Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baldrick02

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint Orbán nyert, és megint kétharmaddal. Persze, ez a második kétharmad nem lenne, ha nem írta volna át saját javára a választási törvényt. De a régi választási rendszerben is győztek volna. Okot keres most mindenki a baloldalon. Van Orbánnak meséje a szabadságharcról…..
Baldrick02 2014.05.14 08:45:31
@Totof:

"Azon viszont el kéne végre gondolkodni a baloldalnak, miért szavaztak ilyen sokan még mindig a fideszre."

A választ te magad adtad meg apró kiegészítéssel..

A kormányon (állandóan) olyan senkiházi tolvajok vannak, akik a kádárista kommunizmuson szocializálódtak, esetleg (sőt tuti)már akkor is hatalmon voltak.
Jobbegyenes Védtelenül 2014.03.04 13:33:11
A Szovjetunió 1991-ben összeomlott, csapataik kivonultak a megszállt Kelet-Európából. A fél világ a csóró oroszokon röhögött, az egykori szuperhatalom olyan gyorsasággal került a padlóra melyet Ronald Reagan is csak legszebb álmaiban mert elképzelni. A NATO esküdt ellensége, a…..
Jobbegyenes Miért éppen Izrael? 2012.12.07 13:44:50
Miért éppen Izraeltől kell félteni a magyar függetlenséget? Jó pénz, az izraeli pénz? És, ha igen, kinek és mire? Miért jelent nemzetbiztonsági kockázatot, ha egy politikusnak izraeli útlevele is van? Peresz csak viccelt, vagy tényleg gyarmatosítanak minket? Antifasiszta hiszti és…..
Baldrick02 2014.04.02 16:48:24
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
Felröppent a hír, hogy a júliustól tovább szigorodó dohányárusításra pályázó trafikosok egy jelentős része - hiába az évtizedes szakmai tapasztalat, - elesett attól, hogy a továbbiakban is kereskedhessen a tüdőrákkal. Egyesek úgy tudják, hogy az igen jövedelmező legális…..
Baldrick02 2013.04.30 10:18:02
@sárkányfő:
és eddig kinek a haszna volt?
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
Baldrick02 2011.05.19 16:05:11
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
Baldrick02 2011.02.01 16:48:17
@hoplita: Osztan mit ártott kegyednek az a szegény ló.
Van egy budapesti közlekedési projekt, aminek a terve majdnem két évvel ezelőtt fogant, de jelenleg úgy tűnik, sosem fog megszületni belőle maga a "gyermek". Vagyis a "Budai fonódó villamosok", ami pedig a M(ég)4(év) után kifejezetten örömmel tölti el az ember…..
Baldrick02 2011.01.24 11:30:37
Az egész önkormányzat azt hiszi. hogy övéké a II. kerület. Akik utukba állnak azokat lehetetlené teszik. Mint tudjuk" fejeitől" bűzlik a hal. Persze a" horváthcsabi" se volt jobb, de az legalább szóba állt az emberekkel.( igaz átunna ő is azt csinált amit akart)
www.masodikkerulet.hu/hirdetotabla/bizottsagiulesekdokumentumai/kolts_bizottsag/2009
2009.04.07. jegyzőkönyv 6 napirendi pont 8. oldal
Példásan mutatja a kerület "demokratikus"mivoltát. Kár, hogy szegény Beni Hil ezt nemérhette meg.
Itt annyira félti a lakosságot a zajtól, máshol parkolót épít a családi házak közé, majd megfejeli ezt egy nyilvános WC- vel. Mindezt építési engedély, célokmány és a lakosság megkérdezése nélkül.( legalábbis ezeket a papírokat nem tudták megmutatni). A lényeg, hogy a terület kell, ezért az ott lakóknak mindent megtiltanak a saját tulajdonukon. A gyerekeket is biztos imádja. A Hűvösvölgyi útra a végállomással szembe épít konténer óvodát és bölcsődét. Biztos imádják a pöttömök azt a remek levegőt, zajjal spékelve. A Budai Polgár a polgármester reklámlapjává változott, érdemi információt nem nyújt. Egy rendezési vagy átsorolási tervezetet nem jelentetnek meg a lapban. Eldugva a sorok között van rá hivatkozás , hogy ki lehet kérni az önkormányzatnál. A lakossági fórumok idejét csak a csókosok tudják. Az újság 14.-én jelenik meg és tájékoztat, hogy 13.- án lesz a fórum. Nehogy valaki kérdezni tudjon. Mert azt a polgármester úr nem szereti ám. Ezért nincs blog a honlapon. Az újság is csak a kedvező véleményeket jelenteti meg. Még valaki olyat kérdezne vagy írna amitől jó " lángzsoltunk" esetleg megsértődhetne. Lakossági fórumon aki kényeseket kérdez azt kiröhögik. Sajnos, a jelenlévő kerületi OGY képviselő sem szerette volna megtudni az igazságot.
De a demokrácia lényege működik. Felfelé nyalni, lefelé taposni.
Orwell imádná ezt a licenszt.
Persze a lényeg se maradjon le.
Ennyi idő alatt megkérdezhette volna a kerület lakóit, hogy ők mégis , mit és , hogyan szeretnék.
Ennyit röviden egy jobboldali választótól.
Korábban írtam már arról, hogy Budapest milyen ügyesen herdálja el jó adottságait. Eddig elsősorban idegenforgalmi példák jutottak eszembe, de felebarátforgalmi elherdálásra is van ám példa: gyakorlatilag az egész Budai-hegység. Egy ilyen hegység pedig szerintem jó a…..
Baldrick02 2010.05.04 17:00:28
@Rocky: Te az vagy aki mindent bevesz amit hall, és azonnal jól értesültként tovább is adja! Figyelj oda nehogy valami furcsát vegyél be véletlenül.

Csak hogy elsőkéből és érintettől halhasd az (i)gazságot.
Ez a terület több mint 40 éve szerette volna az önkormányzat megszerezni. Itt 40 éve nem lehet építkezni, változtatni. Minden polgármesterünk csinált egy rendezési tervet és nem csinált semmit, azzal az indokkal, hogy nincs reá pénz. Walter Melon jól írja úgy néz ki mintha szándékosan. Igen szándékosan.
40 évig azt szajkózták nem érdemes itt semmit csinálni mert úgyis kisajátítják. Így szép lassan az egész elmállott. De ki is a felelős ezért. Kinek a tulajdona volt a téren az épületek zöme? Az Önkormányzaté. Ki tette tönkre? Az Önkormányzat.
"Természetesen a derék magyar emberek a piaci ár 10x is szerették volna megkapni egy-egy ilyen düledező szarért."
Ez a legszebb a mondatod. Na jól figyelj röviden.
Kezdjük azzal, hogy az önkormányzat egyetlen egy levelet nem tud mutatni amiben az itt lakókkal közölte volna vételi szándékát. Aztán H CS polgármester kötött egy szerződést a Raiffeisen Bankkal 560 M Ft- eladta az egész területet, benne a 8 magántulajdonú telkeket is, úgy hogy senki nem tudott róla. Majd szépen lassan ki akarták semmizni a tulajdonosokat. Először megbíztak egy ügyvédi irodát majd azt is elzavarták, mert Ők tisztában voltak a reális értékkel. Ekkor jött a kisajátítás nagy ötlete. Az egész területet átminősítették családi házas övezetből intézményi övezeté és megcsinálták a 12000 m2 es betonplaza tervét. A Közig hivatal felkérte az Önkormányzatot hiánypótlásra, melyben az Önkormányzat próbál megegyezni az itt lakókkal. Hát ilyen papír nem volt ezért a jegyzőúr gyorsan minden érintettet behívott és felajánlott egy nevetséges árat. erre még visszatérek. Sőt olyan jegyzőkönyvet is amit a másik érdekelt fél alá sem írt és nem is járult hozzá a felvételéhez. Mivel az Önkormányzat nem tudta bizonyítani, hogy mi az a közérdek ami csak ilyen nagy anyagi hátrányt okozó módon lehet megoldani, pont az itt lévő családi házak helyén ezért elutasította a kérelmet .A második kisajátítási kísérletnél a Rezeda utcát 16 méteres sugárúttá szerették volna átépíteni. Sugárút az ott álló 120 kw-os oszlopba meg egy természetvédelmi területbe torkollott volna, Akkor már L Zs polgármester tagadta a plaza tervét csak azt nem tudták megmondani, hogy minek kell a Rezeda utcát autóút szélességűre bővíteni .Ez már annyira nevetséges volt, hogy simán másodszorra is elutasították. A harmadik lépés a bíróságnál pert indított az Önkormányzat a Közig Hivatal ellen. A bíróság össze se ült, az okiratok áttanulmányozása után elutasította az Önkormányzat keresetét.
És akkor jöjjön a 10 x ár kedves Rocky.
Hűvösvölgy központjában ahol már nem lehet telket kap, a helyhez 500-1000 méteres körzetben egy 1000m2-es üres telek ára 100Mft., de nem is kapsz mert nincs. Ezért helyezzük a megfizethetetlen kategóriába. Az itt levő egyik ház körülbelül 1000 m telken 45 cm vastag és szigetelt burkolt több mint 200 m2 alapterületű + garázs 2 gépkocsinak, 3 fűtési lehetőséggel. És az ár amit a jegyző úr ajánlott ezért az egészért 62 Mft. Na látod kedves Rocky milyen nagy baj amikor össze vissza elhiszünk mindent. Most bizonyítani kéne ki kért itt az ingatlanjáért 620 MFt-ot. De neked elárulom, hogy se kilenc se nyolc se hét se hat se négyszeresét sem kérte senki.

Holnap a mi kerül ezen a tereprendezésen 66 Mft- ba című mese kövezkezik.