Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trabirider

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japánt utolérte a hetvenes évek, megjöttek a lépcsős ülések és a giccsbe forduló színkavalkád. A hétvégén lezajlott az idei Mooneyes show, a világ egyik legrangosabb custom rendezvénye. A jokohamai csarnokban amerikai, európai és japán építők jöttek össze – volt…..
Belsőség Ha kevés a tapadás... 2011.01.01 16:08:00
...akkor rakjunk a Lada csomagtartójába télire egy zsák földet/téglát/akármit. Ugye, ez volt a tuti tanács, a bevett szokás. Nos, emberünk - akit Csaba olvasónk kapott le ügyesen Miskolcon - semmit nem bízott a véletlenre. Ez a kocka nehezen teszi el a seggét, az egyszer biztos. Hogy…..
Egy harckocsit elindítani nem könnyű feladat. Egy tankhajót még nehezebb. Megmondjuk, hogyan csináld. Vélemények az azonos című írásunkról...
trabirider 2010.12.01 18:36:40
@GERI87: Nekem is csak rémlik, de azt hiszem, úgy működik a rendszer, hogy a gázolaj befecskendezése után mikor már majdnem vége az égésnek, vizet is fecskendeznek a hengerbe, ami elpárolog, növelve ezzel a nyomást.
Elég nagy hatásfoknövekedést lehet elérni vele, csak itt is az apró részletekben vannak a nehézségek.
Pl.elég nehéz megoldani a vizet befecskendező pumpa kenését (ami ugyanúgy működik mint a dízelek adagolópumpája), az egész üzemanyagrendszert korrózióálló anyagból kell csinálni, meg persze csak desztillált ioncserélt vizet lehet befecskendezni, mert különben egyből kiül a vízkő mindenhova....
De lehet, hogy ilyen nagy motoroknál megérné....