Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs.Négerhergelő

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásos esti sétánkra indultunk és a fiúk természetesen nagy fogócskába kezdtek. Botond elég kelekótya... állandóan csetlik-botlik. Ezért nem lepődtünk meg, amikor neki szalad, de kb. 200-al egy vas oszlopnak. Pedig ismeri a terepet, de amikor kergetőznek, akkor nem lát és nem…..
Dumaszínház, pici Hives (de minek), csempészviszki, korai műsorzárás - ez volt az első szigetnapom.Nem mondom, hogy vidáman vettem az irányt kifelé, vannak-lettek most elég nagy gondok úgy egyébként (jellemzően anyagiak, naná, amikkel majd elég komolyan kell a fesztivál után…..
Mrs.Négerhergelő 2010.08.12 17:19:03
Az előző bejegyzésnél már írtam, a kutyás termékek ár-érték aránya nem mindig megfelelő. Ezért kezdtem bele a varrásba, de varrógép hiányában kénytelen vagyok kézzel varrni - persze ez engem nem zavar, sőt nagyon tetszik! Minden a Kutyapulcsival kezdődött, aztán jött a…..
Amikor hozzánk került Botond, akkor egyértelmű volt, hogy egy kosárban nem fér meg a két eb. Hiába a kétszemélyes bernáthegyi kosár, Huba nem engedte bele Bobót. Másfál hónap után hirtelen szerettek összebújni, valószínüleg a nyitott ablak és a hűvös éjszaka, de a két…..
irodairabszolga Segítség kérés 2010.06.30 23:35:32
Eddig én írtam, de most szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget. Kedves olvasók, azt kérem Tőletek, hogy írjátok meg nekem milyen weboldalakat olvastok a munkahelyetekről, ha unatkoztok. Úgy értem rendszeresen. Mi az amit akár napi rendszerességgel de legalább hetente…..
Mrs.Négerhergelő 2010.07.01 21:05:43
Na mivan? csak én olvasom ezt itt?
na akkor tessék, itt van az első:
f451.freeblog.hu/ - régen frissült, viszont nem mostanában indult, van mit tanulmányozni-hallga csak?
továbbiak:dezsomail.blog.hu/ bizonyára sokan ismerik
zolivagyok.blog.hu/ néha jól esik benézni ide (néha meg fárasztó)
hircsarda.hu/ no komment, csak nyehehe
parkocka.hu/ - a régieket is szívesen megnézegetem újra
www.desszert.eu/ - hétvége előtt, amikor nem tudom, hogy mit egyek
hungarianprovence.blogspot.com/ -csak úgy, és közben azt hiszem, hogy ilyeneket én is tudok...
www.abeachcottage.com/- tengerpartos, ausztrál, stb

ezeket hetente többször is megnézem, szóval ráérek napközben, ja
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
Tuvikjelentése: válságos helyzeteket felnőtt módjára kezelőnévnap:aug. 26.ajánlott vezetéknév: Szárny..
Mrs.Négerhergelő 2010.06.27 08:32:50
Subba Hamarosan: I LOVE GJONI 2010.06.24 14:33:00
Azt hitted a Győzike show bukásával annyi lesz, és békén hagynak? Készülj fel a következő csapásra! JÖN A GJONI SHOW! Videóért klikk ide!Jelentkezni pedig itt lehet! Gjoni és felesége hosszú ideig igyekeztek haldokló házasságukat feléleszteni, ám…..
Mrs.Négerhergelő 2010.06.26 00:42:42
Subba Mindeközben Amerikában 2010.06.25 10:39:00
Egy család teljesen normálisnak gondolja az alábbi tevékenységet:   ..
"Ez a süni hajnalban bemászott anyámék kertjébe. Másnap elvittük egy utcányit, de visszajött hajnalban. Betették a dobozba, hogy majd másnap messzebb viszik, de reggelre öt kis sünnel együtt találták a dobozban. Reggel puha kistüskék voltak csak, estére pedig teljesen…..
Na ezért jó Pesten, itt egy tisztázatlan kártyás tranzakció után a könyvesbolti eladó nem fog átugrani a vásárló számlavezető bankjába, hogy ott bemószerolja őt és a jó esetben a bank sem fog kiadni információkat a számlatörténetünkről. A lenti levél szerint ugyanis…..
Mrs.Négerhergelő 2010.06.09 16:50:18
@deputy sheriff:
Egerben sosem laktak 80 ezren, szerencsétlen! hülyeséget nem beszélj már(írj) ja és is Egri vagyok, engem nem tudsz átverni:)
Alamásajelentése: kétszínű, sunyi, rosszindulatú, gonosznévnap: máj. 22...
Kovács Lázár egy átlag magyar hentesnél is talál egzotikumot!..
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
Mrs.Négerhergelő 2010.05.27 23:47:35
@toi: na és ha fog? majd jól nem nézzük azt se, mint ahogy a többi épületes műsort, ahova benyomják...
Csökkentek az Econet veszteségei, köszönhetően többek közt a Neo FM névvel elhíresült rádiónak. Mivel a reggeli sávot magasan nyeri az adó, így komoly pénzek folytak be az üzemeltetőnek. 2010 első negyedévében máris jobb eredményeket produkált a cég, szám szerint az…..
Mrs.Négerhergelő 2010.05.21 19:22:41
@Nerazzurri: cibáld a f*szod, meglátjuk ennyien kedveli, nézik-e majd !
persze, hogy nem Hajósnak való, mindenhez nem érthet :)-mondjuk ezt már láttuk régebben is ...
Mrs.Négerhergelő 2010.05.21 20:23:33
@Sixx, te büdös köcsög! Miért nyuggerezel?:
Mit játszott a filmben? nem emlékszem.
Mrs.Négerhergelő 2010.05.21 16:54:29