Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportswear

8 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Excel-táblázatokat, füstölőket és pandákat ábrázoló kártyanaptárakat is találtak az Ökotársnál. A Készenléti Rendőrség ismét megmutatta, hogy nem fél erőt alkalmazni ott, ahol túlerő várja őket. Így tettek az Ökotárs Alapítványnál is az állomány…..
sportswear 2014.09.09 20:43:21
@bölcsbagoly: A kormányrendelet alapján a NA utófinanszírozásos (net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200326.KOR 83. § paragrafust olvasd el). Pl. Civil szervezeteknél bevett gyakorlat a többi EU-s alapnál is, hogy a beruházások elkezdéséhez előleget kap a pályázó. Ezt természetesen azután kapja, miután már van egy nyertes pályázata, amivel el kell számolnia a projekt megvalósítása után. Ilyen van például a mezőgazdasági alapnál is, ahol a kitermelők a projekt megvalóstásához előleget kapnak.
sportswear 2014.09.09 21:12:20
@bölcsbagoly: Az, hogy egy újság azt írta, hogy előfinanszírozás, attól még a rendeletben az van, hogy utófinaszírozás van csak. Átküldtem a linket, olvasd el, ha nekem nem hiszed el. Az Alapítvány honlapján is ez található az útmutatóban: "A projektek végrehajtását legkorábban a támogatási döntés közzétételének napján lehet elkezdeni, költségek is ettől az időponttól kezdve számolhatók el. Visszamenőlegesen semmilyen költség nem számolható el, sem korábban felmerült, sem már elvégzett tevékenységek kapcsán." Tehát utófinanszírozás van. Az újságíró hülyeséget írt. Ennyi :)
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a negyedik. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről beszél. Az…..
A Ryanair pisai járatát alapul véve szerveztünk egy rövid toszkán kirándulást, amely hosszú hétvégésen, péntektől hétfőig tartott és a Pisából könnyedén elérhető úticélokat fogta csokorba.Miklós beszámolója. Az utazás előtti napon szinte véletlenül vettük észre,…..
A low-cost airlines fórumon indult "reptérbörze" eredményeit összefoglalandó íródott ez a remélhetőleg folyamatosan frissülő, 4 részes bejegyzés, épp 115 olyan reptérrel, ahol európai fapados cégek (is) járnak. Összeszedtük azokat a paramétereket, amelyek utasként fontosak számunkra egy…..
sportswear 2011.11.12 17:19:40
MST - Maastricht/Aachen (2011. 11. 11.)
Fapados társaságok: Ryanair, Germanwings
Megközelítés:Maastrichtból a pályaudvartól az 59-es busszal Sitaard felé, kb. 3 € a jegy (
timetables.vtnl.net/TimeTable.aspx?q=bGluZUlkPTI4NjImZGlyZWN0aW9uSWQ9MiZwb2ludElkPTI5OTgwOSZhcmVhSWQ9NzA%3d). Van transzfer busz Németországba (Aachen és Köln), 10 € egy irányba, paxmax.de/
Alvási lehetőség: nincs, éjfélkor bezár
Átjárható-e a repülőtér: igen, mivel az egész csak egy nagy hangár
Ingyen wifi: nincs
Érdekesség: Van bicajút az autópálya mellett a reptérig
Megjegyzés:
Városi infók:
sportswear 2013.05.01 19:57:44
Zaragoza ZAZ

Fapados társaságok: Volotea, Ryanair, Wizzair
Megközelítés: Van reptér busz, a reptől elől indul 1,85 € (2013) a jegy. Menetrend:hétköznap és szombaton egészkor és félkor, vasárnap minden órában. A belváros közepén rak le. (
www.consorciozaragoza.es/docs/lineas/doc/1358345626.pdf)
Alvási lehetőség: nincs, éjszaka bezár, reggel 7-kor nyit
Átjárható-e a repülőtér: nagyon kicsi reptér, átjárható
Ingyen wifi: nincs
Kézipoggyász ellenőrzés: elég szigorúan nézték c somagot, de mérleg nem volt
Szeku: mivel kevés járat megy egyszerre, ezért elég gyors
Csomagmegőrző: nincs
Érdekesség: lehajthatós piszoár
Megjegyzés:nincs tax-free shop, csak automaták
Városi infók: Zaragoza szép város, érdemes megnézni a Pilar Katedrálist és római emlékeket is.
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a harmadik. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről beszél. Az…..
sportswear 2012.06.02 00:30:20
OPO - Porto (2012. 06. 01.)
Fapados társaságok: Ryanair, Air Berlin, Easyjet, Transavia
Megközelítés: Metro, busz 1,45 euróért, ha az ember vesz feltöltőkártyát (Andante, bővebb info itt:
www.linhandante.com/)
Alvási lehetőség: Elvileg igen
Átjárható-e a repülőtér: igen, mikor megérkeztünk, volt egy kapu a továbbutazóknak
Ingyen wifi: a 18-as kapunál ingyen gépek nettel
Kézipoggyász ellenőrzés: van, főleg csak méret
Szeku:
Csomagmegőrző: elvileg van, 3. emelet
Érdekesség: 20-as kapunál ingyenes vízautomata
Megjegyzés:
Városi infók: Ez a portói bor hazája, érdemes elmenni egy pincelátogatásra és kóstolásra.
Fapadossal okosan Varsói egynapos 2012.11.04 17:11:48
Kinek mi ugrik be arról, hogy egynapos repülős kiruccanás? Bergamo, Charleroi, Eindhoven? PLACI-nak Varsó jutott az eszébe, alább az ő beszámolója olvasható. A nyári krakkói látogatás után kedvet kaptam Lengyelország további feltérképezésére. A választott úticél most…..
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
A múltkori 20 %-os Wizzair leértékelésen találtam 1340 Ft-ért retúrjegyet Bukarestbe, és mivel ez kb. 4 BKV vonaljegy ára, és a péntek este-vasárnap este intervallumba esett, úgy döntöttem, hogy elmegyek. Még sikerült állandó jegyfoglaló barátomat, Suta Lacit is rábeszélni,…..
sportswear 2012.07.01 14:07:15
Legtermékenyebb szerzőnk, Zoli  a Benelux államok közül már a két nagy testvérnél járt, így ideje volt, hogy megnézze Luxemburgot is.Valaki egyszer mutatta nekem a Flibco busztársaságot, aminek van a Charleroi-i reptérről közvetlen járata Luxemburgba. Ez a dolog csak…..
sportswear 2012.06.30 07:59:27
Olyan, hogy a takarító szólt: “most akkor lécci hagyd el a helyet, mert porszívóznom kell alattad”, olyan nem fordult elő... Soha nem sikerült a német munkahelyemre úgy érkeznem, hogy első legyek. Akkor sem, ha reggel 6-kor toppantam be. Valamelyik kolléga mindig…..
sportswear 2012.06.27 16:48:32
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Na ezért kellene normálisan dolgozni, meg sikeres vállalkozásokat csinálni, hogy mi is megtudjuk ezt csinálni másokkal...
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a második. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
          Corsodyl Szájöblögető 545 Ft a Aréna Plázában lévő Tescoban. Ez egy elég prémium termék, az eredeti ára kb. 1600 Ft..
1,5 évig dolgoztam a Telenornál és 8 éve vagyok az előfizetőjük. Nem mondom, hogy a számláimat atomóra pontossággal fizetem, de nem vittem még csődbe a céget, pedig magánszemélyként is tehetném akár, hiszen olyan magas a telefonszámlám, hogy azt még egy ekkora multi is…..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén. „Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé…..
Államfői szintű találkozó volt ma a budai Sándor-palotában.Schmitt Pál köztársasági elnök és felesége, Schmittné Makray Katalin a Sándor-palota gengszter rap-termében beszélget a Budapestre érkezett Bronislaw Komorowski lengyel államfővel és feleségével, Anna…..
sportswear 2012.03.23 19:35:35
80 %-os kiárusítás a Debenham áruházban a Westend-ben. Férfi és női és gyerek ruhák 860 Ft-tól. ..
Hamarosan (nagyon reméljük, hogy minél gyorsabban) itt a tavasz és elkezdődnek, sőt  már el is kezdődtek a nagy leárazások. Ilyenkor akár 70%-al olcsóbban is hozzá lehet jutni egy-egy ruhadarabhoz, feltéve ha gyors az ember, hiszen ilyenkor általában nagyon gyorsan fogynak a…..
Ha megszűnik egy vállalkozás Magyarországon az rossz hír, de mi árvadászok jól járhatunk. Most is egy ilyen lehetőségre hívom föl a figyelmet. Nagyon úgy néz ki, hogy bezár Magyarország  egyetlen Coin áruháza a Dorottya utcában, és most 50-70 %-os kiárusítást tartanak.…..
Ha valaki Londonban van és olvassa ezt a blogot, akkor annak ajánlom, hogy a Megabus (a helyi Orangeways) akciós áron nyomja április közepétől május közepéig a Párizs, Brüsszel, Amszterdam és Boulogne jegyeket. 1 Ł-tól irányonként + a fél Ł foglalási díj. Tök jól össze lehet…..
Hintaágypárna és tetőhuzat (150 cm-es) akció a Tescoban 7990 Ft helyett 799 Ft. A Fogarasi úti Tescoban találtam, már csak pár darab volt belőle. ..
Nagyon finom olasz sajt a Récsey Centerben lévő CBA-ban. Biraghini Snack 100gr-os kiszerelésben, parmezán jellegű, hosszan érlelt sajt. Az eredeti ára 700-800 Ft között van, most 299 Ft...
             Új BBC magazin jelent meg az újságárusoknál, méghozzá egy gasztro lap, a GoodFood. Szerintem nagyon színvonalas újság, és megéri megvenni az első számot a 395 forintos bevezető áron...
Az Őrs Vezér téren lévő IKEA-ban akciósak az Anständig írószer sorozat termékei. Nem tudom, hogy a budaörsi áruházban van-e ez az akció, de itt a pestiben van még mindegyikből bőven.Néhány példa:Anständig 10 db-os íróasztal készlet 1690 helyett 495…..
Zoli barátunk került egyet ismét és megosztotta velünk az élményeit.Először Gironát néztem ki a március 15-i négynapos ünnepre, de mivel lemaradtam a 35 €-s jegyről, ezért valami mást kellett keresnem. Így jött Milánó a Ryanairral Pozsonyból, a jegy ára 22 €…..