Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanacsado

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kis alapterülettel rendelkező lakások minden négyzetméterét maximálisan ki kell használni. Számos trükköt vethetünk be, ezek egyike, hogy többfunkciós, illetve összecsukható bútorokat választunk, melyek kis helyen is elférnek. Íme 10 ötletes bútordarab: 1. Könyvespolcként…..
„Valószínűleg nem első alkalommal vitt oda nőt. Igaz, ez nem nagyon érdekelt, én egy jó szexet vártam, nem szerelmet” – a várva várt együttlét keresztül húzza az előzetes erotikus levelezés ígéreteit. A pasinak, ahelyett, hogy összeszégyellné magát, még arra…..
 Biztosan sokan hallották a fenti mondatot. A minap gondolkodtam el rajta én is. Megvívtam én is a harcaimat, elvesztettem a szüleim, pályát módosítottam, összevesztem a családommal, családot alapítottam, elváltam, küzdöttem a cigarettával, alkohollal, voltam 113 kg. Most…..
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
Sokszor kacsingattam a blogolás felé de valahogy eddig kimaradt az életemből, pedig magam is sokszor olvasok blogokat. Egy biztos, ez egy csendes blog lesz :-) Miről is fog szólni? Arról, hogyan látom én a világot. Mik azok az értékrendek amely mentén igyekszem élni az életem.…..