” – mondta el lapunknak egyik…..
Nathaniel Arthur Parrott 2011.12.09 11:16:47
 Három év hosszú idő, az internet rohanó világában pedig egyenesen örökkévalóságnak tűnhet. Volt itt a wiw hanyatlásával és a Facebook üstökösszerű feltörésével párhuzamosan több kapcsolódó poszt is, de hát a legjobb témákat szeretjük mi is feldolgozni.Az ember…..
Nathaniel Arthur Parrott 2011.11.23 10:09:01
@matthe07: Én erre mindig a Szerb filmet vagy a Salót szoktam írni, esetleg az Antikrisztust, és volt hogy hallgatott rám a botor lélek(15 éves, "ártatlan" tinipicsa).
Nathaniel Arthur Parrott 2011.11.23 10:34:21
@Ernoke: Hát, nem hiszem, hogy annak a korosztálynak Willem Defoe lenne az ideálja. Ámbár végre látni fog valami férfias alakat, nem holmi műanyg, felfút habsztárocskát
„Ilyen adók mellett nem lehet itt élni, tovább kell lépnünk” - nyilatkozta Orbán Viktor, álláspontja szerint ugyanis Vereckénél csak lassítottunk. Január 1-től hazánk lakossága tovább vándorolhat Ausztria felé, ezzel végre elfoglalhatjuk az Európában minket illető…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
Nathaniel Arthur Parrott 2011.11.04 08:59:15
666E 2011.05.18. 23:48:00már rájöttem, hogy az ilyen ízléstelen szingliregények írónői akik könyveivel van mindenhol kiplakátolva az összes mozgólépcső a metróban a címválasztásnál egyszerű metódus alapján dolgoznak:kiválasztanak valami egzotikus, vagy felkapott város nevét…..
Nathaniel Arthur Parrott 2011.11.01 22:24:30
@moesko: Van olyan? Nem dobsz hozzá egy linket?
Geekblog Hard Boiled 2011.11.01 17:03:00
Milyen lehet egy napjainkban játszódó film noir, ahol a detektív a Twitter és a Foursquare segítségével keresi a gyilkost? Két amatőr filmes elképzelte és leforgatta az alábbi alig 4 perces szellemes és szórakoztató rövidfilmet...
Nathaniel Arthur Parrott 2011.11.01 22:17:57
A horrorfilmeket kreativitásban egyszerűen nem lehet túlszárnyalni. Erre bizonyíték a következő három halál jelenet, ahol a gyilkos tárgyak: a kipufogó és egy létra, egy bugyi és egy elektromos fogkefe. Egy garázs mindig tele van veszélyekkel, főleg ha egy disco bizsut csillogtató…..
Modorosblog Naplopó bölcsészek 2011.10.29 13:35:00
Igen, volt már. Folytatás-kiegészítés innen.   We are the world, we are the linguists... anyám, borogass. Baszki, azt hittem, hogy az utóbbi időkben talán már a kedves BTK-s kollegínák és kollégák önkritikát gyakorolnak, de nem. "A bölcsész mint a legnemesebb emberi…..
A poszt-apokaliptikus filmek etalonja jövő tavasszal feléled két és fél évtizedes álmából. Az 1979-ben útjára induló, és végül trilógiává bővülő Mad Max franchise következő epizódja Namíbiában forog majd, előreláthatóan tavasszal. A filmet nagy valószínűséggel…..
Nathaniel Arthur Parrott 2011.10.17 10:47:33
Steve Jobs halálával elveszítette az egyik fő mozgatórugóját az Apple - de milyen irányba indulnak? Segítsenek a Kedves Olvasók a cégnek!         Mi lesz most az Apple sorsa?..
Nathaniel Arthur Parrott 2011.10.06 17:32:56
Aki az 50-es évek sci-fi klasszikusait kedveli, olyan nagyon rossz ember már nem lehet, vagy ha mégis, az ízlésével biztos nincs semmi baj. Izing Róbert szereti a korszak B-mozijait, ez már a könyve címét és borítóját látva kiderül. Stimmelnek az óriási hiberbolikus betűk, a…..
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
Ulf a nagy germán harcos ezer éves álmából felébredve meghágott egy nőstény billencset, majd feleségül vette és nyitottak egy kis pékséget Dietzenbachban. A család hamarosan gyarapodott és megszületett a kis Götz Otto, aki anyukája arcát örökölte. Mai sztárunk a 198 centis…..