Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigP86

6 bejegyzést írt és 1352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Gianluca Di Marzio tegnap arról számolt be, hogy a Juventus nem tett le középpályás igazolásáról, és a vezetőség több játékos helyzetét is kiértékeli egy esetleges januári ajánlat kapcsán. Ezt követően Romeo Agresti arról írt, hogy Juventus két Serie A tapasztalattal rendelkező játékos kapcsán is…..
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
BigP86 2024.01.27 17:28:51
@venember83: hat ez egy eleg statikus csatar duonak tunik, foleg annak fenyeben amennyi tamogatast szokott adni a “kreativ” kozeppalya..
Az idei nyár a költségek és a keret szűkítéséről szólt, Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna elsődlegesen játékosok értékesítésével foglalkozott, így 19 játékos hagyta el a Juventus keretét kölcsönben vagy végleg, így megközelítőleg 20%-kal csökkentek a Juventus bérekhez köthető kiadásai.…..
Dejan Kuluševski a Tottenhamnél kiválóan teljesít, s bár a Juventusnál 74 tétmeccsen jegyzett 9 gólja és 10 gólpassza sem rossz mutató, a Premier League-ben fél év alatt 14 tétmeccsen játszott, és már 3 gólnál és 6 gólpassznál jár, s a hírek szerint a sarkantyúsok vezetősége annyira elégedett a…..
A felnőttek mellett az U21-es csapatok is selejtezőket játszanak a vb-szereplés érdekében, legutóbb pedig Olaszország 1-1-es döntetlent játszott Montenegró ellen, s azonos pontszámmal második a csoportban karöltve Svédországgal, azonban az azzurrini egy meccsel kevesebbet játszott.  A következő…..
A Juventus tegnap bejelentette, hogy vége a szerződéshosszabbítási tárgyalásoknak, Paulo Dybala pedig távozik nyáron, a vezérigazgató tegnap este ezt megerősítette, s elmondta, hogy a klub nem kívánt visszafogott bérajánlatot tenni a játékosnak mivel az rangon aluli lett volna. Gianluca Di Marzio…..
A Juventus hazája bajnokságában harcban van azon helyezésekért, amelyek biztosítják helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, de kedd este a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjében szerepel. Az ellenfél a Villarreal lesz, amely hazai pályán fogadja a zebramezes csapatot. A keretből…..
A helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára már biztosító Juventus a csoportkör utolsó mérkőzésére készül, amelynek csak abban az esetben maradt tétje, amennyiben az első helyen álló Chelsea nem gyűjti be mind a három pontot a Zenit Szentpétervár otthonában. Szerda este a zebramezesek…..
BigP86 2021.12.08 20:29:50
@Apuleius: helyes! Qvara nem erdemeltunk volna ezzel a lelketlen, minosegtelen foshalmaz jatekkal csoportelsoseget.
BigP86 2021.12.08 20:48:41
@Leram7: az a baj, hogy jelenleg a keret 50%-a selejt vagy kioregszik. Penzunk ekkora ujraepitesre nincs. A botranyoknak koszonhetoen a vonzeronk kb nulla. Realisan a lelkes fiatalokban bizhatunk max..
Ma este a legutóbbi három Bajnokok Ligája idényben csalódást keltően szereplő olasz rekordbajnok újra nekileselkedik az elitliga küzdelmeinek. A fedélzeten újra az a Massimiliano Allegri, akinek nevéhez a két legutóbbi döntős szereplés fűződik, de a gólcsúcsot tartó Cristiano Ronaldo ezt a…..
Az Udinese otthonába látogatott a Juventus a bajnoki szezon nyitó fordulójában, s ugyan gyorsan 2:0-ás előnybe került, Wojciech Szczęsny katasztrofális teljesítményének köszönhetően 2:2-es döntetlennel, egyetlen ponttal kényszerült hazatérni Torinóba. "Jó mérkőzést játszottunk. Sajnos ilyen a…..
A Serie A nyitó fordulójában a Juventus a két év kihagyás után Torinóba visszatérő Massimiliano Allegrivel a kispadon, az Udinese otthonába látogatva kezdi meg az új szezont.  A torinói zebramezesek keretébe bekerült a kölcsönből visszatérő Daniele Rugani, Mattia De Sciglio és Luca Pellegrini, a…..
BigP86 2021.08.22 20:19:58
@James Zabiela: pont ezert utalom mint a sza*t. Egy igazi lelketlen, flegma lepkefing lengyel pöcs! Buffon 50 evesen is klasszisokkal jobb. A vezetoseg egyik legnagyobb hibaja, h Buffon nyakara idehoztak, ugy h kb kozolve volt a Legendaval h jovore ez a senkihazi lesz a no.1. Minimum az kellett volna lennie a tervnek, hogy Buffon véd kb idei evig, aztan 4 evvel elore lezsirozva hozzuk Donnarummat.
BigP86 2021.08.22 20:51:26
@m.martin91: Keylor Navas
A csalódást keltő szezont követően ismét Massimiliano Allegri irányítása alá kerülő Juventus az Udinese otthonába látogat a Serie A 2021-2022-es szezonjának nyitó fordulójában. A Sky Sport Italia várakozásai szerint a Juventus kapuját Wojciech Szczęsny őrzi majd, a védelem szélein Danilo és Alex…..
BigP86 2021.08.22 17:44:05
@Apuleius: pedig mar azt hittem vmi uj fjúcsör ez a “rész-cenzúra” :D Semmi fontos nem volt benne amugy csak h Ramsey es Benta egy kalap lepke finggal egyenlo es h kivancsi leszek Berna tartja e a jo flowban magat. :)
BigP86 2021.08.22 18:34:43
@Apuleius: ez jooo :D btw lattad h CR sehol a kezdoben? Tenyleg megy még a vegen?
BigP86 2021.08.22 19:07:45
@Apuleius: sztem Ronci PTSD-ben szenved. A trauma: lofaxnak sem kell…
Hosszú tárgyalássorozatot lezárva, a Juventus a héten szerződtette az olasz válogatott és a Sassuolo középpályását, Manuel Locatellit, akit a klub ma sajtótájékoztató keretében mutatott be a nyilvánosságnak. "Mindig is az volt az álmom, hogy a Juventusnál játszhassak, már gyerekkorom óta. Az egész…..
BigP86 2021.08.20 21:19:00
@GodPiero: el nem tdm kepzelni, milyen komplexusok dolgozhatnak abban a pici buksidban, de az biztos, hogy komoly gondok vannak nalad oregem.
A Juventus három fiatal futballistájától megvált annak érdekében, hogy több játéklehetőséghez jussanak magasabb szinten, így távozott a torinói keretből Félix Correia, illetve Hamza Rafia és Daouda Peeters. A bianconero csapat az U23-as csapatának köszönhetően ki tud próbálni fiatal és…..
BigP86 2021.08.14 11:23:40
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Hamarosan lezárulhat Merih Demiral ügye, a török védőjátékos már kihagyta a zebramezesek mai edzését, s előreláthatólag még a nap folyamán orvosi vizsgálatokra jelentkezhet leendő klubjánál, az Atalantánál. A Calciomercato értesülései szerint az Atalanta megállapodásra jutott a Juventusszal, 3-4…..
Alessandro Del Piero a játékoskarrierjének jelentős részét az Öreg Hölgynél töltötte, távozását követően Ausztráliában és Amerikában töltötte idejét, visszatérése a klub kötelékébe fel sem merült, most pedig a minap adott interjújában arról beszélt, nem is volt felkérés a klub részéről a…..
BigP86 2021.06.10 13:39:03
@venember83: elnézést kérek, de elpattant a cérna. Az NEM Juve drukker és nem normális értékrendű ember, aki így fröcsög egy mind emberileg, mind sportemberileg kiemelkedű legendáról mint ADP. Ez egy troll, akit már rég ki kellett volna tiltanotok!
A tavaly nyári mercato egyik legnagyobb durranása a Juventus szempontjából a Barcelonával kötött csereügylet volt, amelynek a keretében a Juventus pár millió euró befektetésével Miralem Pjanićot a sokkal fiatalabb és olykor igencsak ígéretesnek tűnő Arthur Melóra cserélte. A pénzügyi mérleg…..
A Juventus mentette, ami ebből a szezonból még menthető volt, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a Tuttosport állítása szerint Andrea Agnelli megőrzi pozícióját a torinói klub elnökeként. A zebramezesek 4:1-es győzelme a Bologna otthonában a kötelező minimum volt, azonban…..
LEGFONTOSABB HIVATALOS: Mindegyik angol klubcsapat távozott a Szuperligából BREAKING: Ed Woodwar lemondott a Manchester Unitednél betöltött ügyvezető igazgatói pozíciójáról az ESL bukása miatt Az április 19-ére virradó reggelen derült égből villámcsapásként érhette a labdarúgás világát, hogy…..
Mino Raiola a pletykák szerint egyeztetett a Barcelona elnökével, Joan Laportával, a beszélgetés tárgya pedig Matthijs de Ligt esetleges átigazolására is kiterjed. A katalánokat a pletykalapok az elmúlt hetekben hírbe hozták a Borussia Dortmund fiatal csillagával, Erling Braut Hålanddal, azonban…..
A Tuttosport állítása szerint a Bayern München érdeklődik a Juventus középpályása, Rodrigo Bentancur iránt, s cserébe Leon Goretzka érkezhet a torinói klubhoz. A torinói székhelyű hírforrás szerint a bajor klub szemet vetett a Juventus középpályására, aki a szezon során nem mutat jó formát, s…..
BigP86 2021.03.29 17:00:55
@Shyr Kahn: kiváló? Inkább mondjuk úgy, hogy a középszarok között felfelé lógott ki. Tipikus vakok közt a félszemű is király.
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
BigP86 2021.03.09 23:33:50