Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsan Pool Trigonya

9 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Idióta próbakörön 2015.05.28 12:53:31
A helyszín Lengyelország, de történhetett volna mindez akár idehaza is. Kopasz nepperünk emlékezetes történetei jutnak eszembe róla, amikor az RS2-es Audira jöttek a gyerekek és a fogalmatlanok, mint a legyek. A baj csak az, hogy nem értik: ezek a dolgok nem csak gyorsan mozognak, hanem…..
VV Fecónak nem úgy alakultak a dolgai, ahogy szerette volna, ezért azt reméli, hogy beválogatják a Viasat3-on induló Éden Hotel3-ba, sőt meg is nyeri azt - írja a Bors. Fecó nincs nagyon képben, a lap világosította fel arról is, hogy a műsort nem a szűzies életmóddal lehet…..
Zsan Pool Trigonya 2013.02.20 20:21:23
Egyszerre grandiózus és szürreális jelenetet láthattak csütörtökön azok a pestiek, akik az ELTE jogi karára vagy a Kecskeméti utcai kisvendéglőkbe igyekeztek (esetleg épp csak leugrottak a kisboltba/kutyát sétáltatni). A magyarországi helyszíneken készülő négyrészes Ian…..
Zsan Pool Trigonya 2013.02.16 02:02:46
@bnhjzzzui:
Faszláma vagy kötsög....!
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Belsőség Get well, Robert! 2011.02.07 15:21:00
Nem megyünk bele abba a kérdésbe, mennyire bölcs dolog Forma-1-es top-pilótaként raliversenyen indulni egy hónappal a szezon kezdete előtt, ahogy nem megyünk bele abba sem, hogy a rali és az F1 nem véletlenül két különböző sportág. Már csak azért sem, mert tudjuk, hogy a lengyel…..
Zsan Pool Trigonya 2011.02.08 02:29:00
Zoli már biztos szénné idegeskedte magát, hiszen ahogy nézem, ma jár le a befizetési határideje ennek a vicces számlának. Nem kellett volna égive hagyni a régi 100wattos izzókat, muhaha: Mellékletként csatoltam egy képet, mely a blog profiljába illik. Az E-ontól érkezett egy…..
Behalt az akksid, és nem tudod, hogyan kell újat venni elektrokémiai gyorstalpaló nélkül? Olvasd el ezt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Zsan Pool Trigonya 2011.01.28 19:55:50
@zap: Ezt a [i]Bosch[/i] dolgot biztosan jól átgondoltad...? Ha de, akkor csak sajnálni tudlak!
Pár fiatal srác álmaiból nőtte ki magát és öltött testet úgy tíz éve a West-Balkán. Folyton költözve, mindig egy lépcsőfokkal feljebb lépve, szívvel-lélekkel teremtve meg egy kultúrmissziót, egy szigetet a városban, a WB lassan, kulturális fellegvárrá nőtte ki magát.…..
Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság, egész estés játékfilmek, élő közvetítések, közösségi integráció, statisztika. Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után elindult a CEMP videómegosztójának 2.0-ás változata. A fejlesztés nem kívánta forradalmi lángba borítani…..
Kutyapisa Ajándék Magyar 2009.02.24 11:30:00
Az emiljeim között bogarászva találtam ezt a rövid, de kedves üzenetet. Közzéteszem, hátha... Sziasztok!  Tegyétek  meg, hogy elkülditek ismerőseiteknek, hátha valaki beléjük szeret  :)  Fajtiszta magyar vizslák ingyen gazdira várnak.  Ha valakit…..
Zsan Pool Trigonya 2010.09.02 21:57:32
@Intruder: Szia!

Mivel ez a post, amire kommentet írtál [b]2009.feb.24.[/b]-én íródott, valószínűleg már nem aktuális
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
Szóval az úgy történt, hogy éppen a Fenyőgyöngyén fotóztam az új Navarát – nyugodt, csendes környék, pár kóbor kutyán és turistán kívül senki nem jár arra hét közben – mikor csörgött a telefonom. Lövésem sem volt, ki kereshet, odabentről biztosan senki, hiszen…..
Zsan Pool Trigonya 2010.05.10 22:24:43
@Dennis01: [i]"Nem kell senki a vontatott kocsiban"[/i]

A féklámpa meg gondolatátvitellel működik...xD ezen besírtam, már bocs
Zsan Pool Trigonya 2010.05.10 22:50:31
autózz! Elütöl! Elütöl! 2009.05.10 11:48:00
Nagy szívás olyan helyen lakni, ahol több az autó, mint a parkolóhely. Még nagyobb szívás ilyen helyre este 7-8 után hazaérni, amikor már mindenki más lepakolta a kocsiját elfoglalva minden használható négyzetcentiméter aszfaltot és egykor fűvel borított felületet. Ludmilla ezt…..
Zsan Pool Trigonya 2009.05.10 16:59:55
@Lacaca:
háát.....ha a párod ugy óbégat hasonlo szituban, mint a posztban leirt, akkor mégis ....... :)
(mert az "elütöl" alol nincs felmentés :D)
Rám került a sor az e heti szerkflotta-posztban, így kezdhetek vakaródzni, hiszen mi a francot is írjak egy immár 12 éves japán kisautóról? Baja van, szeretni nem, ellenben tisztelni lehet, megy, működik, nem áll meg, és nem olcsó hozzá a pótalkatrész.Ennyi persze nem elég, így…..
Zsan Pool Trigonya 2009.05.08 15:44:36
"Ma csinltam ezt a képet Marciról, aki egy belevaló vadászgörény, s nagyon élvezte a 15-20 centis havat. Köztudott, hogy az ébren lévő görényt nagyon nehéz fotózni, ráadásul ezt a képet semmilyen extra beállítás sem előzte meg" - írja Csilla.Ön szerint melyik a…..
Zsan Pool Trigonya 2009.03.14 10:35:45
Zseniális teljesítmény! :D ..
A kék bálna valami elképesztően gyönyörű, titokzatos és érdekes állat, amelyről órákig lehetne sorolni a különös adatokat. Például, hogy a nyelve önmagában annyit nyom, mint egy elefánt, hogy a szíve akkora mint egy Mini Cooper és az aortáján egy ember simán át tudna…..
Zsan Pool Trigonya 2009.03.08 18:37:32
Jacko kabátja a "thriller"-ből a Skálában? Ez így okés is lenne, ha nem 2009-et írnánk, hiszen az eredeti videó 1982-ben készült, vagy ez már a retro? Minden esetre a női sál és a gyöngysor teljes képzavar nálam, igaz sose értettem a divathoz.cos this is thriller..
Zsan Pool Trigonya 2009.03.01 10:45:40
A belvárosban bandukolva, és egy picit felnézve láthatjuk, hogy számos bérház homlokzatán ott éktelenkednek az '56-os harcok golyólyuggatta nyomai. Több mint ötven év alatt senki sem szerette volna őket bevakolni, tudom magasan van, mi lesz ha lepottyanunk, és még bibisek is…..
Zenés-táncos-kulináris esztrádrevü. Egyik kedvenc sorozatom a webcsatornán.Elvetemült főzős brigád, ebben a műfajban szerintem a legnagyobbak.Az alapkoncepciója a műsornak, hogy minden alkalommal más-más helyszinen foglalják be a konyhát, és az ott fellelhető (vagy nem)…..
A jó ideje futó, angliai "Talk to Frank" drogprevenciós kampány legújabb reklámjában azt mutatják be, milyen hatással van egy ártalmatlan füves cigi elszippantása a célszemélyre. Sok hasonló filmet láttunk már, de ezek közül nekem ez kifejezetten tetszik, mert egyszerre…..
Zsan Pool Trigonya 2009.02.27 13:01:49
Zsolt egy barátja autóvásárlásáról írt nekünk, úgy látszik, ma a férfibarátságok napja van. A levél szerint a frissen vásárolt kocsi sokat szarakodott, ezért többször visszavitték a kereskedőhöz, aki újra és újra megjavította, míg egy független szakértő…..
Zsan Pool Trigonya 2009.02.25 23:03:20
@Tsabi: Doblátok le a padlola,...dulván...! :P
Kutyapisa Leander to Fischer 2009.02.25 17:08:00
      From: Fisher     To: Leander     Ehun egy link, ahol 37 másik link van.     Tõccsed le az egészet légyszíves, aztán írd ki egy CD-re, aztán a Dörtinek add oda jól.     A Dörtit meg majd…..
Böngésztem(mint mindig), és valahogy nagy kedvencemre bukkantam. Pont, pont, vesszőcske - Don Hertzfeld munkássága  Pálcikaemberkék, koromfekete humor, vaskos önreflexió és az élet értelme. Ezek az összetevői Hertzfeld rajzfilmjeinek.A 3D-s animáció virágkorát éljük.…..
  Sajna erről úgy ahogyan a nagy könyvben meg van irva, lemaradtunk :( Pedig tervbe volt véve...sőt.... egyenesen ki volt adva minden ismerösnek, hogy "erre pedig megyünk!" Aztán csak nem ugy jött össze.   Évek ota nem voltam hasonlo partyban, ez az alkalom…..