Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoM1N4ToR

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DoM1N4ToR 2010.10.02 10:59:18
@mpsith: te akkora barom vagy hogy ilyet még nem láttam! Mégis hogy a picsába lehetne figyelmen kivül hagyni az update eket amikor a valve DIREKT ugy tervezi őket hogy még ez véletlenül sem fordulhasson elő!
Te is az a tipikus kis faszkalap vagy aki minden lófasznak örül ami ingyen van ÉREZD a TÖRÖDÉST amit ha jol gondolom a szüleidtől nem kapsz meg de vettek neked egy játékot ami 16+ os és bebasznak elé inkább otthon ülj ne hogy az utcán valaki szájba basszon!
Az ilyen retardált 13 éves köcsögök miatt lett lószar ebböl a játékbol!
Igen, gondolom már régóta látja mindenki, hogy új szerver színesíti a hazai szerverpalettát. Amióta Zsirmo - egyesek szerint inkább lealacsonyodott - a DB klánba belépett, megszponzorálta őket egy privát public szerverrel, hogy ezzel a képzavarral éljek. Szóval olyasmi hely ez,…..
DoM1N4ToR 2010.09.06 19:09:16
@idontknow: ÉN speciel Nem birom a DB sek nagy részét! Akit birok az Zsirmo és még......?! jah ennyi :D
Bunfit pedig nem utálom hanem tisztelem! kedvelem a modorát/humorát és van pár dolog amiben egyet értek vele. DE van SOK, SOK amiben nem, ettől még nem rugok bele és köpöm szembe( átvittt értelemben) ahol lehet! Fele annyi eszed sincs mint amekkora arcod és egód! Menj olvass könyvet és müvelödj! Aztán nézz utána menyit és mit rakott le a közösség érdekében amit teliszartak az olyanok mint te!
Tudom hogy sokak szemében 1 faszfej PUB láma vagyok de NEM HÜLYE, én tisztelem azokat akik megérdemlik és ha más nem is, Ő megérdemelné a minimális TISZTELETET =>> szarvasnet.hu/varos/tisztelet.htm
DoM1N4ToR 2010.09.06 19:42:56
@Bombino: TE AGY AZ ÁSZ IMÁDLAK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET A CSALÁDODNAK!
Köszönjük szépen kedves Valve, hogy figyelmeztetsz, hogy ez a redvás játék 24, azaz huszonnégy slotra van optimalizálva. Tudtuk eddig is. Csak vannak akik nem értik meg, se így, se úgy. Mods.me 37 slotos szervereivel akkor mi van? BÉKA!? ..
Airshot és lecsókolbász Elmarad! 2010.08.13 19:36:00
Sok kommentárt tudnék (és szerintem nem csak én) hozzáfűzni az eseményekhez, ám az elmérgedt hangulatot most felesleges tovább rontani. Remélem mindenki levonta a megfelelő konzekvenciákat és a hibákból tanulva gondolja majd át a történteket.Nevetséges, ami itt zajlott. Úgy…..
DoM1N4ToR 2010.08.15 15:36:33
Üdítő színfolt a moviepalettán. Szóval elég rég volt, hogy említésre méltó videó született, amelyen TF2 frageket vonultatnak fel. Persze sokan adták a tizest a slardel-féle szerencsétlenkedésre, de őszintén valljuk be, hogy az éjszakai égbolt, a béna zene, amelyet az Fail…..
Basimodell megint akcióba lendül, leporolva egy külföldön már számos alkalommal sikerre vitt ötletet, amelyet hazánkban már próbáltak megvalósítani, de sajnos nem jártak sikerrel.De most hazánk egyik legnagyobb személyisége veszi kezébe a dolgokat. Vagyis felkért pár embert,…..
Közeledik a megjelenés, így a rendező barátunk készített az Amerikai Filmkamara által is emészthetőnek minősített változatot, amelyet most megosztanék a nagyközönséggel is. A trailerben NEM látható patakokban folyó vér, több mint 10 féle kés vagy lőfegyver,…..
DoM1N4ToR 2010.07.26 14:49:03
@Trooper: jaj de szégyellem magam!
DoM1N4ToR 2010.07.26 14:53:06
@Trooper: azt sem tudod mit jelent amit leírsz olyan vagy mint a 3 évesek megtetszik nekik pát új szó és mondatba foglalja!
Sajnálom h ne érhetek fel hozzád Mr.Totalchat hőse!
Adott egy Wranglerrel vezérelt hármas szintű sentry, amelyet meg kell semmisíteni. A kérdés már csak az, hogy mivel lehet ezt a leghatékonyabban véghezvinni. Elméleti okfejtésünk korlátozott laboratóriumi tesztelése a következőképpen zajlott. Adott egy hármas szintű…..
DoM1N4ToR 2010.07.06 16:52:31
@Genki: Valóban ott van az a "csodás" piramis! Nem rossz gondolat!
A teamfortress.hu oldalnak új főszerkesztője lesz!..
DoM1N4ToR 2010.06.20 11:03:43
A TG egyik szerkesztőjének, Donpedronak sikerült eddig a nemzetközi játékos sajtóban is példa nélküli dolgot véghezvinnie, sikerült interjút készítenie a legelterjedtebb ún. privát csalás készítőjével, x22-vel. Az ő nevéhez fűződnek az xRadar és az xInstanthook programok,…..
DoM1N4ToR 2010.06.14 13:14:57
HO-HÓ! Figyeljé váze. Nos megjött a Macupdate, amely nekünk PC felhasználóknak, akinek a hátán eddig eljutott a Valve nem jelent lófaszt sem. Vagyis egy-két kellemetlenséget, már most rögtön és emellett a Mac felhasználókkal ellentétben mi nem kapunk lófaszt sem. Hát nem…..
Nagyon komoly ordítozós hírdetményt tett közzé a jövő csapata, amelynek tagjairól nyilvánvaló, hogy melyik játék játékosközönségéből származtathatók vala. Hogy honnan? Megnézve a taglistát a szánalmas ^+szám nevekből áll, amely a feltűnési viszketegséggel rendelkező…..
DoM1N4ToR 2010.06.09 13:03:39
Hogyan is működik a bűvös skill rendszer kedvenc játékunkban? Ki a low, ki a mid és mitől lesz valaki high? Sokan esnek abba a hibába hogy CS/COD módra pár hetes játéktapasztalat már midnek hiszik/mondják magukat hiszen "nemzetközi mixeken vettek részt, sokan pedig azzal…..
Régen ez a videó őrült nagy poén volt, és ma véletlenül rátaláltam valamelyik régi TotalTF.hu-s cikk kommentjében. Jó szórakozást! ..
Tegnap este megint kaptam egy álneves rajongót, de még arra sem vettem a fáradtságot, hogy legalább az ip-jét megnézzem. Szimplán töröltem a kommentjeit. De mit nem ad az ég, az index szerkesztői is éppen ezzel a témával foglalkozó írást tettek közzé, így most ezkövetkezik,…..