Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilgores

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George R.R. Martin újabb fejezetet tett közzé a Tűz és jég ciklusa következő, hatodik kötetéből, amit persze mi nem olvastunk el, mert majd egyben, ha végre kijön a könyv, de nem is ez az érdekes benne, hanem az, ami odafent van. Mert hogy Martin így képzeli el a felnőtt…..
Kilgores 2014.04.20 11:19:47
@rhynn: De: www.georgerrmartin.com/world-of-ice-and-fire-sample/

Amúgy első évadban nem Arya az aki a koponya mellett áll?
Geekblog GeexKomix 70. 2014.02.07 08:00:00
Forever Evil #5Történet: Geoff JohnsRajz: David FinchDC ComicsMagam is meg vagyok lepve, de egyre élvezetesebbnek találom a DC aktuális nagy crossoverét (az első az Új 52 óta, ami egy egész rakás sorozatra kiterjed), a Forever Evilt. Pedig mindaz, amiből kinőtt (jelesül a Trinity War),…..
Geekblog Newsflash! - 46. hét 2013.11.17 16:37:00
Meg nem erősített hírek szerint az AMC berendelt egy pilotot a PREACHER alapján készülő sorozathoz. Ezzel egy időben Seth Rogan arra célozgatott twitteren, hogy valamilyen formában ő is része a projektnek... A THE KILLINGet nem lehet kinyírni: a Netflix visszahozza egy negyed, de most…..
Geekblog Geexkomix 64. 2013.08.30 11:06:01
Batman #23Történet: Scott SnyderRajz: Greg CapulloDC ComicsZero Year, harmadik rész. Zero Year, nulladik év. Vagyis megint Batman eredettörténeténél, Bruce Wayne korai éveinél vagyunk. MEGINT. Elmondani is nehéz, mennyire rohadtul unalmas már az íróknak a gyökerekhez való kényszeres…..
Kilgores 2013.09.02 18:27:32
@prick: Pontosan én is így vagyok, egyszerűen még nem látom hol a vége, de szerintem jó lesz, nagyon tetszik a pos-apocalyptic rész az elején. De pont így érzek a The Wake-el kapcsolatban is, alig várom az utolsó számot, hogy összeálljon. Capullo meg maradhatna örökre ezen a címen, hihetetlen jó.

@Ghavin: Én is megköszönném a tippet, a Scarecrow sztori tényleg jó volt! :)
A képregényvilág egyik legismertebb és legkedveltebb szuperhőse Pókember, aki az évtizedek során számos ellenfelet a padlóra küldött. Nem csak kegyetlen és agyafúrt gengsztereket és gonoszokat kellett maga alá gyűrnie, magánéleti problémái is adódtak és bizony sokszor…..
Kilgores 2012.07.05 10:59:03
@ZF2: Részben egyet értek veled. Az, hogy a képregén max 20 éves korig való, abban nem... Ez is csak egy hobbi, ami eltarthat hosszú ideig, de nem gyerekesebb, mit fps játékokkal játszani. Ez nézőpont kérdése, én így állok hozzá, de tiszteletben tartom a véleményed.

Ha abból indulunk ki, hogy idősebek is olvasnak képregényt, akkor nem szól szélesebb korosztálynak, csak szélesebb közösségnek, például azoknak is akik nem olvassák a füzeteket.

Abban viszont igazad van, hogy egy az egyben nem kerülhetnek ezek a történések vászonra, de attól még lehet sokkal hűbb (lásd Nolan-féla Batman). Ebben botlott el számomra ez a trilógia. Számomra nem azzal van baj, hogy a Sony csinálta a filmet és nem a Marvel..nekem a rendezés nem tetszett, a főszereplőről nem is beszélve. De ez is csak egy vélemény, amiből sosem lesz egy, ami igaz és sérthetetlen :)
Kilgores 2012.07.05 11:40:27
@ZF2: Gondolj vissza a Dc Comics első éveire...vitték ki a katonáknak szórakozás képpen. Szerintem csak közép-európai fejjel áll így hozzá az ember. És felnőtt fejjel is jó dolog lehet, kicsit kiszakadni a hétköznapokból, igaz, az én 18 éves fejemmel ezt nem tudhatom, kb fél éve kezdtem el képregényt olvasni, és szerintem geek se vagyok, de ugyan olyan kikapcsolódás számomra, mint mikor egy Ken Follett könyvet olvasok.
@Söci: Én is ezt akartam kiemelni, hogy Parkert teljesen hazavágták, csak már kicsit hosszú lett vna a monológ :D
Ja, és már csak ki kellene osztani, hogy ki, ki legyen, mert túl sok Vasember lenne :D
Kilgores 2012.07.05 11:45:31
@koimbra: Volt arról szó, hogy a Toby gyerek helyett Jake Gylenhal (nem tudom h kell irni) játszotta vna Pókembert. Szerintem sokat dobott vna a filmen.